ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни ще са тежички, позицията

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни ще са тежички, позицията ...

Хороскоп за 24 – 30 март от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тези 7 дни ще са тежички, позицията ви в работата не е най-силна. През уикенда си давате малко отдих, но не прекалявайте с купони и в понеделник. Едно, че Овните следва да са по-пестеливи до петък, второ, не им е нужно да попадат в епицентъра на клюки, интриги. Пречките в работата са куп, вземете ли решение за промяна, изпълнете го неотклонно. Близките са вашият сигурен тил, ще ви подкрепят, ако се налага – ще ви подсказват и кога си надскачате боя... От сряда всяко усилие ще ви радва с резултати, точно сте се прицелили.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Трудният понеделник и вторник дават облик на цялото 7-дневие. Но Телците няма да се уплашат от работата, нито от ролята си на организатор в деловия екип или между свои роднини. Сега другите имат добри идеи, но като дойде до практически стъпки... Окуражавайте, помагайте, ако се наложи – дайте заем. От сряда идва ред на вашите проекти, обещават убедителна изява и печалби, близките ви няма да се колебаят да се включат в работата, но им възлагайте неща според уменията. Пазите тях от грешки, себе си от разочарования, нали?
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През идващите дни действайте подчертано тактично, имате сериозни планове за доходна работа, но и познати ви теглят за купони. Не поставяйте под въпрос изпълнение на задачи с непостоянство, но и не разваляйте отношенията си с околните, ако са на друга вълна. Близнаците ще откъснат време само за своите проекти, вторник е по-труден, в четвъртък прокарват идеи с някои отстъпки. В петък анализирайте нещата, има и пропуски, които следва да поправите, и то най-оперативно. Ако лични неща не вървят, не бързайте с по-крайни решения.
РАК (21.06 – 21.07)
През тези дни създавате връзки с много нови хора – колеги, съседи, познати по други линии, те с желание могат да помогнат за реализация на ваши идеи. В работата шефове ще оценят умението да общувате, да привличате симпатии, така се справяте в доста трудни ситуации. От Раците зависи във вторник да си подберат най-подходящите сътрудници за екип, в четвъртък и петък не бива да се претоварват или изнервят от сложните ситуации. В личен план ще има по-деликатни теми, ще ги приключите добре, но не настоявайте само на своето.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие не много е леко, но вас пречки не ви притесняват, имате реални възможности да задълбочите досегашни партньорства, да създадете и нови. Лъвовете да бъдат грижовни и към тонуса си, четвъртък и петък са наистина уморителни, изнервящи. Мнозина от знака решават проблемите с по-далечна перспектива, омръзнало им в екипа да омаловажават усилията им, имат и куп други идеи за изява и печалби. Сряда ще ви открие точно такива шансове, а не е изключено и любовта да ви окуражава за сериозни промени. Но – дискретно!
ДЕВА (23.08 – 22.09)
И за вас периодът не е лек, редно е да се постараете за тонизиране, преди да ви налегне пролетната умора. Доста Деви са подвластни на тъга, разочарования – едни имат делови ядове, други са в спор с близки и познати. Не преживявайте безкрайно неприятностите, а ако еднообразието вече ви е дотежало, измислете нещо по-така... След Благовещение ще покажете на домашните, че трябва да поемат част от грижите за бита, вие кроите планове за изява, приходи, финанси ще ви безпокоят и в петък. Не се месете в чужди спорове, а търсете съюзници.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Не ви е стил да говорите нашироко за делови и лични проблеми, от уикенда обаче ще действате за преодоляване на затрудненията. В понеделник Везните са поизнервени, ала не е момент за спор с роднини и приятели. Предложат ли ви и най-скромна помощ, приемете дискретно, по-нататък ще има условия да развиете изявата и доходите ви да нараснат. В сряда ви се откриват ненадейни шансове, не се лъжете, че самостоятелните дейности ще са по-уместни. Петък е за приключване на задачите, наваксване на срокове, имате неволни пропуски.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Благовещение ще ви накара да намалите деловото темпо, да анализирате някои проблеми, които напоследък малко смущават. Група Скорпиони имат покани за сътрудничество от хора, които не познават добре, редно е да си подбират точно средата, не всички кандидат-партньори ще им подхождат. Втори гонят високи постове, но и отговорностите ще са тежки, ще могат ли да се справят? От понеделник чертаете по-реалистични планове, ще привлечете симпатии с огромно старание в работата в сряда. Необвързаните срещат интересен човек...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През тези дни можете да си дадете повече отдих, време е за сериозни анализи на проблемите, с които се сблъсквате. Част от Стрелците май са се оставили на течението в професионалната сфера, но с пасивност не се постига много, нали? Планирайте усвояване на нови знания и умения, търсете помощ от приятели, а ако можете – вие съдействайте на близки за по-убедителна делова изява. Още в понеделник ще се убедите: трудът ви е оценен, в сряда оформяте партньорства. Петък е за купони, свободните сърца май ще се огледат за нова любов, близо е.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Предстои ви напрегнат период, избягвайте споровете с роднини и приятели, те не са виновни за някои ваши пропуски. Още от събота Козирозите ще си дадат сметка, че трябва да намалят темпото и амбициите, за да наваксат недостатъци в работата, да поправят погрешни решения. Често амбициите ви са високи, но сега не е време да бързате с начинания – ще го разберете в понеделник, а до четвъртък трябва да си набавите нова информация, за да бъдат стъпките ви доста по-ефективни. Близките са до вас, обичта им радва, а и подсказва изходи.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Уж идва време за благите вести, а при вас са вероятни и нежелани изненади, и много динамичен развой на делови и лични неща. Водолеите са разумни и предвидливи, няма да зарежат начинания насред път, нито ще се успокояват със стари лаври. Понеделник и вторник са изнервящи, трябва да следвате чужди идеи, да се товарите с изпълнителски задължения. Сряда и четвъртък пък ви развързват ръцете, ще действате сами, спокойни, уверени. Не слушайте съвети за по-голяма активност, преценили сте фактите, петък е за тонизиране.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие подготвя трудни делови промени, не се поддавайте на уговорки от близки и колеги. Те гледат на проблемите от друг ъгъл, а Рибите имат свои планове и трябва да ги следват дори този и онзи да мрънкат за разни неща. От понеделник пречките в работата са доста, поне финансите ви гледайте да са в ред. Във вторник трябва да се опрете на странична помощ, но ще възникват и доста поводи за спорове. Мнозина ще се впишат в проекти на шефове, но да не забравят: те трябва да се преборят за позициите, за печалбите и авторитета си.

Източник: offnews.bg