ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода се амбицирате за сериозни делови

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода се амбицирате за сериозни делови
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 - 12 октомври от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През интервала се окуражавате за съществени настоятелен промени, само че май е по-уместно да действате съгласно правилото: каквото пристигна. За Овните дните са напрегнати, обрисуват се редица нежелани изненади. В понеделник бягайте от разправиите на сътрудници и познати, във вторник и сряда не бързайте за облаги и изяви, а се поогледайте за нови сътрудници в работата. До петък може да стартирате положителни съюзи, само че няма да е с шумотевица, каквато обичате. Ако е нужно, потърпете и с най-близки краткотрайно, по-сетне ще изясните връзки, които не ви харесват.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега разбирателството и с близки не е на равнище, а се поизнервяте и от грижи за финанси и работа. Телците да овладеят страстите си, в случай че не са удовлетворени от сътрудници и бизнес сътрудници добродушно, само че изрично да се дистанцират от тях, следва да защитят правилата си. От понеделник пораждат други шансове, изяснявате проблеми, някои намират авторитетна протекция. Вторник и сряда ще ви убедят, че предходните ви усилия и усърдие са заслужили премия, в четвъртък и петък си дайте пауза за отдих, ще пристигна времето и за инициативи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубаво е да овладеете упоритостите си за изява и облаги, постигнали сте много до в този момент. Близнаците да си дадат къс отдих, да приключат домашни поправки, прибиране на годишна продукция и прочие, новите бизнес оферти могат да почакат, а и любовните случки също. През уикенда не сте наясно с редица обстановки, от понеделник ви се ще да действате по независими планове, май прокарвате концепциите си прекомерно войнствено. В четвъртък ще усетите какъв брой зависите от началник, не бързайте, а в екип разпределяйте дилемите съгласно качествата на всеки.
РАК (21.06 – 21.07)
Пред проектите ви пораждат всякакви спънки и вие би трябвало да отлагате, само че надали ще показвате страстите си пред този и оня. Влиянието е особено за първата десетдневка на октомври, Раците да не бързат с деловите планове и любовните връзки, по-нататък нещата ще си дойдат на мястото. Понеделник обаче изостря критичността ви, във вторник сте изтощени, а в сряда – ненужно настойчиви, по-добре се върнете към остарели хрумвания и ангажименти, имате по-сериозна поддръжка за тях. Четвъртък и петък носят триумфа, който желаете, почерпете се, само че непретенциозно.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тези дни ви постановат много ограничавания в работата, а и прочувствени. Лъвовете ще се тревожат за хода на дилемите, вероятни са и финансови грижи, кахъри поради интриги на сътрудници. Няма да се поддадете на тези въздействия, сигурни сте в качеството на активността си, а и в благосклонностите на авторитетни хора. Във вторник търпеливо подготвяйте новите изяви, ще носят приходи в по-дълъг интервал, само че и пречките няма да са малко, в сряда не бързайте да разширявате периметъра си. Дискретността и гъвкавостта оказват помощ да изглаждате неразбирането с околните.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега може да ви се стори, че времето е спряло, това чувството идва от някои неразбирателства с близките. Заредете се с самообладание и предпочитание да намерите преференциални за всички взаимни отстъпки, само че това не значи да се обвързвате с хора, които не споделят вашите правила и не влагат вашето усърдие в работата. Девите от понеделник до сряда овладяват обстановката, но постепенно. В четвъртък и петък работата върви по-гладко, но надали ще приказват за грижи и паники. Няма за какво и да се връщате към остарели разногласия, и близки не вършат огромни отстъпки.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През идващите дни за вас са най-важни деловите и персоналните партньорства, пораждат компликации в служебната сфера, може да има интриги... Везните обаче ще овладеят ситуацията и до сряда мотивите за разногласия и сръдни ще бъдат напълно забравени, взаимното почитание и любов ще надвиват спънки или нежелани изненади. В понеделник може да действате по независими задания, да тръгнете на път, в четвъртък и петък слагате акцент на хармонията в екипа колкото и работа да има. Намирате сродна душа или се събирате след разлъка.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Трудно 7-дневие за партньорствата, тъй че не се мъчете да демонстрирате твърдостта си. По-гъвкавите Скорпиони ще се изплъзнат от настоятелен пречки и несъответствуващи задания, не е време за шефски упоритости и неподготвени изяви. Част от знака държат да покажат собствен жанр и почерк, само че за рутинни каузи е по-разумно да работят като останалите в екипа. Ако се стремите към собствен бизнес и креативно одобряване, от понеделник деликатно следете сътрудници и съперници, ще си спестите гняв. В любовта настроенията лъжат, та без случки.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът е сложен и за вас, в работата пораждат много спънки, а и мотивите за недоразумение с сътрудници, сътрудници и клиенти не са малко. Стрелците да се овладеят, възприятията не са добър консултант в този момент, в екипа има интриги, шефовете не са на кеф... Вие си гледайте дилемите, а в случай че в понеделник-вторник получите и конфиденциална информация или намерите настойник, ще се справите по-леко с нещата. Доста от знака май ще открият подобаващ сътрудник за тандем, от сряда делата потеглят ОК. За персонални неща не отстъпвайте от взето решение...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сега сте устремени към настоятелен и персонални промени, а и би трябвало да се признае, че усърдието ви във всяка работа заслужава по-добри шансове за изява и облаги. Козирозите знаят, че такива стъпки следва да се приготвят най-старателно и отговорно, дали разчитат на огромна поддръжка от шефове, авторитетни познати?... От понеделник до сряда огледайте взаимоотношението с близките, някои връзки се нуждаят от подсилване. В четвъртък пречките да много, подсигурете си тил. В петък се дръжте настрани от непознати разпри, споделяйте грижите си с близки.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този уикенд ви зарежда с въодушевление, а не е зле да бъдете по-бдителни, в работата и в персонален проект може да зародят непредвидени обстановки. Група Водолеи улавят бързо и тъкмо нови шансове пред изявата си, само че може да се разколебаят или много безрезервно да одобряват непознат съвет. В понеделник не говорете нашироко за хрумвания, от вторник до четвъртък не бързайте с инициативи, имате потребност от къс отдих, финален разбор и инспекция. Сега не поемайте непремерени опасности и не се претоварвайте. Флиртовете напряко отложете...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Трудностите през идващите дни ще ви карат да променяте и отлагате дълго премисляни проекти, щом способени хора предизвестяват за едни или други проблеми... Рибите усещат, че другояче може да си навлекат кахъри с близките, а и неточности, вреди. Ще си спестите разочарования, а и понеделник-вторник ви носят нови и положителни шансове. От сряда бъдете по-сговорчиви и отстъпчиви, съперниците ви са по-силни, а близки не ви поддържат по този начин, както сте привикнали. Временно е, не си го слагайте на сърце. Не се хвърляйте в любовни случки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР