ОВЕН (21.03 – 19.04)Седмицата не е лека в деловата сфера,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седмицата не е лека в деловата сфера,
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 – 7 декември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седмицата не е лека в деловата сфера, само че не е нужно да огласявате нашироко проблемите си. Доста Овни ще имат поддръжка от авторитетни познати и близки, да я оправдаят. До понеделник-вторник взаимоотношението ви с сътрудници и сътрудници е по-ефективно, в сряда стартирате неуместни разногласия. Не сте напълно наясно с събитията, бъдете самокритични и оползотворявайте в цялост силата си за богатството на екипа. Някои не са внимателни, други залитат по бърза кариера, само че дилемите не им са по силите. В любовта бъдете по-отговорни.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е динамичен, но търсете с такт и хрисимост излаз от проблеми. За едни Телци по-важни са финансовите, при втори на тестване са сложени взаимоотношенията. От събота до сряда анализирайте тематиката най-обстойно, само че дискретно, в понеделник преднамерено търсете усамотение, поотложете сложните диалози. Не сте удовлетворени от резултатите си, а и от оценките на ваши изяви, в четвъртък се пазете от еснафщина. Бдителните ще открият същинската причина за ядовете, в нови съюзи ще я загърбят. Не е време за безсистемно кокетничене.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Следващите дни са напрегнати, само че ще намерите решение на настоятелен и персонални проблеми, бъдете търпеливи. В събота и неделя Близнаците не са наясно с ред условия, терзанията им са за приходи, сътрудници. Избягвайте да си вършиме сметката зад тила на сътрудници и клиенти, другояче вероятностите, които ви се разкриват от понеделник, ще се свият. Вторник и сряда допускат да канализирате интензивността си, някои поемат доста задължения към близките. В четвъртък нещата потръгват, обмислете накъде ще продължите и в любовта.
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие употребявате за изясняване на персонални и настоятелен проблеми, задачите ви са ясни и сте заредени с твърдоглавие. Все отново в понеделник и вторник Раците да бъдат доста тактични и да си икономисват разногласия, някои тематики не ги засягат, други не оказват помощ за стабилизиране на съюзи. В сряда постигате мечтаното, а и се отваряте за другарство – дано събеседниците ви да преценяват дали ще следват правилата ви, или ще си стоят оплетени в интриги. Все отново не бързайте, в четвъртък шансът ви е единствено загатнат, в петък към този момент ще поемете по нови пътеки.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега пестете сила и страсти, пречките в деловата сфера са куп, контактите от време на време не са ОК. Но пък има и празнични мотиви, много Лъвове ще би трябвало да поддържат връзка с повече хора от понеделник до петък. Част от знака не са изключително удовлетворени от хода на начинанията си, други имат хрумвания, а близки ги разколебават за реализацията. Във вторник изчистете изостаналите си задължения и ловете момента да задействате свои планове, не сте не запомнили остарели ангажименти и дори фантазии. В персоналната сфера не се предоверявайте никому, с цел да потръгнат нещата.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Не е време за разногласия, спорове и разкриване на фронтове, въпреки че мотиви има. От уикенда Девите са в по-деликатна позиция, могат да прокарват хрумвания с еластичност, не с налагане. Някои гонят упоритости от понеделник, само че това ще им докара претоварване, в сряда и изтощеност, по-уместно е да потегнат редиците на сътрудниците си, да се защищават от интриги. Може да не сте обърнали задоволително внимание на подхвърлени реплики и охладнели връзки, в четвъртък търпеливо изчистете недоразуменията, а за любовта искайте съвет.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът носи куп мотиви за срещи и купони, обаче се концентрирайте в настоятелен и персонални проблеми. За Везните се откриват значително шансове и въпреки всичко дано да употребяват времето за почистване на остарели интриги и неразбирателства, не просто за връщане към хрумвания и ангажименти. В понеделник и вторник ви се ще да пришпорвате събитията, само че по-важното е да контролирате страстите, а и да укрепите тила си. На Никулден партньорствата са на тестване, в този момент ще се борите за любовта и със своите дефекти, с цел да изгладите недоразуменията.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Време за упорита работа, още през уикенда напъните ви ще носят резултат. В понеделник Скорпионите може да забавят темпото, следват непознати хрумвания, а не постоянно ги харесват. Изпитанията във вторник ще покажат кой какъв е, някои от знака основават или укрепват другарство с хора в кръга си. Не споделяте хрумвания и грижи, а и би трябвало да напасвате проектите си съгласно събитията, другояче компликациите в петък ще ви дойдат допълнително. В любовта не бързайте с промени, а се вглеждайте в себе си, там са запасите ви за възстановяване на връзките.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Напрегнат интервал, някои събития ще ви изненадат неприятно, а в същото време има куп мотиви да се видите с родственици, другари и да празнувате. Стрелците да управляват страстите, а и да не разясняват нашироко недоволството си от работа, близки до вторник. От сряда затрудненията нарастват, само че измененията няма да влошат нито връзките, нито приходите ви. До петък преценете високите си упоритости и действителните условия за изява, можете да свалите малко летвата и да работите по-спокойно, а триумфът няма да ви избяга. В любовта си давате пауза.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Не сте най-доволни от хода на делата си, ще ви се всичко да става бързо и още през уикенда. Козирозите по-добре да наблегнат на подсилване на равностойни партньорства в понеделник, във вторник имат административни и финансови въпроси за споразумяване. В четвъртък избягвайте разногласия, изключително с по-близки, а дните от сряда до петък са време за другарство, евентуално и за купони. Дайте си дребен отдих, ще се отрази добре на подготовката на нови служебни и бизнес планове. За някои следва почистване на остарели проблеми в любовния живот.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Пълни сте с сила, хрумвания и упоритост за професионално одобряване, май е по-разумно да не бързате за инициативи или почистване на сметки със остарели съперници. През уикенда Водолеите да помислят с какво да зарадват близки, от понеделник напъните им в работата са огромни, както и пречките, не трябва да се докарат до изтощеност. От вторник до петък отново идва ред на празнични мотиви, не коментирайте на маса служебни грижи и не търсете поддръжка, да не тръгнат злословия. На Никулден вашето място е до най-обичани, по-чувствителни са в този момент.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът ви връща към остарели проблеми, може да не споделяте с околните си за тях през уикенда. В понеделник ще се справяте гъвкаво с компликациите, във вторник ще мислите и за нови партньорства. От сряда Рибите би трябвало да се държат в сянка, да поемат повече от общите задания в екип, а може да им се отплатят с неучтивост. Не се поддавайте на неприятни настроения, действате съгласно ситуацията, може да покажете и суровост, и рязкост, в случай че ви удрят в тил. За най-личните неща държите на правила, само че е редно да желаете и съвет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР