ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни ще са тежички, позицията

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни ще са тежички, позицията
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 – 30 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тези 7 дни ще са тежички, позицията ви в работата не е най-силна. През уикенда си давате малко отдих, само че не прекалявайте с купони и в понеделник. Едно, че Овните следва да са по-пестеливи до петък, второ, не им е нужно да попадат в епицентъра на злословия, интриги. Пречките в работата са куп, вземете ли решение за смяна, изпълнете го праволинейно. Близките са вашият сигурен гръб, ще ви поддържат, в случай че се постанова – ще ви подсказват и по кое време си надскачате багра... От сряда всяко изпитание ще ви радва с резултати, тъкмо сте се прицелили.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Трудният понеделник и вторник дават образ на цялото 7-дневие. Но Телците няма да се уплашат от работата, нито от ролята си на уредник в деловия екип или сред свои родственици. Сега другите имат положителни хрумвания, само че като пристигна до на практика стъпки... Окуражавайте, помагайте, в случай че се наложи – дайте заем. От сряда идва ред на вашите планове, дават обещание безапелационна изява и облаги, околните ви няма да се двоумят да се включат в работата, само че им възлагайте неща съгласно уменията. Пазите тях от неточности, себе си от разочарования, нали?
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През идващите дни действайте очебийно тактично, имате съществени проекти за доходна работа, само че и познати ви теглят за купони. Не поставяйте под въпрос осъществяване на задания с своенравие, само че и не разваляйте връзките си с близките, в случай че са на друга вълна. Близнаците ще откъснат време единствено за своите планове, вторник е по-труден, в четвъртък прокарват хрумвания с някои отстъпки. В петък анализирайте нещата, има и пропуски, които следва да поправите, и то най-оперативно. Ако персонални неща не вървят, не бързайте с по-крайни решения.
РАК (21.06 – 21.07)
През тези дни създавате връзки с доста нови хора – сътрудници, съседи, познати по други линии, те с готовност могат да оказват помощ за реализация на ваши хрумвания. В работата шефове ще оценят умеенето да поддържате връзка, да притегляте благосклонности, по този начин се справяте в много сложни обстановки. От Раците зависи във вторник да си подберат най-подходящите сътрудници за екип, в четвъртък и петък не трябва да се претрупват или изнервят от комплицираните обстановки. В персонален проект ще има по-деликатни тематики, ще ги приключите добре, само че не настоявайте единствено на своето.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие не доста е леко, само че вас спънки не ви тормозят, имате действителни благоприятни условия да задълбочите досегашни партньорства, да създадете и нови. Лъвовете да бъдат грижовни и към тонуса си, четвъртък и петък са в действителност уморителни, изнервящи. Мнозина от знака вземат решение проблемите с по-далечна вероятност, омръзнало им в екипа да омаловажават напъните им, имат и куп други хрумвания за изява и облаги. Сряда ще ви открие тъкмо такива шансове, а не е изключено и любовта да ви окуражава за съществени промени. Но – дискретно!
ДЕВА (23.08 – 22.09)
И за вас интервалът не е лек, в реда на нещата е да се постараете за тонизиране, преди да ви налегне пролетната отмалялост. Доста Деви са подвластни на горест, разочарования – едни имат настоятелен кахъри, други са в спор с близки и познати. Не преживявайте безпределно неприятностите, а в случай че еднообразието към този момент ви е дотежало, измислете нещо по-така... След Благовещение ще покажете на домашните, че би трябвало да поемат част от грижите за бита, вие кроите проекти за изява, доходи, финанси ще ви безпокоят и в петък. Не се месете в непознати разногласия, а търсете съдружници.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Не ви е жанр да говорите нашироко за настоятелен и персонални проблеми, от уикенда обаче ще действате за превъзмогване на усложненията. В понеделник Везните са поизнервени, но не е миг за спор с родственици и другари. Предложат ли ви и най-скромна помощ, приемете дискретно, по-нататък ще има условия да развиете изявата и приходите ви да набъбнат. В сряда ви се откриват ненадейни шансове, не се лъжете, че независимите действия ще са по-уместни. Петък е за привършване на дилемите, наваксване на периоди, имате неволни пропуски.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Благовещение ще ви накара да намалите деловото движение, да анализирате някои проблеми, които в последно време малко смущават. Група Скорпиони имат предложения за съдействие от хора, които не познават добре, в реда на нещата е да си сортират тъкмо средата, не всички кандидат-партньори ще им подхождат. Втори гонят високи постове, само че и отговорностите ще са тежки, ще могат ли да се оправят? От понеделник чертаете по-реалистични проекти, ще привлечете благосклонности с голямо усърдие в работата в сряда. Необвързаните срещат забавен човек...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През тези дни можете да си дадете повече отдих, време е за съществени разбори на проблемите, с които се сблъсквате. Част от Стрелците май са се оставили на течението в професионалната сфера, само че с бездейност не се реализира доста, нали? Планирайте асимилиране на нови познания и умения, търсете помощ от другари, а в случай че можете – вие съдействайте на близки за по-убедителна делова изява. Още в понеделник ще се убедите: трудът ви е оценен, в сряда оформяте партньорства. Петък е за купони, свободните сърца май ще се огледат за нова обич, близо е.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Предстои ви под напрежение интервал, избягвайте разногласията с родственици и другари, те не са отговорни за някои ваши пропуски. Още от събота Козирозите ще си дадат сметка, че би трябвало да понижат темпото и упоритостите, с цел да наваксат дефекти в работата, да поправят неправилни решения. Често упоритостите ви са високи, само че в този момент не е време да бързате с инициативи – ще го разберете в понеделник, а до четвъртък би трябвало да си набавите нова информация, с цел да бъдат стъпките ви много по-ефективни. Близките са до вас, обичта им радва, а и подсказва изходи.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Уж идва време за благите новини, а при вас са евентуални и нежелани изненади, и доста динамичен процес на настоятелен и персонални неща. Водолеите са рационални и прозорливи, няма да зарежат инициативи посред път, нито ще се успокояват със остарели лаври. Понеделник и вторник са изнервящи, би трябвало да следвате непознати хрумвания, да се товарите с изпълнителски отговорности. Сряда и четвъртък пък ви развързват ръцете, ще действате сами, спокойни, уверени. Не слушайте препоръки за по-голяма интензивност, решили сте обстоятелствата, петък е за тонизиране.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие приготвя сложни настоятелен промени, не се поддавайте на ангажименти от близки и сътрудници. Те гледат на проблемите от различен ъгъл, а Рибите имат свои проекти и би трябвало да ги следват даже този и оня да мрънкат за всякакви неща. От понеделник пречките в работата са много, най-малко финансите ви гледайте да са в ред. Във вторник би трябвало да се опрете на странична помощ, само че ще пораждат и много мотиви за разногласия. Мнозина ще се впишат в планове на шефове, само че да не не помнят: те би трябвало да се преборят за позициите, за облагите и престижа си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР