ОВЕН (21.03 – 19.04)Стараете се да подготвите Великденските празници по

ОВЕН (21.03 – 19.04)Стараете се да подготвите Великденските празници по ...

Хороскоп за 27 април – 3 май от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Стараете се да подготвите Великденските празници по подобаващ начин, за дамите има безброй и нелеки домашни задачи. Овните могат да разчитат на подкрепа от роднини и други близки от понеделник до четвъртък, но ако нещо не върви точно по вкуса им – да избягват забележки, спорове и особено във вторник. Други от знака упорстват по свои идеи, но дали са си избрали точно целта? Ще мислите за начинания, ще се връщате към стари уговорки, така се уморявате, а тъпчете в кръг. И необвързаните да не се изкушават от авантюри.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Великден ви зарежда с особено празнично настроение, вероятно ще се окажете център на семейни сбирки и съкровено общуване. Телците да се мобилизират, в понеделник ще има изненади, но да не ги отклоняват от предварителния им план. Можете да разчитате на подкрепа и разбиране от близки във вторник и особено ако тръгвате на път. Не е зле обаче да сте грижовни към тонуса си, а и по-пестеливи в харчовете. В четвъртък и петък няма да споделяте нашироко вълнения и делови намерения, стига ви пълното разбиране с вашия избраник.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Знаете, че ви чакат дела и сте много мобилизирани, ако близки препоръчват да отделите време за отдих и тонизиране – не слушате. Все пак Близнаците да не се противопоставят категорично на околните, някои са искрено загрижени за напредъка им. В понеделник бързате да изясните трудните теми даже с по-влиятелни хора, във вторник с куп маневри гледате да укрепите партньорства, в служебната сфера има клюки, номера. Вашата критичност и трудолюбие печелят симпатии в сряда и четвъртък. В любовта ще вземете важно решение.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът за вас е по-динамичен, почивните дни няма да ви послужат за отдих. Едни Раци са на път, втори гледат да изчистят делови проблеми, но всички да се пазят от спорове с близки, те често ги подкрепят в реализация на идеи. Е, и на тях, и на избраника си не позволявате да ви нарежда. От понеделник до четвъртък уговаряте съюзи и начинания, не държите на салтанати, а на бързото преодоляване на трудностите, то е важно. Ще привлечете помощ, сътрудници, а ако не се получи желаната от вас промяна – връщате се към стари уговорки...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този Великден за вас е много празничен, а не липсват и задачи, и трудности при изпълнението. Още през уикенда Лъвовете ще мислят стратегия, за да не се повтарят стари пропуски в работа или с близки. Във вторник идеите ви за изява и печалби са ОК, но трябва да анализирате и поведението си, проявявате и слабости, а после прехвърляте вината за несполуката на другиго. В четвъртък и петък се задават доста изненади и спънки, вие можете да ги преодолеете с трудолюбие и прецизност, гответе се за битка, като окуражавате и околните.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът е динамичен, но вие съзнавате, че някои детайли в делови и лични отношения ви се изплъзват. За празниците Девите да намалят критичността към обкръжението си, да контролират и своето поведение. Може да почивате, може да работите, но всичко да е с ясна програма, ако трябва – и с усвояване на нови знания и умения. С началото на май ще се чувствате по-самоуверени, трудът ви дава убедителни резултати, пречките отстъпват пред старанието ви. Уреждайте стриктно дела и финанси. В любовта печелите със зряло поведение.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За Великден като най-важни се очертават партньорствата ви. Везните имат да си изясняват куп въпроси в делови и личен план, от понеделник до петък ще се справят и без да налагат идеи и мнения. Сега мнозина могат да се похвалят с чудесен избор в любовта, хармонията с половинката е пълна и ги радва, а и окуражава за изяви. В сряда още не е време да задействате плановете си, пък и се очертават доста трудности, вероятно в следващите дни ще се справяте с тях, без да парадирате пред колеги, клиенти. Намирате и нужна влиятелна закрила.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
По празниците ще посветите много време и сили на делови теми, не липсват и лични вълнения. Някои Скорпиони сега създават връзката, за която са мечтали, други се отървават от проблеми в любовта, които ги мъчат отдавна. Ще имате страстта и предаността, която заслужавате. Що се отнася до професионалните амбиции, понеделник ви дава енергия за постижения, но може да ви се наложи да пътувате или да ровите из море от информация. През първите дни на май ще стесните кръга на посветените в плана си, трябват ви най-предани сътрудници.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Прекрасен Великден се очертава за вас, изглежда имате куп уговорки за срещи с роднини, приятели. Стрелците упорстват по делови задължения и може в понеделник да отклонят някои покани. Е, до петък ще намерите време да зачетете обичаните хора, да помогнете на други, които имат нужда от услуга точно сега. Раздавате се по начин, който предизвиква уважение – дискретно, тактично, без да чакате благодарности. За началото на май сте си начертали план, вероятни са и финансови проблеми, но се справяте артистично с всичко.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Великденските празници за вас са малка пауза от работното напрежение, нали отстоявате все по-високи постижения и печалби на своя екип. Козирозите ще анализират и някакви пропуски напоследък, ще искат помощ за наваксването им, па и ще преценяват строго на кои колеги да разчитат занапред. В началото на май ще затегнете дисциплината, но по-дискретно, а и личният ви пример в работата е безпрекословен, както ще проличи до петък. Някои нека да обърнат повече внимание на обичаните хора, да се порадват на късмета си в любовта...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубаво е да прекарате празничните дни в по-тесен кръг, в големите компании лесно възникват поводи за яд. Водолеите имат и куп дела за анализ, пък и не е редно да дават непоискани съвети на роднини, познати... От понеделник ще разчиствате натрупани проблеми в работата, ще ви стигне хъсът. Във вторник уреждайте стриктно административни въпроси, финанси, май поражда нови трудности пред ваши изяви. Не е уместно да влизате в конфликти с околните. Контролирате емоциите, а защо не се насладите на изкуство, на хобитата си...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Този Великден ви подсказва да погледнете по нов начин на партньорствата, май има проблеми и в деловите, и в личните. Рибите да не бързат с думи и действия, разправиите не носят печалба, а за някои стъпки още не е момент. Дайте си отдих, погрижете се за здравето си, не притискайте близки и колеги с претенции, ако имат яд. Ще си оправят нещата, ще възстановите хармонията в общата дейност. В началото на май не се товарете с чужди задачи, ваши изяви също носят риск и следва да проявявате по-голяма бдителност и благоразумие.

Източник: offnews.bg