ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са изпъстрени с празнични поводи,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са изпъстрени с празнични поводи,
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 - 24 май от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Следващите дни са изпъстрени с празнични мотиви, само че за вас паниките май са повече. Група Овни имат финансови терзания, може да се разколебаят в коректността на сътрудниците си. От понеделник до сряда обръщайте повече внимание на отдиха, а и не се месете в разногласията на свои сътрудници и познати, щом тематиките не ви засягат персонално. Мнозина страдат от интриги на близките, в четвъртък да не се изкушават да дават отговор по същия метод. Този 24 май ще ви извърши със сили и наслада. Неразбирателствата с половинката оправяте сами.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда още насочвате внимание към разширение и подсилване на своите връзки с близки, познати. Телците демонстрират и значимостта на роднинските си връзки, празничните мотиви ускоряват вниманието към тях, както и тяхната угриженост към другите. Планирайте тъкмо нещата, в понеделник можете да импулсирате цели екипи за достижения, вторник подтиква упоритостите ви за кариера. От Преполовение обаче проявявайте самообладание, включвайте се и в непознати бизнес планове, също носят приходи, престиж, притеглят и съдружници.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тези 7 дни демонстрират: триумфите ви не са инцидентни, а плод на умела тактика. Едни Близнаци черпят от опита на познати и сътрудници, втори търпеливо изчакват в екипа да откроят високият им професионализъм, трети дискретно основават скъпи връзки за бъдещи изяви и облаги. За четвърти най-главният въпрос е да укрепят интимно партньорство, готвят се за значими стъпки и разчитат на помощ от фамилията, другари. През уикенда не споделяте доста, от вторник се включвате към непознати инициативи, в четвъртък преодолявате ненадейни спънки.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът е белязан от куп спънки, не ги множете с дебелоглав и всезнайковщина. Ако Раците засилят бдителността си още от събота, евентуално по-лесно ще намират излаз от усложнения, а и метод да изгладят несъгласията с околни. Понеделник допуска усилване на съдействието в напрегнати моменти, вторник предизвестява за възможни вреди, в случай че не внимавате на път, с нови хора и сведения. Не ви се ще да оставате в нечия сянка, само че в четвъртък ще се наложи, на 24 май ще поемете и непознати задания като свои. Откриват ви шансове.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През това 7-дневие не бързайте за изяви и облаги, с цел да не прогоните шанса си надалеч. Лъвовете ще реализиран повече, в случай че се вглеждате по-взискателно в държанието на близките. През уикенда може да възобновите остарели връзки и планове, понеделник и вторник минават много с напрежение, по тази причина би трябвало да обновите деловата си тактика, да търсите още сътрудници или в допълнение да мотивирате досегашните. Изчакайте мнение и поддръжка от шефове, от 24 май пристъпвате към независими инициативи. Искат ли ви помощ, не отлагайте.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Следващите дни изострят вашата придирчивост, откривате си дефекти и неточности в каузи. Девите да не се тормозят, не ги заплашват провали, само че още през уикенда би трябвало да проучат съществено куп служебни въпроси. В понеделник ще търсите настойници, не бързайте с промени още във вторник, поговорете за тях с познати, близки. Усилията ви ще бъдат възнаградени след празника на Константин и Елена, не е нужно да поемате свръхобещания, да влизате в остри разногласия. За споразумяване на персоналните неща ще ви оказват помощ препоръки на ваши близки.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В петък ще почувствате огромна отмалялост, 7-дневието не е леко. Везните още от събота да смекчат някои решения, не е нужно да се опълчват на сътрудници, сътрудници и близки, с цел да осъществят желанията си. Отделете повече време за контакти, въпреки че през уикенда, а и в понеделник няма да споделяте всичко, което ви вълнува. Идеите ви са положителни, само че не могат да дадат плод бързо, нито можете да подминете неяснотите по деликатните тематики след сряда. Ако не деянията дебелоглав и несъобразителност, нещата най-после ще тръгнат безпрепятствено и по вашему.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е под напрежение, обаче дали не пилеете повече време в разногласия с близки, вместо за каузи? През уикенда много Скорпиони позволяват тази неточност, по-умно е да желаят поддръжка от другари за служебни проблеми, да употребяват паузата за асимилиране на нови познания, разискване на бъдещи планове. От понеделник до сряда избягвайте мотивите за разногласия, в редица случаи тематиките не ви засягат въобще. От четвъртък действате по-уверено по задания си, не се оплаквайте, че поемате и непознати отговорности. В любовта нещата са ОК, в случай че не се налагате...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Тези дни ви носят куп служебни и персонални проблеми, само че се хващате крепко за работа и ще въведете ред и вкъщи, и в екипа си. Влиянието на доста Стрелци е благотворно без значение дали се държат строго или намират по-дипломатичен метод да прокарват хрумвания, облагите радват всички. В понеделник създавате по-равностойни партньорства, във вторник се пазите от колегиални злословия и разправии, на Преполовение дори поемете част от отговорностите на другите. Следвате умерено делово движение, общуването става по-приятно и за останалите.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Кроите проекти за промени, само че и толкоз настойчиво избягвайте всички мотиви за разногласия с близките най-малко до вторник. Козирозите може и да не послушат съвета – едни от дълго време ловят подобаващ миг да работят по концепциите си, втори пък са намерили метод да се опълчват на служебните интриги. От понеделник преодолявате много компликации, само че... тихомълком. В сряда може да се включите в инициативи на сътрудници и познати, в четвъртък взаимно ще си помагате, с цел да преодолеете компликациите. Е, има нещо за изясняване, но го направете на 24 май.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Склонни сте да дълбаете в проблемите, с които се сблъсквате през тези 7 дни и да се самоанализирате. Доста Водолеи имат тази опция, не им се ще да се месят в разпри на сътрудници, познати, родственици. В понеделник сте по-общителни, само че отново си определяте граници. А и си имате грижи: финансови, професионални неясноти, персонални безредици. Отзивчивостта ви към паниките на близките ще бъде възнаградена от деня на Константин и Елена, хората ви поддържат осезаемо при спънки, одобряват съвет, рецензии. Изборът ви в любовта е забележителен.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Стремите се към позитивни промени, а това 7-дневие току ще ви изненадва напрегнато. Още в понеделник Рибите могат да се оправят с тези спънки, но им се ще и близките да извърнат повече внимание на напъните и триумфите им. Бъдете бдителни с финансите, пораждат справедливи пречки. До Преполовение ще излезете с чест от създалата се обстановка. Едни се мъчат да се измъкнат от проблеми, като подхващат остарели хрумвания за активност, отново се натъкват на бариери. Втора група поемат нови обещания, ще удържат ли на думата си? А умората?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР