ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни са изпъстрени с трудни

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни са изпъстрени с трудни
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 – 28 юни от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тези 7 дни са изпъстрени с сложни обстановки, колкото и да ви се желае по-бързо да реализирате проекта си, до сряда май би трябвало да забавите темпото в работата. До вторник Овните да бъдат очебийно тактични, връзките с близки са обтегнати, а зависят от тях. Търпението и благоразумието до петък подсигуряват, че без неточност ще се справите със спънките, упоритият труд след това ще получи самопризнание. Важи изключително за амбициозни експерти, които се заемат по-новаторски хрумвания. И в любовта не жънете триумфи от раз, само че няма да се откажете.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е динамичен, имате си каузи и домашни задания, а се замисляте и по какъв начин да продължите или разширите някои инициативи. Телците да не се отклоняват от предварителните проекти в понеделник, пречките са много. Във вторник е редно да се преценявате с мнението на сътрудници, клиенти, познати, и то без да зачитате откритата към този момент подчиненост. Но към правила и правила праволинейно се придържайте, те са вашият щит, другояче в петък ще разчиствате пропуски в екипа, ще има разправии. Привличате авторитетна протекция, откровени благосклонности.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Неспокойни дни, а не сте в мощна делова позиция и ще прокарвате хрумвания основно с такт, отстъпки, съобразителност. Някои Близнаци са като омайна еньовска билка, а други готвят преден удар с съперници, пък били те и по-близки, не е подходящо... Трети бързат да се обясняват, но в любовта нещата се объркват, необходим им е откровен и умен съвет във вторник. В четвъртък ще прозрете и подмолните игри, и интригите, само че ще налучкате и по какъв начин да им противодействате. Влагате толкоз сила в работата, че ще си завоювате уместно публично място.
РАК (21.06 – 21.07)
Хубаво 7-дневие и ще предлага все по-добри условия за осъществяване на ваши амбициозни хрумвания. Доста Раци се концентрират в кариерата, само че желаят бързо да блеснат пред сътрудници и шефове, постоянно спорят с близките за всичко. До вторник би трябвало да овладеете това въодушевление, в сряда и да обновите най-малко малко проекта за деяние, да потърсите съидейници. Мнозина са подготвени в четвъртък да се заемат независимо с нещата, припрени са, бъркат. Петък ще ви покаже, че в екип резултатите са ОК, в случай че знаете мяра и помагате на другите по дилемите им.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Резултатна делова седмица и въпреки всичко постигнатото много ще зависи от метода, по който се заемате със остарели проблеми и спънки. От понеделник едни Лъвове бързат да ги разчистят, бягат от разногласия на близките или са най-взискателни към... другиго. И в работата, и в любовта би трябвало почтено да анализирате кой какви неточности позволява, с цел да ги преодолеете дружно и без взаимни огорчения, вторник е подобаващ за това. От сряда до петък изглаждате недоразуменията последователно, хората харесват водачеството ви, имат вяра, че ги водите към триумфи.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Това 7-дневие е по-динамично и с напрежение, старайте се да запазите в действителност спокойни връзки с близките. Група Деви имат да обясняват настоятелен тематики, от уикенда да се държат настрани от разногласията на другите, въртят им интриги, гонят единствено своя интерес. От Еньовден търсите по-често услуги от познати и близки, само че това поражда нови мотиви за разправии или би трябвало да се съобразите с техните настроения, от време на време напряко ви пилеят време. От сряда променяте нещата към по-добро, само че отново се пазете от разногласия, и любовта може да вгорчат.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът не е лек, сякаш най-много ви тревожат финансови и прочувствени въпроси. Везните ще намерят излаз от всяка обстановка, на Еньовден разчитат на съдействие, във вторник не бързат с инициативи, има неразбираеми условия, в сряда притеглят поддръжка. Е, другите може и да не виждат какъв брой ви е болно за интригите, които улавяте. Няма да се отклоните от правила и правила, не търсите изгоди на непознат тил и след четвъртък ще има на какво да се радвате. Дано облагите да ви подтикват към нови проекти, срещите към нова обич...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Това 7-дневие носи куп неясноти в настоятелен и персонален проект, мъчително би било да предугадите всяка изненада. Скорпионите дано да пазят хладнокръвие, през уикенда би трябвало да се преценяват с авторитетни родственици, в понеделник няма за какво да им споделят грижите си, във вторник да не се месят в непознати разпри. Лека бавно ще се оправите с финансовите си проблеми, ще усвоите умения, които ви липсват или ще намерите нужните способени препоръки. От четвъртък всичко е под надзор, общуването с близките става по-приятно и ползотворно.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този уикенд ви връща към остарели настоятелен и персонални проблеми. Не е зле Стрелците да си дадат повече отдих, да се погрижат за тонуса си, тъй като от понеделник-вторник следва да се заловен по-решително с неприятните тематики. Имате поле за отстъпки, предходни ангажименти и партньорства отново могат да работят дейно, да донесат доходи. Новите хрумвания ще се натъкват на съществени спънки, за какво не потърсите съвет или други услуги? Уреждайте деликатно административни и финансови въпроси в петък, ще окуражавате и обкръжението си за твърдоглав труд.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Никой не се съмнява в упоритостта и професионализма ви, само че това 7-дневие не е уместно за реализация на нови настоятелен планове. Доста Козирози са подготвени да подценен препоръки на други експерти, ще си докарат гняв, в това число с техника, пари. От понеделник е по-разумно да подхванете рутинни задания, до четвъртък по-бавното движение ви подсигурява успокоение, сигурни приходи и относително предвидими взаимоотношения. Ако усещате в екипа да се въртят интриги, помислете по какъв начин да стабилизирате връзки и да се опазите от ощетяване.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
До Еньовден трупате подозрения и разочарования дори поради близки. Защо, до сряда Водолеите ще имат мотиви да се уверят, че бъркат и обичаните им хора в професионалната сфера и вкъщи са загрижени и за техния прогрес, и за положителното им самочувствие. Избягвайте разногласията, от време на време езикът ви ненужно бърза. Във вторник имате много и най-рутинни задания, нека добави плюсове в кариерата ви и този труд. Затаявате новите си хрумвания за изява, би трябвало да съберете още информация, да уговорите поддръжка. Любовта ви води към значима стъпка.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав интервал, въпреки че през уикенда може да се почувствате подценени в работа или компания. Рибите да не бързат, понеделник ги зарежда с сила, предлага им шансове за нови изяви, може да са на път или в друга сфера на активност. Приемате провокациите и без лутане ще покажете какво още можете - умения, съобразителност, екипност. Е, четвъртък може да ви наведе и на по-тъжни мисли, околни ви разочароват с държание, само че вие знаете по какъв начин да си извоювате почитание. Взимате самодейността за споразумяване и на най-лични неща.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР