ОВЕН (21.03 – 19.04)С Богородични заговезни започва период, благотворен за

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)С Богородични заговезни започва период, благотворен за
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 юли – 6 август от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
С Богородични заговезни стартира интервал, благоприятен за изява и облаги. В понеделник не бързайте, има какво да подобрите в работата, а кроите и смели проекти. За много Овни вторник е по-натоварващ, поемат куп обещания към клиенти, близки. Бъдете по-грижовни към здравето си. В сряда и четвъртък ще деянията огромно твърдоглавие, само че то може да бъде изтълкувано зле от близките, не ги предизвиквайте с пренебрежителност. Петък укрепва положителните съдействия, може да „ избягате ” с обичаните си надалеч от всички делнични кахъри и отговорности...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие е удобно за вас, а вие някак се дистанцирате от близките, съсредоточавате се в многочислените си задания още от уикенда. Група Телци в понеделник ще се радват на вниманието на близки и битовизмите ще минат на назад във времето. Вторник е претрупан, бъдете грижовни за тонуса си, за домашните. Някои от знака ще обмислят проекти за бъдеща изява, завършват досегашни планове. Няма да споделяте хрумвания и паники до Преображение, само че в четвъртък гледайте терзанията ви да не внасят напрежение в общуването с обичаните.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През интервала се чувствате подвластни от шефове, авторитетни познати, рода... От уикенда Близнаците проучват съюзите си, не всички ги удовлетворяват, а от понеделник ги чака много работа. До вторник следвате строга стратегия, най-малко вечерта намерете време за ваучър. В сряда мнозина могат да се опрат на помощ от фамилията и приятелите, по тази причина прецизно да възнамеряват начинанията си. В идващите дни дръжте умерената линия, другояче има риск от разправии тъкмо с най-тесния ви кръг. Може да извършите отстъпка, и концепциите на близки са положителни.
РАК (21.06 – 21.07)
Динамично 7-дневие, а вие търсите успокоение и вглъбеност. Раците да не обясняват настоятелен и персонални проблеми още от събота. От понеделник бъдете по-грижовни към физическото си подсилване, всякакви обстановки в работата и с близки ви напрягат. Усилията ви ще бъдат резултатни, само че овладейте желанието за разногласия, от вторник до петък думите ви вдъхновят или... нараняват. В сряда сте придирчиви към всеки подробност, не давайте воля на прекомерно високи упоритости. За сътрудници изберете хора, на които вярвате изцяло, съюзът ще е превъзходен.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През интервала не споделяте доста за настоятелен и персонални проблеми, само че въздействието ви върху близките е видно. Вие пък много зависите от волята на обичаните си. Хубаво е Лъвовете да вдъхват сила за каузи на сътрудници и познати, а ще има и мотиви за купони, само че да не ги почват от понеделник. Във вторник напъните ви дават резултат, а вие се държите настрани от другите, не желаете да ви се месят. През идващите дни ще ви молят за услуги, ще слушате и шефове, най-точно разпределяйте времето и вниманието си. Някои да се погрижат и за тонуса си.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Склонни сте да се колебаете през 7-дневието, по този начин рискувате проблеми в кръга си и не изключително сполучливи старания. През уикенда Девите да решат към кои остарели ангажименти и планове ще се върнат, понеделник идва с спънки. Съсредоточените в делата скоро ще разчистят изостаналите задания. От сряда до петък става по-ясно: не напирайте с нови проекти, още няма условия за реализация на концепциите ви. Забавете движение, отдъхнете, обмислете метода си на деяние, връзките. Някои се извиняват на близки и познати за собствен фал, укрепват персоналните връзки.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вас 7-дневието е уморително, бъдете умерени и в натоварванията, които ще поемате, а и в критичността, с която подхождате към зараждащите проблеми. През уикенда Везните ловят служебни шансове, до вторник притеглят още съдружници, готвят промени. Сряда и четвъртък са по-трудни, нека разчитате на съществени помощници. Има риск напъните да не бъдат оценени по достолепие, приходите да са дребни. В петък се дистанцирайте от сътрудници и познати, грижете се за подсилване. Някои спорят до обратен тласък, по този начин не печелят в настоятелен и персонален проект.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е динамичен, а вие бързате и още... Скорпионите да не напират за изясняване на нещата през уикенда, понеделник и вторник ги изправят пред нови спънки и като че ли подсказват: с самообладание се реализира доста. В сряда някои ще предпочетат независими изяви, желаят да блеснат със познания и умения. По-добре търсете съидейници в четвъртък, в петък дружно ще упорствате за реализация на огромните цели. Това е време в настоятелен и персонален проект да забравите спор и налагане на мнение. Грижете се за тонуса и вътрешното си равновесие.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
До понеделник разчиствате изостанали каузи, биха били спомагателна пречка при осъществяване на амбициозните ви проекти. Стрелците да работят доста по-предпазливо, във вторник има да обясняват значими тематики, само че като цяло шансът е с тях даже в случай че молят за услуги познати, сътрудници. В четвъртък и петък дилемите ви се натрупат, някои дори уголемяват ненужно периметъра, нали гонят огромни облаги, кариера. Бъдете по-грижовни към своя тонус и преценявайте тъкмо с какво да се заемете, ще се наложи да поемете и задания на други хора от екипа.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Делови и персонални проблеми ви объркват и потискат, а 7-дневието е динамично и ще желае навременни решения. Козирозите през уикенда ще загърбят домашни неща, в понеделник им е нужна огромна сила, с цел да се оправят с многото си отговорности. Във вторник търсете съидейници, а не спорете, в сряда може да се върнете към остарели съдействия и след това работата ще върви къде по-леко. Някои получават поддръжка от авторитетни хора, ще вземат участие и в техни планове. Има ли неразбирателства в фамилията, не коментирайте дори с приятелите.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът е динамичен, от вашата преценка за хора, изяви и време зависи да постигнете амбициозните си цели. През уикенда Водолеите да се държат на назад във времето и сред близки, от понеделник притеглят съдружници за инициативи. Не давайте воля на ентусиазма, с приказки работа не се прави. От вторник до четвъртък дилемите са куп, вие добавяте и нови хрумвания, нека организирате добре екипа. И щадете сили, няма да оценят приноса ви на мига. На Преображение ще видите: труд не отива на вятъра. В любовта е необходим двойно повече такт...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Влизате в интервал, пъстър с мотиви за спор с близки и далечни, а можете с такт да преодолеете проблемите в името на по-спокоен уикенд. В понеделник Рибите забавят деловото движение, може да тръгнат на път или да попаднат измежду нови хора, да се заровят в информация. С авторитетна поддръжка ще измененията ред служебни неща или ще обедините сили със стойностни сътрудници. В сряда обърнете внимание на дом и обичани, балансирайте връзки. От четвъртък следвате съобразителни непознати хрумвания или остарял план, триумфът и приходите радват.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР