ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е динамично и объркано, ако

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е динамично и объркано, ако ...

Хороскоп за 6 – 12 април от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Това 7-дневие е динамично и объркано, ако се наложи да се откажете от свои планове или претърпите малки несполуки, не си го изкарвайте на близки. Все пак някои проявяват голямо упорство до четвъртък. В понеделник група Овни се мъчат да изяснят кое как е, във вторник ще се убедят: усилията им не са кой знае колко резултатни, май ги спънат обективни трудности, но има и интриги, намесват се влиятелни противници. Петък също показва, че сега не е време за новите идеи и може да се отдръпнете. Любовните проблеми решавайте сами...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието е ведро, няма защо във вторник с нетърпение да провокирате разправии с колеги, познати и близки. Доста Телци са доволни от резултатите си в дела, а трябва да се каже – и партньорствата вървят ОК. От понеделник се допълвате добре с нови хора, в сряда подтиквате екипите да се хванат здраво с по-сериозни промени в работата. После можете да отделите повече време на развлечения и компании, вероятно ще се стремите към по-влиятелни познати. Някои имат шанс с такт да прокарат желани отдавна промени във връзката си.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът не е лек, но дава добри възможности за изява и печалби. Въпросът е Близнаците да използват тези условия не само в своя полза, а за напредъка на екип, партньори, близки, така че да не се изкушават от хитрини на дребно. От понеделник до сряда обаче ви привличат по-самостоятелните инициативи, а ако ви искат помощ – действате на своя глава. Внимавайте, за да не усложните ситуацията с непремерени думи и стъпки. Хората разчитат на компетентността и упоритостта ви, но са взискателни към вас. И в любовта ви водят принципи.
РАК (21.06 – 21.07)
За вас периодът е благотворен, имате влияние върху колеги, познати и близки, ще ги запалите с идеите си за делови промени. Е, в понеделник-сряда май ще се наложи да поемате и чужд товар, работата изисква сериозни усилия и точно спазване на принципи, правила. Четвъртък и петък ще покажат: укрепили сте взаимодействията в желаната посока, не обичате да помагате някому, а той да показва неуважение към труда ви... Околните са доста любопитни как вървят лични неща, Раците няма да позволят да се причинява болка на обичаните им.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега се стремите да хармонизирате делови и лични партньорства, без тях общи дела няма да вървят на печалба. Част от Лъвовете поемат и отговорностите на група колеги и близки, които се натъкват на повече пречки или са с по-малка компетентност. Добре, но не залитайте в услуги, после ще станете излишно строги. Важни домашни теми привличат вниманието ви във вторник, в сряда работата ви зависи от благосклонността на шефове. Уж сте си начертали ясни цели, а се хвърляте в купони, в петък може и да се ощетите от недоглеждане...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът е напрегнат, а и вие се мобилизирате да оползотворите хубавите условия за изява и приходи, които ви се предлагат. Сега в ума на Девите се въртят амбициозни идеи, освен служебно утвърждаване, мнозина се целят главно в печалби. Ще има влиятелни хора, които ще ви покровителстват, ще ви открият път към кариера, от понеделник упорството ви е твърде впечатляващо, във вторник и реални резултати ще ви зарадват. Ако сте влюбени, проявете търпение за уреждане на отношения, нека първо трудът ви да донесе награда.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тези дни ви настройват за самостоятелна дейност, смятате, че е по-полезна за кариерата. Все пак Везните да не отклоняват предложения за общи начинания, да не се колебаят и да не показват предубеденост към слабости на колеги и познати. Задачите са трудни, в сряда ви е тегаво, в четвъртък не сте доволни от резултатите, но накрая ще намерите начин и закрила да стабилизирате дружба и партньорство, да заредите с енергия и идеи целия си екип. Бъдете грижовни към здравето, за да не събудите стари болежки, а и в любовта имате проблеми.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Първите 3 дни на периода си налагате някакви ограничения, макар че ви се иска да се срещнете и наприказвате с близки. Скорпионите да обмислят новите си задачи, вторник и сряда са за изясняване и упорита работа по плана им, в четвъртък идват чудесни резултати. Някои от зодията привличат още и още сътрудници, усъвършенстват взаимодействието с колеги, познати, партньори. Давайте свобода на другите, на вас как ви е драго, когато ви гласуват високо доверие. За най-обичаните организирате истински празник, знаете мечтите им.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Седемдневието ви изправя пред куп проблеми, наистина следва да действате внимателно. Едни Стрелци са обект на интриги, втори се сблъскват със силни и не най-почтени опоненти, трети да не прибързват с реализация на идеите си във вторник-сряда. До понеделник не сте съвсем наясно със ситуацията, после трябва да се държите на заден план, да уреждате административни, правни и финансови въпроси, а не да търсите чуждите кусури, или да изостряте спорове. Някои се хвърлят в любовни авантюри. И там бъдете подчертано предпазливи.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За вас периодът е хубав, макар и доста динамичен. Козирозите получават нови възможности за изява и печалби, от събота ги задействат, и то в присъщия задъхан делови ритъм. В понеделник може да ви се наложи пътуване, ровене из информационни масиви, вторник е за изясняване на важните неща. От сряда се запасете с толерантност, трябва да заобикаляте спорни въпроси, да упорствате по свои планове, независимо дали друг ще ви подкрепи или не. Справяте се завидно, а към околните сте щедри. Щастие е човек да привлече обичта ви.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът предполага да работите за реализация на амбициозните си планове в професията. Само че Водолеите да не бързат с практическите стъпки, а и да не разгласяват идеите си преждевременно. До понеделник стабилизирайте стари и нови партньорства, във вторник актуализирайте стратегията, има и неизяснени проблеми. В сряда пречките ви подсказват къде да търсите съвети или посока за пътуване, в петък отстоявате мнение в остър спор. Защо да не преглътнете, думите обнадеждават, но понякога и раняват. Позволете си повече забавления.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега има куп поводи да се видите с приятели, роднини и весела компания, но има и доста възможности за кариера и печалби. Рибите по усет се ориентират към това, което е важно в момента. В понеделник са на творческа вълна, във вторник подкрепят идеи на околните, които ще напълнят джоба им. Сряда и четвъртък са напрегнати, подсказвайте и на познати как да се държат в по-сложни ситуации, на някои помогнете и съвсем конкретно. Едни от зодията преживяват чудни моменти с любим, но има и други, те май избират раздялата.

Източник: offnews.bg