ОВЕН (21.03 – 19.04)Тодорова събота пълни сърцето, вероятно е да

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Тодорова събота пълни сърцето, вероятно е да
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 - 22 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тодорова събота цялостни сърцето, евентуално е да зарадвате родственици и другари по някакъв метод. От понеделник обаче стартират компликации за Овните, едни са напълно справедливи, други подсказват, че сътрудници и бизнес сътрудници не могат да изпълнят обещания и не поемат поравно настоятелен отговорности. От вторник до петък бъдете по-сдържани, не е време за укори, спорове, тъй като въпреки и трудно, можете да балансирате значимите съюзи, в редица инициативи ще си върнете увереността в триумфа. За персонални неща слушате сърцето си, само че трезво.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието е мъчно, само че ще се справите с пречките, извлекли сте си поучения от предходни неточности. Телците се настройват по-философски, мотиви за разногласия няма да липсват от понеделник до петък. Не се заблуждавайте, че в случай че действате по независими планове, всичко ще е ОК, в този случай пък ще ви липсва разбирателството с сътрудници, подкрепяте ги и те да се оправят добре. Бъдете деликатни към претекстовете на околни, а и с финанси, актуализирайте и бюджета си. Необвързаните да търсят свое благополучие, без да се месят на другите.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През тези дни сте подвластни на спорни въздействия: от една страна, притеглят ви пътища, запознанства, нова и нова информация за настоятелен инициативи, от друга, натрупат се домашни грижи. Някои Близнаци може да се заемат с поправки, други от началото на работната седмица странят от непознати разногласия, имат си и свои задания, и хрумвания, и упоритости. В сряда това ясно проличава, но дали близките няма да се подразнят, хората разчитат на поддръжката ви. От четвъртък имате повече време за отдих и близки, не пилейте пари и сила...
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие тече забавено и изисква по-голяма еластичност в връзките с близките. Раците да бъдат внимателни, не е време да постановат мнение, да се опълчват настойчиво на съперници. В понеделник не се претоварвайте с работа, във вторник не ламтете за по-високи задължения, шансове има, само че и подводните камъни са много. До петък се справяте с компликациите, успокоявате и общуването с близки, а останалите хора ще държите надалече от проблемите си. В любовта търпението ви ще бъде възнаградено от позитивни промени.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Труден интервал, въпреки че сте познати с настойчиво гонене на деловите цели. Лъвовете имат куп амбициозни проекти, но моментът не е подобаващ или по-внимателно следва да проучват изискванията за реализация. От Тодоровден се мобилизирате за сериозна работа, нека разчитате и на поддръжка от обичания. Вторник е за привършване на остарели каузи, само че ги съобразете и с постъпваща нова информация. В сряда бавите движение, близки си имат грижи и няма да се поемат вашите. Затова пък вие в четвъртък и петък няма да се скъпите да им помагате.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През седмицата има куп мотиви за празнуване, а вие би трябвало да усилите своята зоркост в работата, натрупат се спънки пред изявата ви, назряват разногласия. В петък ще се върнете към тематиката, уредете и правно нещата. Още в понеделник Девите да заложат на прецизно осъществяване на задания, има риск от несполуки и повреждане на връзки с сътрудници, сътрудници. В идващите дни компликациите се умножават, привличайте си сътрудници даже вие да се товарите с по-големите отговорности. С отстъпки ще прокарвате по-лесно мнение, от борби ще губите.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тодоровден дава начало на интервал за промени, ще оползотворите силата му, в случай че сте обмислили проектите си за изява и облаги. В понеделник някои Везни ще се ориентират към ново партньорство, ще се намерят настойници. Моментът е добър за споразумяване и на по-лични неща. От вторник до петък стабилизирате приходи, но не се впускайте в купони, въпреки че предложения не ви липсват. Все още има нюанси за доизясняване, остарели задължения следва да бъдат завършени, а връзки уредени, единствено че допустимо по-дипломатично.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Наясно сте, че този интервал изисква подчертана зоркост и за бизнес, и за персонални въпроси. Доста Скорпиони имат амбициозни хрумвания за изява и облаги, само че дискретно да изследват изискванията за работа, едно е да се поучават с родственици, друго е да им се месят странични хора. Някои са щастливи единствено с обичан. От вторник-сряда нещата вървят леко, не се подлъгвайте по предходни ангажименти, съюзи, инициативи и не се връщайте към тях. От четвъртък уреждайте прецизно финансови въпроси и с другари, взаимното съмнение ще е доста ощетяващо.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Започващото 7-дневие ви изкушава небрежно да се хващате с настоятелен планове, а това надали е рационално. Група Стрелци имат да довършват значително служебни задания, и второ, до понеделник идва много нова информация, с която би трябвало да съобразят партньорствата отсега нататък. Във вторник си давате отдих, няма за какво да влизате в изострен спор с близки, а той не е изключен, в случай че не изпълнявате дадени обещания. От сряда най-малко не коментирайте желанията си, концентрирайте се в работа, с цел да не си докарате вреди. Изберете ли път, не се отклонявайте от него.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът е динамичен, а вие не сте напълно уверени в деловата си изява. Защо, Козирозите си имат и другари, с които да подхванат инициативи, и сътрудници, с които да се поддържат в осъществяване на общи отговорности. Не се бойте, че ще носите другиго на тил – през уикенда и във вторник ще намерите решение и на такива проблеми, в четвъртък и петък действайте най-предпазливо, с цел да избегнете вреди. Някои се тревожат да не останат в непозната сянка, но могат да обогатят знанията и уменията си. Изяснявате и укрепвате значими персонални връзки.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Напоследък не сте удовлетворени доста от хода на нещата си, а в случай че не се чувствате във форма – най-добре намалете темпото през идващите дни, анализирайте проблемите. До понеделник Водолеите ще откроят настоятелен опасности, да мислят не за несполуките, а за опциите си за изява, за по-широко потребление на персоналните си умения. Държите на приятелите си, подбирайте ги и по оптимизъм, в този момент е значимо да ви импулсират за нови изяви, колкото и амбициозни цели да си избирате. Ако не сте задоволени от интимна връзка, не вършиме компромис.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие дава шир на умеенето ви да привлечете по-широка поддръжка за осъществяване на ваши хрумвания. Рибите не постоянно се стремят към водачеството в настоятелен или публични екипи, само че в този момент може да получат и служебна роля, която изисква да приобщават сътрудници и подчинени в работата по сложните задания. До вторник залагате и на чара си, поддържате връзка с лекост, печелите много персонални благосклонности. От сряда нещата се усложняват, би трябвало да включите в активността и хора, които познавате по-слабо, а към този момент си вършат сметки зад ваш тил. Е, ще съумеете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР