ОВЕН (21.03 – 19.04)С Петровден започва период, в който предпочитате

ОВЕН (21.03 – 19.04)С Петровден започва период, в който предпочитате ...

Хороскоп за 29 юни – 5 юли от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
С Петровден започва период, в който предпочитате самостоятелни изяви. Не ви плашат пречки, а и не ви се ще да оставате в сянката на околните. Овните да контролират амбициите си, в понеделник наистина е добре да се държат по-далече от чужди спорове и да внимават с промените, настъпващи в сферата на пряката им дейност. Сряда ще ви зареди с енергия за по-мащабни начинания и равностойни партньорства, но рутинните задачи през следващите дни са доста. Грижете се за тонуса си и не позволявайте да си играят с емоциите и целите ви.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е изпъстрен от поводи за купони, тази динамика ви уморява и даже изнервя. Хубаво е, ако Телците от уикенда се стараят да притъпят сблъсъците между роднини, колеги, познати, болки могат да се лекуват и с добра дума, а на празника на Козма и Дамян вие ще предложите нови планове за решаване на проблеми и сваляне на напрежението. От сряда уреждайте точно финанси и дела, иначе пречките ще ви се видят големи, товарите се с чужди задължения. Неподходящите съюзи може да загърбите дипломатично, и сам воинът е воин.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас 7-дневието също е доста уморително, в работата и взаимоотношенията се трупат трудности. Близнаците се притесняват много от финасовите, но не е време да се оглеждат за нова дейност и място. В понеделник се съсредоточете в своите задачи, наваксайте допуснати преди недоглеждания, грешки, после търпеливо и с такт подтиквайте и останалите да разчистят своите. В четвъртък ще видите още шансове за изява и печалби, първо ги анализирайте, след това се хвърляйте в рискове. Не дразнете околни с претенции, и техни дела кретат.
РАК (21.06 – 21.07)
Следващите дни са трудни, но наистина плодотворни и вие не се плашите от безкрайните задачи, с които ви засипват в работата и у дома. Раците откриват куп шансове за изява и печалби, а услугите към близки са повод да позатоплят отношенията си. В понеделник и вторник се справяте със сериозни пречки, а ви става и драго, че приятели и познати се отзовават, предлагат помощ, връзки с ценни специалисти. Част от бизнес идеите могат да почакат в сряда, не се претоварвайте с грижи на околни, без друго привличате симпатии на мнозина.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тези 7 дни са под знака на сериозен анализ, трудностите в работата са бол, лични отношения предполагат изясняване... Лъвовете не бързат, сигурни са, че случаят ще им поднесе условия за реализация на смели идеи, явен напредък в кариерата, печалби. Самообладанието ви в напрегнати ситуации и упоритостта при изпълнение на ангажименти впечатляват шефове и подчинени, хората ви следват със сърце. Във вторник-сряда се грижете за своя отдих и тонизиране, семейните въпроси също не протакайте дълго, дамите има с какво да се хвалят.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Петровден идва с голяма динамика в дела и личен план, работата си е много, околните чакат услуги. Девите да не припират, думите им да бъдат любезни и премерени дори ако правят забележки за зле свършени задачи. От понеделник се заемате да поправите по-важните неща, още не е време за новите ви идеи. Пазете се от спор с близки, с познати, колеги, клиенти. Едно, че ще ви огорчи и умори до четвъртък, второ - не сте наясно с ред детайли, трето – не ви трябват усложнения. Търпението се възнаграждава с обич, уважение, по-здрави връзки.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Период на празнични поводи, но вашето настроение не е приповдигнато, май в работата има спънки. Везните да не се изкушават от преместване и нов бизнес, не е дошъл моментът за такъв избор. От деня на Козма и Дамян се мъчете да се вписвате по-умело в плановете на шефове, а пред обичаните си подчертавайте колко грижовни и мили можете да бъдете, когато възникват трудности. Във вторник-сряда ще балансирате отношения и в любовта, и с бизнес партньори, а в четвъртък напредъкът в делата ще върне спокойствието ви поне за бюджета.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас 7-дневието е много динамично, а се добавят и поводи за купони. Доста Скорпиони сега да бъдат по-внимателни към тонуса си, а и към близки, деца и внуци може да им създадат грижи. В работата си чертаете високи цели, само че подгответе търпеливо реализацията от понеделник, за да заразите с идеите и духа колеги, любими. От вторник до петък пречките ще спъват и тях, но вие ги ободрявате, заедно се освобождавате от някои илюзии. Резултатите си струват, а което ще ви радва още повече: постигате усещане за общност и за хармония...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Вие имате още куп идеи за изява и печалби, а тези 7дни предполагат да чакате с работата по тях и малко да отдъхнете. Дали Стрелците ще се вслушат в съвет е трудно да се каже, в понеделник им се ще да се захванат с най-самостоятелна дейност, във вторник привличат приятели, но нещата вървят тегаво. Трябва да укрепите партньорствата, ако всичките дела са на ваш гръб, четвъртък ще ви умори и огорчи, така че я карайте кротко. Дайте възможност и на половинката да се включи в начинанията ви, да ви помага, за нея това ще е голяма радост...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие е под знака на обмисляне на важни теми и планове, упоритата ви работа е успешна, искате да доразвиете начинанията си сега. Козирозите ще посветят края на юни и началото на юли на изясняване на организационните и финансови въпроси, във вторник може да тръгнат на път или ще се посветят на запознанства, проучване на големи масиви с информация. В сряда внимателно разпределяйте задачите в екипа, иначе има да се взирате в неизпипани детайли, да се сърдите за пропуски. А как с обичаните хора правите всичко перфектно...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Петровден ви въвежда в период с много контакти, купоните лекуват и радват душата ви. Друг въпрос, че Водолеите понякога шокират и кръга си, идеите им изненадват като бели врани. От юли искате да започнете нещо ново, готови сте да поемате големи товари, но ще се трудите от все сърце и резултатите ще си струват. Пък и ще покажете на колеги и партньори какво наистина можете, рядко се хвалите с професионалното си майсторство. Ненадейни трудности в петък ще го откроят за пореден път, а любовното щастие за вас е най-ценното.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав период, а многото купони не ви откъсват от идеята за кариера, печалби. През уикенда Рибите ще дообмислят плана си, да не налагат мнение на близки, нито на бизнес партньори, клиенти. Не пренебрегвайте отдиха и тонизирането, иначе в петък ще искате да избягате от всички и всичко, за да освободите натрупаното напрежение. Първите 4 дни на юли са за път, контакти, събиране на сведения, ще привличате влиятелни покровители за дела, не се връщате към стари съюзи. В любовта стабилизирате връзката или тръгвате към друг избор...

Източник: offnews.bg