ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда говорите за нови партньорства и

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда говорите за нови партньорства и
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 – 23 ноември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда говорите за нови партньорства и планове, дори инцидентни срещи с познати ви подтикват към такива тематики. Нещата следва да се вършат съществено, от понеделник Овните ще насочат внимание точно към подготовка. Вторник ви затрупва със задания, а вие изпипвате детайлите и може да ви се стори, че околни са не запомнили обещанията си, ще желаете да се преориентирате към други изяви. Не бързайте, в четвъртък и петък съдействието се оправя, научавате куп нови неща в работа. Ухажори не липсват, само че за трайни връзки още е рано...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В събота и неделя цялото ви внимание да е към обичаните хора, въпреки че няма да споделяте нашироко нито наслади, нито паники. Част от Телците са пред положителни настоятелен вероятности, само че да работят внимателно и изключително като става дума за финанси, нови сътрудници. Вторник демонстрира, че самодейностите ви зависят от по-влиятелни персони, сряда изисква да проучвате по-добре пазари, условия на активност и прочие Нещата няма да стават бързо, само че вие ще се нагодите към това движение – и се трудите, и почивате, а в петък ще получите и пленителен любовен знак.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Не сте настроени прекомерно оптимистично в този момент, коства ви се, че в деловата сфера не правят оценка задоволително приноса ви. И по този начин да е, до вторник Близнаците да не се бутат доста напред, би трябвало да изследват изискванията за реализация на своите хрумвания, да търсят хора за екип. Едни от зодията ще наблегнат на асимилиране на познания и умения, само че сряда ще покаже, че е рано за самоинициативи. Други се устремяват към високи постове, само че е значимо да провеждат сътрудниците си, да завоюват доверието им с професионализъм. Трети се радват на любовен късмет.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът не е лек, има куп задания за привършване, та сте много сериозни към близките и някой може да си го отнесе. Раците са прави да бъдат взискателни, само че всичко дано да е с мяра. А където и когато е нужно, показвайте на сътрудници и близки кое по какъв начин да се направи, пък и по-често им напомняйте какъв брой ги обичате. Второто ще стане просто вълшебна пръчица за позитивни промени у дома, вие от вторник до четвъртък стабилизирате равностойните си съюзи в деловата сфера. В петък идват още предложения за изява и приход, може да пропуснете ваучър.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие носи куп компликации в деловата сфера, а мнозина от знака са заредени с сила и ще упорстват да изпълнят проекта си. Е, може да не съумеете по всички хрумвания или да установите съществени дефекти в активността на своите съдружници, но ще намерите метод да измененията нещата. Втора група Лъвове откриват по-подходящите сътрудници за бъдещи изяви, от сряда се задават и още бизнес предложения. Дискретно и деликатно изяснявайте елементи, на купоните единствено ще тръгнат злословия, не ви трябват... Някои са обект на нежелани приказки.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Нещата, които ви интересуват в деловата сфера, още не са се изяснили, само че вие бързате да чертаете проекти, по този начин ще е от събота до вторник. Девите май са прекомерно строги и към сътрудници, към близки. Ако ги поощрявате при осъществяване на дилемите, това стига. Вие обаче следва да отсявате бързо възможностите за изява и облаги, бавните губят, а и тези, които оставят екипна работа на самотек. От четвъртък ще мъдрувате какво и за какво е станало, по какъв начин е можело да го извършите по-добре. В петък забавете темпото и търсете услуги, нуждаете се и от отдих...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вие обичате спокойствието и резултатните настоятелен старания, това 7-дневие не постоянно ще тече по този начин. Обвързаните Везни да се радват на разбирателството с родственици, в случай че имат празнични мотиви – да ги уважат. Ако занапред ще създавате любовна връзка, не бързайте, има въпроси за изясняване, ще напасвате постепенно характери. В понеделник си вършиме тактика, до четвъртък ще отделяте много време за другарство. Във вторник и сряда избягвайте разногласия с близки, а в петък очаквайте нови предложения. Използвайте ги, само че не и за сметка на фамилния си уют.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В началото на интервала сте по-отворени към проблемите на сътрудници, познати, близки, помагате с каквото ви изискат. Доста Скорпиони са най-полезни със препоръки и окуражаващи думи, има и хитреци, подготвени да ги употребяват, а не трябва да пилеят сила за работа. От вторник ограничавате напъните си в персоналните отговорности, свийте и кръга на събеседниците, разногласията бързо ще се изострят. От сряда разчитате на повече услуги, само че приключвате най-срочните си задания в точния момент. До петък не позволявайте на любопитни да разрушават спокойствието ви.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие е динамично и заредено с несъгласия. До вторник Стрелците са настроени по-критично към близките у дома и в службата, а когато им дават препоръки за техника, финанси и прочие, не щат да ги чуят. Вие си знаете, само че бъдете по-грижовни към здравето, няма неприятно сътрудници и близки да ви оказват помощ при осъществяване на някои задания. В сряда си позволете дребна пауза, отново обмислете новите хрумвания. И услуги ще привлечете, още оферти и пари ще дойдат. На купони не прекалявайте с удоволствия, другояче ще влошите връзки с обичан.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Началото на интервала ви настройва съзерцателно, май ви се струпват грижи за финанси, сътрудници или познати. Козирозите да не умуват доста дълго, би трябвало да проучват проблемите из корен, а преди да се мъчат да заздравят съюзите – да разчистят всички спънки, може да са от справедлив темперамент, само че и нечии тънки сметки навреждат. Ще се справите до петък, някои се връщат към остарели ангажименти и проекти, други вършат съдействие по-равностойно. Не се боите от компликации, окуражавате и близки, но без да се намесвате в техни решения.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Нещата ви вървят на мудни обороти, а вие по природа не сте най-търпеливите. Сега Водолеите дано запазят хладнокръвие даже в случай че би трябвало да поемат част от дилемите на близките през уикенда. Понеделник е сложен, само че ще има кой да ви окаже дребни услуги и през идващите дни. Погрижете се за нови проекти, за тонуса си. Някои от знака да се пазят да не постановат мнение, считат, че старите връзки им разрешават това, а не трябва. В петък по-уверено редите програмата си и упорствате за осъществяване, а ще се радвате и на хубави моменти с обичания...
РИБИ (20.02 – 20.03)
До вторник делата ви водят на път или ще ви подбуден да търсите помощ. Рибите да работят деликатно, може да ги ощетят финансово или по различен метод. Усетът ви е остър, а и животът ви е научил да не се водите единствено по външния тип, само че въпреки всичко в сложни обстановки намирате на какво да се порадвате, да си позволите дребни удоволствия. Не се изкушавайте от най-скъпи покупки и разкош, в този момент шансът ви е в подобаващи бизнес сътрудници, в здрава дружба и откровена любов. В четвъртък и петък обърнете внимание на по-личните връзки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР