ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези ще ви се видят тегави, не

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези ще ви се видят тегави, не
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 - 8 февруари от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тези ще ви се видят тегави, не припирайте с инициативи, просто си позволете дребна пауза за отдих и разбори. Вярно, Овните имат чудни настоятелен планове и са подготвени за кариера и доходи, само че въпреки това, различията с близки и сътрудници не трябва да се крият, а постепенно и умно да се търсят взаимни отстъпки. Още от началото на Годината на Свинята не допускайте да ви се месят околни, има бол задания. Във вторник избирате печеливша тактика, в сряда-четвъртък прокарвайте хрумвания с такт, до петък и от обичани не искайте да менят държание.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Късметът не ви е загърбил тази седмица, само че действайте по-бдително, а и по-тактично. Доста Телци упорстват по задания, от уикенда обмислят споразумяване на административни и финансови неща, в понеделник ще има кой да им помогне. Във вторник побързайте с изостанали отговорности, с цел да не си навлечете вреди, минуси в имиджа. От сряда до петък избягвайте разногласия, някои са склонни да си затварят очите за дребни пропуски, по този начин те се натрупат лавинообразно. Други би трябвало да насочат търпението си към своя фаворит, проблемите са в любовта.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Търсите шансове за изява и облаги, те не липсват, само че изискват да понамалите упоритостите и да се заемете с групови планове. Група Близнаци избират персоналната изява, дано да не избързват, в понеделник да приключат позанемарени неща. И то без да хитруват на непознат тил, близките ги следят дискретно, обстановката се мени. От вторник отделяйте малко повече време за тонизиране, за подсилване на връзки в екипа, носи дивиденти. Сега необвързаните да не подхващат значими стъпки, занапред им предстоят срещи с същинската обич...
РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда вие би трябвало да обмислите най-внимателно деловите си проекти, от понеделник до четвъртък има много изкушения да се върнете към по-старите ангажименти и планове. Идва Годината на Свинята, в този момент мнозина се изправят пред компликации, само че са преодолими, няма да накърнят нито кардиналните им позиции по бизнес въпроси, нито упоритостите за по-творческа изява. До петък Раците не са напълно наясно с някои условия, да не изострят връзки с сътрудниците, с близки. Не създавайте мотиви за спор, чакате от различен неща, за които няма опит.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега сте подготвени да поемате повече задължения, с цел да се изявите и спечелите, това не е единственият метод. Едни Лъвове дано потърсят сътрудници сред сътрудници и познати, други да проучват актуалните си съюзи, май се мъчат да напредват зад непознати гърбове. Вторник изисква подчертана зоркост при нови познанства и обединявания, както и с финансите. В сряда прокарвайте хрумвания с огромна еластичност, в петък идват още шансове и би трябвало да сте ги планували, не да се хвърляте през глава. Някои гледат към по-подходящи любовни връзки.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Това 7-дневие дава обещание добър процес на каузи, само че се мобилизирайте за работа от ранно утро до късна вечер. За някои инициативи Девите май би трябвало да потърпят, само че за по-голямата част от проекта им триумфите са явни, намират и авторитетна поддръжка, нови съдружници от понеделник. Хубаво е, че и тогава, и в идващите дни ще вървят и домашни неща, освен професионалните. Мнозина усещат опора в най-близките, четвъртък ще подскаже да ги подбирате деликатно и отсега нататък. Петък носи задоволство, връзките ви укрепват и ви радват.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Започващата седмица ви носи шансове, за които се готвите от много време, тъй че не се разпилявайте в купони, дребнотемие, другояче в сряда ще сте много изтощени. Част от Везните имат за привършване някакви задания, ще изчистят проблемите до петък, само че колкото по-малко разногласия, толкоз по-хубаво. Ако ви е нужна поддръжка на авторитетни хора, несъмнено ще получите, правят оценка тъкмо въздействието, което имате върху сътрудници, познати, благоразумието ви. Може да ви възложат по-високи служебни отговорности. Положителен поврат в любовта.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този интервал допуска подчертана въздържаност без значение дали делата ви вървят леко, или се натъквате на компликации. Скорпионите няма за какво да бързат с нови планове и начинания, още през уикенда поемат куп задължения към близките. Понеделник е изтощителен, до вторник всичко стартирано желае огромна вглъбеност, акуратност. От сряда сте по-общителни, само че не се месете в непознати каузи и не позволявайте на вас да ви се бъркат. Важи изключително за финанси. То и персонални грижи и проблеми по-лесно ще се разнесат, в случай че не насилвате събитията.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът е динамичен и ще ви се види по-напрегнат, действайте внимателно и гледайте да помагате на близки в сложни мигове. Сега група Стрелци ще се дистанцират от хора в кръга си поради интриги, недоумение, други кахъри. Ще вземете верни решения, само че е редно да изчакате и близките да си изяснят обстановката, тъй че подхванатите стъпки да не накърняват никого. Започвате Годината на Свинята с създаване на нова делова тактика, във вторник и сряда разчиствате изостанала работа, след това ще укрепвате новите връзки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
На Сретение Господне влизате в сложен интервал, ще дадете всичко от себе си да осъществите проектите си, нека останете удовлетворени от резултата. Козирозите са много самовзискателни, в понеделник ще бъдат сериозни към околните, във вторник са подготвени да поемат свръхнатоварване в името на облаги и кариера. Обяснимо е, само че бъдете доста бдителни за качеството на работата, не можете да очаквате други да наваксат ваши пропуски. Намирате си мощни покровители, ще продължите самоуверено напред. С обичания търпеливо, по-бавно приема концепциите ви.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Сега проектите ви зависят от близките и е редно да се съобразите с тях, а и да не разширявате ненужно кръга си на другарство. Водолеите няма да изгубят, в случай че са по-търпеливи в стремежи, професионални упоритости, с куп задания би трябвало да се оправят без шефски услуги или съвет. В понеделник най-внимателно влизайте в нови съюзи, във вторник поддържайте отмерено движение на работа, в сряда променяйте гъвкаво концепциите си за изява, с цел да ви следват и сътрудници, сътрудници. В четвъртък гарантирате настоятелен и финансови основи за трайно фамилно благополучие.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Този уикенд ви подтиква да планирате независими настоятелен изяви, изпада ви късмет за кариера, облаги. Рибите да бъдат по-търпеливи, влизането в Годината на Свинята може да им отвори пътища, да стигнат до нови осведомителни източници. До петък изяснявате елементи във взаимоотношенията. Привличате интереса на още сътрудници и познати, подбирайте точни хора за екип, другояче ще пропилеете време и средства. От сряда бъдете и очебийно търпеливи и благи с най-близките, вместо да се подвеждате по изкушения и голям брой ухажори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР