ОВЕН (21.03 – 19.04)С Петровден започва период, в който предпочитате

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)С Петровден започва период, в който предпочитате
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 юни – 5 юли от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
С Петровден стартира интервал, в който предпочитате независими изяви. Не ви плашат спънки, а и не ви се ще да оставате в сянката на близките. Овните да управляват упоритостите си, в понеделник в действителност е добре да се държат по-далече от непознати разногласия и да внимават с измененията, настъпващи в областта на директната им активност. Сряда ще ви зареди с сила за по-мащабни инициативи и равностойни партньорства, само че рутинните задания през идващите дни са много. Грижете се за тонуса си и не позволявайте да си играят с страстите и задачите ви.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е пъстър от мотиви за купони, тази динамичност ви уморява и дори изнервя. Хубаво е, в случай че Телците от уикенда се стараят да притъпят конфликтите сред родственици, сътрудници, познати, болки могат да се лекуват и с добра дума, а на празника на Козма и Дамян вие ще предложите нови проекти за решение на проблеми и събаряне на напрежението. От сряда уреждайте тъкмо финанси и каузи, другояче пречките ще ви се видят огромни, товарите се с непознати отговорности. Неподходящите съюзи може да загърбите дипломатично, и самичък воинът е боец.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас 7-дневието също е много уморително, в работата и взаимоотношенията се натрупат компликации. Близнаците се тормозят доста от финасовите, само че не е време да се оглеждат за нова активност и място. В понеделник се концентрирайте в своите задания, наваксайте позволени преди недоглеждания, неточности, след това търпеливо и с такт подтиквайте и останалите да разчистят своите. В четвъртък ще видите още шансове за изява и облаги, първо ги анализирайте, по-късно се хвърляйте в опасности. Не дразнете околни с искания, и техни каузи кретат.
РАК (21.06 – 21.07)
Следващите дни са сложни, само че в действителност плодотворни и вие не се плашите от безкрайните задания, с които ви засипват в работата и вкъщи. Раците откриват куп шансове за изява и облаги, а услугите към близки са мотив да позатоплят връзките си. В понеделник и вторник се справяте със съществени спънки, а ви става и драго, че другари и познати се отзовават, оферират помощ, връзки с скъпи експерти. Част от бизнес концепциите могат да почакат в сряда, не се претоварвайте с грижи на околни, без друго притегляте благосклонности на мнозина.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тези 7 дни са под знака на сериозен разбор, компликациите в работата са бол, персонални връзки допускат изясняване... Лъвовете не бързат, сигурни са, че казусът ще им сервира условия за реализация на смели хрумвания, очевиден прогрес в кариерата, облаги. Самообладанието ви в напрегнати обстановки и упоритостта при осъществяване на задължения впечатляват шефове и подчинени, хората ви следват със сърце. Във вторник-сряда се грижете за своя отдих и тонизиране, фамилните въпроси също не протакайте дълго, дамите има с какво да се хвалят.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Петровден идва с огромна динамичност в каузи и персонален проект, работата си е доста, близките чакат услуги. Девите да не припират, думите им да бъдат общителни и премерени даже в случай че вършат забележки за зле свършени задания. От понеделник се заемате да поправите по-важните неща, още не е време за новите ви хрумвания. Пазете се от спор с близки, с познати, сътрудници, клиенти. Едно, че ще ви огорчи и умори до четвъртък, второ - не сте наясно с ред елементи, трето – не ви трябват затруднения. Търпението се възнаграждава с любов, почитание, по-здрави връзки.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Период на празнични мотиви, само че вашето въодушевление не е приповдигнато, май в работата има пречки. Везните да не се изкушават от пренасяне и нов бизнес, не е пристигнал моментът за подобен избор. От деня на Козма и Дамян се мъчете да се вписвате по-умело в проектите на шефове, а пред обичаните си подчертавайте какъв брой грижовни и благи можете да бъдете, когато пораждат компликации. Във вторник-сряда ще балансирате връзки и в любовта, и с бизнес сътрудници, а в четвъртък напредъкът в делата ще върне спокойствието ви най-малко за бюджета.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас 7-дневието е доста динамично, а се прибавят и мотиви за купони. Доста Скорпиони в този момент да бъдат по-внимателни към тонуса си, а и към близки, деца и внуци може да им основат грижи. В работата си чертаете високи цели, единствено че подгответе търпеливо реализацията от понеделник, с цел да болестите с концепциите и духа сътрудници, обичани. От вторник до петък пречките ще спъват и тях, само че вие ги ободрявате, дружно се освобождавате от някои илюзии. Резултатите си костват, а което ще ви радва още повече: постигате чувство за общественост и за естетика...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Вие имате още куп хрумвания за изява и облаги, а тези 7дни допускат да чакате с работата по тях и малко да отдъхнете. Дали Стрелците ще се вслушат в съвет е мъчно да се каже, в понеделник им се ще да се захванат с най-самостоятелна активност, във вторник притеглят другари, само че нещата вървят тегаво. Трябва да укрепите партньорствата, в случай че всичките каузи са на ваш тил, четвъртък ще ви умори и огорчи, тъй че я карайте добродушно. Дайте опция и на половинката да се включи в начинанията ви, да ви оказва помощ, за нея това ще е огромна наслада...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие е под знака на обсъждане на значими тематики и проекти, упоритата ви работа е сполучлива, желаете да доразвиете начинанията си в този момент. Козирозите ще посветят края на юни и началото на юли на изясняване на организационните и финансови въпроси, във вторник може да тръгнат на път или ще се посветят на запознанства, изследване на огромни масиви с информация. В сряда деликатно разпределяйте дилемите в екипа, другояче има да се взирате в неизпипани елементи, да се сърдите за пропуски. А по какъв начин с обичаните хора вършиме всичко съвършено...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Петровден ви вкарва в интервал с доста контакти, купоните лекуват и радват душата ви. Друг въпрос, че Водолеите от време на време шокират и кръга си, концепциите им изненадват като бели врани. От юли желаете да започнете нещо ново, подготвени сте да поемате огромни товари, само че ще се трудите от все сърце и резултатите ще си костват. Пък и ще покажете на сътрудници и сътрудници какво в действителност можете, рядко се хвалите с професионалното си майсторство. Ненадейни компликации в петък ще го откроят за следващ път, а любовното благополучие за вас е най-ценното.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав интервал, а многото купони не ви откъсват от концепцията за кариера, облаги. През уикенда Рибите ще дообмислят проекта си, да не постановат мнение на близки, нито на бизнес сътрудници, клиенти. Не подценявайте отдиха и тонизирането, другояче в петък ще желаете да избягате от всички и всичко, с цел да освободите насъбраното напрежение. Първите 4 дни на юли са за път, контакти, събиране на сведения, ще притегляте авторитетни настойници за каузи, не се връщате към остарели съюзи. В любовта стабилизирате връзката или тръгвате към различен избор...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР