ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 – 21 септември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Следващите дни са напрегнати, отварят ви положителни настоятелен шансове, обаче и празнични мотиви са се събрали... Овните желаят лидерската роля, в този момент е значимо да преценят какви недостатъци има в екипа и да оказват помощ за сплотяването му. От понеделник планирайте спестовно време и разноски, само че не се съмнявайте, че трудът ви ще дава подобаващи плодове. От вторник до петък стабилизирате партньорства, през уикенда ви се е коствало: мнозина гледат да ви употребяват. Ако не сте се разбирали с околните, към този момент стигате до единодушие за значимите неща.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Направили сте си обстоен проект за работа и отдих през тези 7 дни, а изискванията май не са подобаващи за замислите ви. Телците да не си скапват настроението, внезапно ще им се отворят други пътища, има и компании, и благоприятни условия за развлечения. През уикенда не споделяте безредици, може да сте влюбени, да се заемете с извършване на покупки, разкрасяване. Така ще посрещнете понеделник изтощени, а и неразбрани от сътрудници, близки. В сряда се съобразявайте с техните хрумвания, но без да се поддавате на неверието им, ще обърнете нещата си към по-добро.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас интервалът е прочувствен, хвърляте се ту към една концепция за работа, ту към друга. Като прибавим и празничните купони, където необвързаните Близнаци може да се срещнат с прелъстителен човек... Овладейте вълненията, другояче петък ще ви завари преуморени. Партньорствата може да бъдат укрепени с такт и разсъдък, още през уикенда ще се сближите с сътрудници и познати във връзка желани услуги. От понеделник преценете кои проекти ще задействате, с цел да се утвърдите в службата, да спечелите. Промяната ще си проличи до четвъртък.
РАК (21.06 – 21.07)
Чертаете си амбициозни настоятелен цели и хвърляте доста сили за тях. Дано Раците не открият след време, че мечтаното не им е било толкоз нужно. Едни би трябвало да се устремят към по-равностойни партньорства, втора част да търсят професионална изява, която им подхожда, а освен носи пари. Има и трета група, която би трябвало да взема решение финансови въпроси, все разчитат на непозната поддръжка. В понеделник с прибързаност не става. Във вторник измененията надали зависят от вас, та искайте поддръжка от околни, не трябва да влошавате връзки с никого.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега осъществявайте настоятелен и персонални проекти с очебийно самообладание, има условия, които ще ви карат да измененията желанията си. Някои Лъвове няма да се съобразят със съвета в понеделник, желаят да блеснат, да завоюват. Вторник ще потвърди, че позицията в сянка е доста по-сигурна, приключвайте рутинните отговорности и дискретно гответе новите проекти, има справедливи компликации, съперници. Вие залагате на съществено партньорство, в случай че началник ви издига – сътрудници ще ви поддържат. В любовта също отстоявате правилата си.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
До понеделник нещата не се подреждат както желаете, бъдете деликатни със съветници, помощници, а и хора, които се възползват от ваши достижения. Девите се тревожат за бюджета си, да бъдат по-пестеливи, а и бдителни, с цел да не се окажат прецакани в общите инициативи. От вторник ще разчитате единствено на своите сили, не налагайте мнението си в екип и не се лъжете, че ще печелите на непознат тил. В петък уреждайте най-стриктно административни и финансови въпроси, това ви пази от разочарования и интриги. За някои ще са в любовта.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът ви окуражи за изяви и облаги, упорствате по всяка задача. Това не стига. Повече еластичност при изясняване на проблеми не е непотребна на Везните, дано да проучват пречките пред начинанията си, пък тогава да ги борят. Не се задоволявате с второстепенни функции, а от вторник май е по-добре да следвате концепциите на околни, били те и ваши близки. С домашните би трябвало да бъдете най-тактични, другояче господата ще берат кахъри. В сряда си направете нов настоятелен проект, от четвъртък разчиствайте забавените каузи и уреждайте прецизно новите.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас тези дни са огряни от Вяра, Надежда, Любов и Мъдрост да вършиме всичко по силите си да помагате на своите най-обичани. Доста Скорпиони може да се натъкнат на по-сериозни настоятелен спънки, те не ги плашат, знаят си силите. През уикенда задания ви идват допълнително, в понеделник забавяте движение, а и зависите от непознати услуги. Няма да си развалите настроението, усещате поддръжка на сътрудници, познати и близки, у дома царува естетика, а дамите вършат доста и за финансовата непоклатимост. Влюбените се радват на подобаващ избор.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Добър интервал за повишаване на трудови приходи и подсилване на връзките. Нека Стрелците да слушат деликатно събеседници – може да им подскажат ефикасни инициативи, да ги посъветват по какъв начин най-разумно да се оправят с настоятелен проблеми. През уикенда не поемайте нови задания, от понеделник си направете по-точна стратегия за работа и отдих. Вторник носи редица финансови или административни въпроси за споразумяване, от сряда залагайте на съдействие с околни. Едни се изкушават да спорят с шефове, други с близки и пилеят сили...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
От понеделник до петък е редно да заложите на самообладание и сдържан темп в деловата сфера, въпреки че бърза кариера и приходи биха ви зарадвали много. Е, Козирозите знаят, че което си е тяхно – ще си ги чака и поредно ще упорстват за реализиране на задачите си. Във вторник се огледайте за сътрудници, при осъществяване на проекта ви ще има съществени усложнения, изненади, тъй че го стартирайте чак като подготвите всеки подробност в него. И се съобразявайте с прогнози на експерти, значимо е. В любовта анализирайте обективно нещата.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През уикенда ви се ще да избягате от настоятелен и персонални проблеми, в случай че овладеете страстите – ще намерите излаз от всяко усложнение. Иначе понеделник ще ви се види много под напрежение, а домашните ще ви ядосват... Водолеите ще получат шансове за изява и облаги при срещи с познати, някои ще оказват помощ със съвет, други с връзки, посредничество. В четвъртък още не се чувствате доста уверени, само че в петък ще се убедите, че привлечените сътрудници заслужават доверие и ще съумеете. Ако ви мъчи любовно недоразумение, споделете това с непосредствен.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Този уикенд ще ви подскаже да не се месите в разногласията на околни, не сте в мощна позиция и не трябва да пилеете сила. Рибите имат правилен нюх за делата, скоро ще се види, че грижите и услугите им за сътрудници, познати и близки не са били губи време. Във вторник ще ви предложат излекуване на връзки, само че не допускайте да ви командват и изключително за работа. Вие знаете и умеете доста неща, в случай че някой ви е готвил клопки, ще остане измамен, само че да стартирате огромен план към момента не е миг. В любовта умерено отстоявате правилата си...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР