ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни засилват нетърпението ви за изява

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни засилват нетърпението ви за изява
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 – 8 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Следващите дни ускоряват нетърпението ви за изява и облаги, въпреки че добродушно следвате непознати хрумвания и условия в работата. Овните да не демонстрират непотребна прибързаност и сдържаност в петък, до вторник да се отнасят с повече толерантност към близките. На едни помагате, на втори поемате от отговорностите, на трети обещавате подпомагане в бъдеще. Важното е да подчините уговорките си на явен проект и в четвъртък ще видите резултатите, а и ще определите ново място на някои хора в живота си. Любов може да ви откъсне от досегашна компания.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда може да намалите деловия хъс, само че като цяло започващият интервал е динамичен и от понеделник ще бързате да уредите служебни и финансови въпроси. При Телците в този момент компликациите са много, свързани са с обединяването на силите в огромни екипи, вдишване на нови административни отговорности, изяви в публични организации. Ще се справите по метод, който ще убеди познати, сътрудници, шефове и клиенти, че имате впечатляващ капацитет и когато се включвате в непознат план. Шанса си в любовта не оставяйте на назад във времето.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие ще тече бързичко и за вас, само че въпреки всичко вие никак не забравяте за компании и развлечения... Близнаците да не се хвърлят в любовни случки, въпреки че до петък има много мотиви, другояче значимите каузи ще изостанат или купоните ще им пропилеят скъпо време. Понеделник ще ви подскаже, че ще жънете това, което посеете. Вторник крие риск от вреди, внимавайте на път и измежду нови хора. В сряда поемате куп задължения, а е редно да се погрижите за тонуса си. Не гонете триумфите, те ще намерят работливите и упоритите.
РАК (21.06 – 21.07)
Началото на март дава ускоряване на някои ваши каузи, мнозина са се измъчвали от застоя, чудели са се по какъв начин да прокарат нови хрумвания за изява и облаги. Ето за какво в понеделник и вторник бъдете по-тактични и гъвкави, по този начин отлично допълвате вашата непримиримост, а в сряда ще е нужно внимателно да изяснявате ред настоятелен въпроси и изключително в случай че сте в екип. В петък някои Раци се връщат към по-стари проекти и ангажименти, само че притеглят в реализацията и хора, с които не са били близки. Свободните сърца ще имат съществени оферти да основат връзка.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Труден интервал, а спомагателна пречка стават неразбирателствата в кръга ви. Лъвовете усещат, че по този начин нещата няма да вървят нито в службата, нито у дома. Но и да се месят в разправии на близките не им е по сърце, та ще ловят новите си шансове за изява и облаги, включвайки се в непознати планове от понеделник или търсейки поддръжка за своите задания във вторник. Важните тематики изяснявате в сряда, намирате сигурни сътрудници и това ви разведрява и при най-тежките задължения през идващите дни. Част от знака ще открият огромната си обич.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Нови настоятелен задължения и нови хора изискват по различен метод да организирате всекидневието си, от време на време се огъвате под товара на дилемите си. Повечето Деви деликатно ще проучват държанието на близките, от понеделник по-точно ще дефинират на кого да разчитат за подпомагане, на кого да доверяват проекти и хрумвания. Вторник и сряда са уморителни, а и не сте задоволени от резултати, само че въпреки всичко избягвайте преумората и припряността. Упоритостта ви ще бъде оценена, дори близки ще се чудят на спокойствието, което излъчвате.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Дали Задушница, или други прекарвания, уикендът ви настройва миньорно. Везните да не увесват нос, компликации е имало, обрисуват се и в последващи дни, само че те разчитат на предаността на обичани хора и ще се оправят. В понеделник привличайте и нови помощници, освен околните ви схващат и почитат упорството ви. Вторник и сряда са напрегнати, с отстъпки, такт и самообладание ще преодолеете пречките и ще постигнете мечтаните промени. А би трябвало да се каже – и за каузи, и за обич те са радващи, връщат ви към прелестни хрумвания и страсти.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Време е да се огледате за нови съдружници и сътрудници, имате забавни хрумвания за изява и облаги. Група Скорпиони упорстват по остарели отговорности, и това носи резултати, само че имат сили за повече. Само че до петък не бързайте да разкривате планове, някои от знака са пред по-сериозни промени, втори би трябвало да ревизират коректността на околни, трети да не робуват на ненужно самолюбие. Вторник е добър за разширение на колегиалния кръг, след това ще доизчистите остарели задания. Влюбените да не разрешават интервенция в връзките.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие не ви се вижда леко, само че дали ще потърсите помощници, услуги? Доста Стрелци изпитват недоверието на сътрудници и познати, а и на собствен ред демонстрират прекомерна сдържаност към техни хрумвания и действия. В понеделник ще упорствате по дилемите, във вторник решавайте зараждащите проблеми доста внимателно, в сряда овладейте упоритостите си и ще постигате мечтаното по-лесно. Някои са насочили вниманието си към персонални неща, само че не се вземат решение да основат трайна връзка, да сключат брак. Е, с такт и самообладание и това ще стане.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Пречките пред начинанията ви и да не са огромни, интервалът е под напрежение, няма взаимност сред сътрудници, близки. Козирози, които могат да си разрешат дори къса отпуска, да не отсрочват. Ако няма по какъв начин да се почивате, още от понеделник насочете вниманието си към прецизно споразумяване на административни въпроси, финансови връзки. Коректността ви ще направи усещане на хитреците, само че и през идващите дни се обрисува да парирате номерата им с самообладание, такт, упорита работа. За споразумяване на персонални неща разчитайте единствено на себе си.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Седемдневието слага на тестване търпението ви, през уикенда сте подготвени да спорите дори с родственици и други близки. Остротата няма да помогне по никакъв начин на Водолеите, в понеделник да се върнат към старите проекти, новите могат да чакат. Във вторник дискретно проверете успеваемостта на партньорствата, в сряда може да тръгнете на път или ще ви би трябвало информация и друга поддръжка, с цел да не бъдете ощетени, а четвъртък е изнервящ. Е, след това ще намалите движение, радвайки се на доста значими победи. За част от знака най-голямата е в любовта.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът носи куп проблеми, които би трябвало да анализирате съществено и бързо. Рибите не се боят от обективните спънки в работата, на мнозина им се постановат промени, излизане от нормалната сфера на активност, анализ на старите неточности и пропуски. Още в понеделник и вторник личи, че уцелвате правилния път. Ще действате дискретно, само че резултатно, облаги идват до петък или намирате успешно решение за финансовите си грижи. Ако виждате недостатъци на близки, не им се месете, в този момент е време да подредите своя персонален свят и любовта оказва помощ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР