ОВЕН (21.03 – 19.04)Стараете се да подготвите Великденските празници по

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Стараете се да подготвите Великденските празници по
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 април – 3 май от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Стараете се да подготвите Великденските празници по отговарящ метод, за дамите има безчет и нелеки домашни задания. Овните могат да разчитат на поддръжка от родственици и други близки от понеделник до четвъртък, само че в случай че нещо не върви тъкмо по усета им – да заобикалят забележки, разногласия и изключително във вторник. Други от знака упорстват по свои хрумвания, само че дали са си избрали тъкмо задачата? Ще мислите за инициативи, ще се връщате към остарели ангажименти, по този начин се уморявате, а тъпчете в кръг. И необвързаните да не се изкушават от случки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Великден ви зарежда с изключително празнично въодушевление, евентуално ще се окажете център на фамилни сбирки и съкровено другарство. Телците да се активизират, в понеделник ще има изненади, само че да не ги отклоняват от предварителния им проект. Можете да разчитате на поддръжка и схващане от близки във вторник и изключително в случай че тръгвате на път. Не е зле обаче да сте грижовни към тонуса си, а и по-пестеливи в харчовете. В четвъртък и петък няма да споделяте нашироко безредици и настоятелен планове, стига ви цялостното схващане с вашия фаворит.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Знаете, че ви чакат каузи и сте доста мобилизирани, в случай че близки предлагат да отделите време за отдих и тонизиране – не слушате. Все отново Близнаците да не се опълчват изрично на близките, някои са откровено загрижени за напредъка им. В понеделник бързате да изясните сложните тематики дори с по-влиятелни хора, във вторник с куп маневри гледате да укрепите партньорства, в служебната сфера има злословия, номера. Вашата сдържаност и усърдие печелят благосклонности в сряда и четвъртък. В любовта ще вземете значимо решение.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът за вас е по-динамичен, почивните дни няма да ви послужат за отдих. Едни Раци са на път, втори гледат да изчистят настоятелен проблеми, само че всички да се пазят от разногласия с близки, те постоянно ги поддържат в реализация на хрумвания. Е, и на тях, и на избраника си не позволявате да ви подрежда. От понеделник до четвъртък уговаряте съюзи и инициативи, не държите на салтанати, а на бързото превъзмогване на компликациите, то е значимо. Ще привлечете помощ, сътрудници, а в случай че не се получи мечтаната от вас смяна – връщате се към остарели ангажименти...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този Великден за вас е доста празничен, а не липсват и задания, и компликации при осъществяването. Още през уикенда Лъвовете ще мислят тактика, с цел да не се повтарят остарели пропуски в работа или с близки. Във вторник концепциите ви за изява и облаги са ОК, само че би трябвало да анализирате и държанието си, проявявате и недостатъци, а след това трансферирате виновността за несполуката на другиго. В четвъртък и петък се задават много изненади и пречки, вие можете да ги преодолеете с усърдие и точност, гответе се за борба, като окуражавате и близките.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът е динамичен, само че вие съзнавате, че някои елементи в настоятелен и персонални връзки ви се изплъзват. За празниците Девите да понижат критичността към обкръжението си, да управляват и своето държание. Може да почивате, може да работите, само че всичко да е с ясна стратегия, в случай че би трябвало – и с асимилиране на нови познания и умения. С началото на май ще се чувствате по-самоуверени, трудът ви дава безапелационни резултати, пречките отстъпват пред старанието ви. Уреждайте прецизно каузи и финанси. В любовта печелите със зряло държание.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За Великден като най-важни се обрисуват партньорствата ви. Везните имат да си обясняват куп въпроси в настоятелен и персонален проект, от понеделник до петък ще се оправят и без да постановат хрумвания и отзиви. Сега мнозина могат да се похвалят с превъзходен избор в любовта, хармонията с половинката е цялостна и ги радва, а и окуражава за изяви. В сряда още не е време да задействате проектите си, пък и се обрисуват много компликации, евентуално в идващите дни ще се справяте с тях, без да парадирате пред сътрудници, клиенти. Намирате и нужна авторитетна протекция.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
По празниците ще посветите доста време и сили на настоятелен тематики, не липсват и персонални безредици. Някои Скорпиони в този момент основават връзката, за която са мечтали, други се отървават от проблеми в любовта, които ги мъчат от дълго време. Ще имате пристрастеността и предаността, която заслужавате. Що се отнася до професионалните упоритости, понеделник ви дава сила за достижения, само че може да ви се наложи да пътувате или да ровите из море от информация. През първите дни на май ще стесните кръга на отдадените в проекта си, трябват ви най-предани сътрудници.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Прекрасен Великден се обрисува за вас, наподобява имате куп ангажименти за срещи с родственици, другари. Стрелците упорстват по настоятелен отговорности и може в понеделник да отклонят някои предложения. Е, до петък ще намерите време да зачетете обичаните хора, да помогнете на други, които имат потребност от услуга тъкмо в този момент. Раздавате се по метод, който провокира почитание – дискретно, тактично, без да чакате благодарности. За началото на май сте си начертали проект, евентуални са и финансови проблеми, само че се справяте артистично с всичко.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Великденските празници за вас са дребна пауза от работното напрежение, нали отстоявате все по-високи достижения и облаги на своя екип. Козирозите ще проучват и някакви пропуски в последно време, ще желаят помощ за наваксването им, па и ще преценят строго на кои сътрудници да разчитат отсега нататък. В началото на май ще затегнете дисциплината, само че по-дискретно, а и персоналният ви образец в работата е категоричен, както ще проличи до петък. Някои дано да извърнат повече внимание на обичаните хора, да се порадват на шанса си в любовта...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубаво е да прекарате празничните дни в по-тесен кръг, в огромните компании елементарно пораждат мотиви за гняв. Водолеите имат и куп каузи за разбор, пък и не е редно да дават непоискани препоръки на родственици, познати... От понеделник ще разчиствате насъбрани проблеми в работата, ще ви стигне хъсът. Във вторник уреждайте прецизно административни въпроси, финанси, май поражда нови компликации пред ваши изяви. Не е подходящо да влизате в спорове с близките. Контролирате страстите, а за какво не се насладите на изкуство, на заниманията си...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Този Великден ви подсказва да погледнете по нов метод на партньорствата, май има проблеми и в деловите, и в персоналните. Рибите да не бързат с думи и дейности, разправиите не носят облага, а за някои стъпки още не е миг. Дайте си отдих, погрижете се за здравето си, не притискайте близки и сътрудници с искания, в случай че имат гняв. Ще си оправят нещата, ще възстановите хармонията в общата активност. В началото на май не се товарете с непознати задания, ваши изяви също носят риск и следва да проявявате по-голяма зоркост и здравомислие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР