ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни засилват нетърпението ви за изява

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни засилват нетърпението ви за изява ...

Хороскоп за 2 – 8 март от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Следващите дни засилват нетърпението ви за изява и печалби, макар че кротко следвате чужди идеи и изисквания в работата. Овните да не показват излишна припряност и критичност в петък, до вторник да се отнасят с повече търпимост към околните. На едни помагате, на втори поемате от отговорностите, на трети обещавате съдействие в бъдеще. Важното е да подчините ангажиментите си на ясен план и в четвъртък ще видите резултатите, а и ще определите ново място на някои хора в живота си. Любов може да ви откъсне от досегашна компания.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда може да намалите деловия хъс, но като цяло започващият период е динамичен и от понеделник ще бързате да уредите служебни и финансови въпроси. При Телците сега трудностите са доста, свързани са с обединяването на силите в големи екипи, поемане на нови административни отговорности, изяви в обществени организации. Ще се справите по начин, който ще убеди познати, колеги, шефове и клиенти, че имате впечатляващ потенциал и когато се включвате в чужд проект. Шанса си в любовта не оставяйте на заден план.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие ще тече бързичко и за вас, но все пак вие хич не забравяте за компании и развлечения... Близнаците да не се хвърлят в любовни авантюри, макар че до петък има доста поводи, иначе важните дела ще изостанат или купоните ще им пропилеят ценно време. Понеделник ще ви подскаже, че ще жънете това, което посеете. Вторник крие риск от щети, внимавайте на път и сред нови хора. В сряда поемате куп ангажименти, а е редно да се погрижите за тонуса си. Не гонете успехите, те ще намерят трудолюбивите и упоритите.
РАК (21.06 – 21.07)
Началото на март дава ускорение на някои ваши дела, мнозина са се измъчвали от застоя, чудели са се как да прокарат нови идеи за изява и печалби. Ето защо в понеделник и вторник бъдете по-тактични и гъвкави, така чудесно допълвате вашата упоритост, а в сряда ще е нужно предпазливо да изяснявате ред делови въпроси и особено ако сте в екип. В петък някои Раци се връщат към по-стари планове и уговорки, но привличат в реализацията и хора, с които не са били близки. Свободните сърца ще имат сериозни предложения да създадат връзка.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Труден период, а допълнителна спънка стават неразбирателствата в кръга ви. Лъвовете усещат, че така нещата няма да вървят нито в службата, нито вкъщи. Но и да се месят в разправии на околните не им е по сърце, та ще ловят новите си шансове за изява и печалби, включвайки се в чужди проекти от понеделник или търсейки подкрепа за своите задачи във вторник. Важните теми изяснявате в сряда, намирате сигурни сътрудници и това ви разведрява и при най-тежките ангажименти през идващите дни. Част от знака ще открият голямата си любов.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Нови делови ангажименти и нови хора изискват по друг начин да организирате всекидневието си, понякога се огъвате под товара на задачите си. Повечето Деви внимателно ще анализират поведението на околните, от понеделник по-точно ще определят на кого да разчитат за съдействие, на кого да доверяват планове и идеи. Вторник и сряда са уморителни, а и не сте удовлетворени от резултати, но все пак избягвайте преумората и припряността. Упоритостта ви ще бъде оценена, даже близки ще се чудят на спокойствието, което излъчвате.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Дали Задушница, или други преживявания, уикендът ви настройва миньорно. Везните да не увесват нос, трудности е имало, очертават се и в следващи дни, но те разчитат на предаността на обичани хора и ще се справят. В понеделник привличайте и нови помощници, не само близките ви разбират и уважават упорството ви. Вторник и сряда са напрегнати, с отстъпки, такт и търпение ще преодолеете пречките и ще постигнете желаните промени. А трябва да се каже – и за дела, и за любов те са радващи, връщат ви към прекрасни идеи и емоции.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Време е да се огледате за нови съдружници и сътрудници, имате интересни идеи за изява и печалби. Група Скорпиони упорстват по стари задължения, и това носи резултати, но имат сили за повече. Само че до петък не бързайте да разкривате намерения, някои от знака са пред по-сериозни промени, втори трябва да проверят коректността на околни, трети да не робуват на излишно честолюбие. Вторник е добър за разширяване на колегиалния кръг, после ще доизчистите стари задачи. Влюбените да не позволяват намеса в отношенията.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие не ви се вижда леко, но дали ще потърсите помощници, услуги? Доста Стрелци изпитват недоверието на колеги и познати, а и на свой ред проявяват прекалена критичност към техни идеи и постъпки. В понеделник ще упорствате по задачите, във вторник решавайте възникващите проблеми много предпазливо, в сряда овладейте амбициите си и ще постигате желаното по-лесно. Някои са насочили вниманието си към лични неща, но не се решават да създадат трайна връзка, да сключат брак. Е, с такт и търпение и това ще стане.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Пречките пред начинанията ви и да не са големи, периодът е напрегнат, няма задружност между колеги, близки. Козирози, които могат да си позволят даже кратка отпуска, да не отлагат. Ако няма как да се почивате, още от понеделник насочете вниманието си към стриктно уреждане на административни въпроси, финансови отношения. Коректността ви ще направи впечатление на хитреците, но и през следващите дни се очертава да парирате номерата им с търпение, такт, упорита работа. За уреждане на лични неща разчитайте само на себе си.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Седемдневието поставя на изпитание търпението ви, през уикенда сте готови да спорите даже с роднини и други близки. Остротата няма да помогне никак на Водолеите, в понеделник да се върнат към старите планове, новите могат да чакат. Във вторник дискретно проверете ефективността на партньорствата, в сряда може да тръгнете на път или ще ви трябва информация и друга подкрепа, за да не бъдете ощетени, а четвъртък е изнервящ. Е, после ще намалите темпо, радвайки се на много важни победи. За част от знака най-голямата е в любовта.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът носи куп проблеми, които трябва да анализирате сериозно и бързо. Рибите не се боят от обективните пречки в работата, на мнозина им се налагат промени, излизане от обичайната сфера на дейност, разбор на старите грешки и пропуски. Още в понеделник и вторник проличава, че уцелвате верния път. Ще действате дискретно, но резултатно, печалби идват до петък или намирате сполучливо решение за финансовите си грижи. Ако виждате кусури на близки, не им се месете, сега е време да подредите своя личен свят и любовта помага.

Източник: offnews.bg