ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви уж е празнично, а се

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви уж е празнично, а се
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 – 11септември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневието ви сякаш е празнично, а се борите с куп настоятелен и персонални грижи. Овните ще се държат настрани от огромни компании, в случай че близките ги хвалят за реализирани първи резултати, ще си мълчат, знаят: сложното следва занапред. В понеделник предпочитате по-самостоятелни стратегии, само че по този начин и сами ще се справяте със пречки. На Малка Богородица не пилейте парите дори да не сте зле с приходи, средства ще трябват за бизнес и домашни проекти, до четвъртък обаче сте в позиция на изчакване. В петък зависите от родата и други близки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Кроите амбициозни проекти за настоятелен и персонални промени, а 7-дневието изисква самообладание, умеене да се сближавате с други заинтригувани от задачите ви. През уикенда Телците не споделят доста грижи, само че препоръки и помощ са им от изгода. В дните към Рождество Богородично бъдете гъвкави с близки и в екипи, до сряда вие чертаете тактиката, в четвъртък бъдете подготвени за превъзмогване на съществени спънки, може да се противопоставите на авторитетни хора, на конспирация. В петък ще сте удовлетворени от основани съюзи, само че не парадирайте с никой триумф.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Вие също срещате настоятелен спънки, от деня на Съединението анализирайте по-задълбочено обстоятелствата, понамалете темпото. Доста Близнаци са склонни да се самовеличаят, само че идва време да огледат свършеното. В понеделник ще видите, че се претоварвате поради сътрудници, във вторник май се колебаете дали да не се върнете към остарял проект, в сряда хъсът ви спада още, вероятни са финансови проблеми. В четвъртък би трябвало да надмогнете куп неясноти и да си начертаете нова тактика, дилемите са доста, бягайте от разногласия, в случай че не ви засягат персонално.
РАК (21.06 – 21.07)
В седмицата, в която честваме Съединението, за вас е най-важно да укрепвате настоятелен и персонални партньорства. Не е елементарно, от уикенда назряват мотиви за остри разногласия, а вие смятате всичко да е в духа и буквата на закона. Раците да бъдат деликатни, в случай че би трябвало да раздават правдивост на близки, сътрудници, познати – в понеделник държат на концепциите си, във вторник чакат услуги, в сряда бавене и други съмнения ще ги нервират много. Ако откривате неточности на близките, не прекалявайте със суровост, успокоявайте се в свободни часове с обичано занимание.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Дни благотворни, само че динамични за вас, действайте търпеливо и внимателно. Някои Лъвове кроят смели проекти за настоятелен и домашни промени, шансът е с работливите. Ще имате и шанс, само че в случай че го употребявате зад тила на сътрудници, клиенти, познати, резултатът ще е неприятен. От уикенда изяснявайте всеки засягащ ви въпрос, от понеделник до петък избягвайте разногласия, те от време на време ще бодват мъчително близки и ще отклоняват вниманието ви от действителни опасности. В сряда-четвъртък ще се уверите, че грижата ви за родата и дома ще бъде възнаградена.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
До понеделник обстановката е по-спокойна, искрено обсъждате домашни или финансови тематики с близки, необвързаните може да се сближат със сродна душа. И да има несъгласия, Девите би трябвало да бъдат себе си, истината в този момент е мощ. Във вторник се заредете с самообладание, идват дни, когато никнат мотиви за спор. В сряда ще се справите и сами с спънки в делата, но в четвъртък и петък ще е нужна поддръжка, а тя надали ще пристигна както я желаете. Обмислете обстоятелствата и следвайте режим за работа и възобновяване, другите да работят както решат.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
До Рождество Богородично забавяте темпото – поради отдих и от предпочитание да се дистанцирате от несъответствуващи хора и инициативи, въртят се всякакви интриги. Везните не кръстят ръце, имат си настоятелен проекти, домашни задания, съзират и куп компликации от сряда насетне. Ако през уикенда близки не са се отзовавали на молбите да ви поддържат или е било по-нужно вие да помогнете, четвъртък ще обърне нещата. Бъдете търпеливи при изясняване на противоречиви тематики, от това печелите и доходи, и успокоение, че не сте изневерили на правилата си...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Чудесен интервал, въпреки че за мнозина не е лек. От уикенда Скорпионите вършат амбициозна стратегия за изяви, приходи. Просто дните няма да стигат за работа, а нощите ви за разбори. В понеделник поемате нови задължения, пътувате, проучвате обстановки и хора, вторник радва с ясни проблеми. От сряда сменяте стила – поемате повече задания в екип, следвате мнение на авторитетни хора дори да са родственици. Сполуките ви са резултат от пламенно превъзмогване на спънки и забележителна изпълнителност до петък, любовна естетика е огромната ви премия.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В дните, когато честваме Съеднението, ще заздравявате взаимоотношението с близки и познати, ще укрепвате бизнес съюзи. Стрелците да се стегнат, идват много нежелани изненади. През уикенда обмисляте стъпките си за споразумяване на административни и финансови въпроси. От понеделник до петък забавете най-малко малко ритъма си, шансът ви оказва помощ да намерите излаз от редица усложнения, в случай че са персонални – във вторник няма за какво да изливате душата си пред по-случайни хора. С самообладание, непримиримост, забележителна откровеност надмогвате и деловите спънки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За вас 7-дневието е изпъстрено с спънки в деловата и персоналната сфера, само че вие ще се справите с тях, и то като укрепите доверието на близки и далечни в себе си. Козирозите май не са удовлетворени от признанието за труда си до четвъртък, и да са прави, от понеделник ще проучват обстановката и най-тактично ще покажат на близките: влагат сила за общото богатство. Във вторник не бързайте, триумфът в този момент се гради с дребни отстъпки, с споразумяване на административни и финансови връзки. До петък помагате на нуждаещи се, топлотата ви печели и сърца.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Динамичен интервал, а вие като че ли се затваряте в себе си, склонни сте да умувате и когато близки ви желаят помощ. Водолеите да работят внимателно, дамите по-леко ще се оправят с каузи и персонални проблеми, само че от Рождество Богородично да заобикалят изясняване с различен. От понеделник до петък потъвате в своя работа, ще се желае и много здравомислие, с цел да вържете бюджета си. Някои заобикалят да споделят грижи и наслади във вторник, разчитат най-много на интуицията си за превъзмогване на спънки. Влиятелни хора оказват помощ, а родственици са благосклонни.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Тези три дни за отдих е добре да не напирате с любовни пояснения и да не си вършиме напрегната стратегия за занимания, имате потребност да се порадвате на обичаните хора, да им помогнете със съвет или друго, да обмислите нещо в деловите си съюзи. От вторник Рибите би трябвало да прокарват с дипломация смели хрумвания, преливат от сила за работа, само че това да не усложни връзките в кръга им. За някои ваши инициативи още не е време, сдържайте ентусиазма в четвъртък, в петък гледайте да не си докарате гняв с шефове или от прибързаност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР