ОВЕН (21.03 – 19.04)Празнично 7-дневие, а за вас ще се

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Празнично 7-дневие, а за вас ще се
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 – 28 декември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Празнично 7-дневие, а за вас ще се окаже много уморително. Сега Овните хем желаят да изяснят сложните въпроси, хем усложняват връзките с близки, хем наблягате на купони. По-добре да следвате линията от Бъдни вечер и да се събирате единствено с най-обичани, те ви зареждат с жизненост и убеденост, че ще се справите с всички компликации. Е, на Коледа ще разширите кръга, идващите именни дни може да ви отведат и надалеч от вкъщи. Някои са щастливи с обичан или домочадие, само че други занапред ще търсят подобаващата половинка за себе си.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
До началото на 2019 година вършиме равносметки, ограничавате кръга, не се месите в проблеми на близките. Телците се пазят от разправии тъкмо за празниците, само че не е зле за малко да се слагат в ситуацията на близки и познати, да вникват в техни грижи и наслади. Дамите се оправят по-добре с това. За Бъдни вечер цялото ви внимание е към дома и фамилията, организирате запаметяваща се Коледа за най-обичаните. От сряда битови и служебни задания се натрупат, само че няма да споделяте паники, намирате метод да балансирате финансовите неща.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Коледата желаете да прекарате в стеснен кръг, въпреки че сте удовлетворени от деловите резултати и можете да развържете кесията за дарове. Близнаците да не се изолират от сътрудници и познати, ще навреди на връзките им, а по тази линия в този момент ще има и значима поддръжка в служебната сфера, предложения за нови изяви и постове още в понеделник. Щом идват далечни посетители или вие пътувате, насладете се на общуването, зарежда ви с невероятна сила до четвъртък. Някои са кроили едни персонални проекти, само че в случай че половинката желае друго, да не се опълчват.
РАК (21.06 – 21.07)
Чудесни дни, само че и домакинските, и служебните грижи ще паднат на ваш тил. Това не дава право на Раците да бъдат внезапни или сериозни към околни, дано се радват на празника у дома, на постигнатото, а и на вероятностите да се изявят в работата си. Е, не бързайте, Бъдни вечер е за фантазии и пожелания, след това ще би трябвало да уреждате въпросите напълно на практика - и административно, и финансово, с роднинска и другарска поддръжка. В петък действайте по доста точна стратегия, с цел да не останат нерешени задания. Заложете на такт в любовта.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Време е да намалите деловия хъс и темпото, да се погрижите за тонуса си, за празника и околните. Лъвовете са купонджии, само че за Бъдни вечер избират най-тесен домакински кръг, желаят да зарадват обичаните със скъпи дарове и жестове на внимание. Не се хвърляйте във флиртове, в случай че сте обвързани към този момент. Финанси или други условия още на Коледа ще ви карат да се заемете с разбори и равносметки, измежду сътрудниците ви има хитреци на едро и дребно, не ще стоите в сянката им. Имате си хрумвания, ще пристигна и късмет за по-доходни изяви.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Големи празници, а вашето въодушевление не е високо заради персонални проблеми и насъбрана служебната рутина. Ако Девите са във форма, ще намерят излаз от ситуацията, не тънат в потиснатост. Коледата зависи и от настройката на ваши домашни, родственици, другари, ще извършите всичко да им е радостно, евентуално сте заделили повече средства и сте организирали добре нещата. Ако обаче има пропуски и искания, не си го слагайте на сърце, наваксвате през идващите дни, но без да разчитате на помощ. Мнозина разгарят любовта в гнездото си...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Колкото по-уверено преследвате задачите си, толкоз по-доволни ще бъдете от тези празнични дни. Някои Везни се стремят да хармонизират партньорствата си, само че от понеделник се впускат в всякакви пояснения и току виж сякаш Коледа и прочие, усложняват връзките с близки хора. Намалете темпото, проявете самообладание и такт, от Стефановден ще начертаете доста по-резултатна тактика, а и персоналните си неща ще подредите по-разумно. Част от знака ще си оставят дребна пауза в любовта, ще решат могат ли да вплетат страсти в общи настоятелен планове.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
През уикенда си дайте дребен отдих, идващите дни са празнични, само че вас ще ви притискат проблеми. Не е време Скорпионите да напират за нови изяви, ще им пристигна ред по-нататък. Подготовката на Бъдни вечер пада върху вас, не се сърдете на околните, въпреки че може да не сте в добра форма. Ако има мотиви – следва и коледно пътешестване, с цел да се видите с обичани и уважавани хора. Не се тормозете, в случай че нещо не става както сте го замислили, напъните ви ще бъдат възнаградени отлично тъкмо когато тъжите по какъв начин всичко се е объркало...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Дни за празнуване, а вие се настройвате сериозно, което не е най-уместно. Дано най-малко с обичани хора да преодолеете напрежението. Нека Стрелците да не помнят повода за разногласия, а и да бъдат по-пестеливи, въпреки че желаят за блеснат пред близки и познати. За Бъдни вечер успявате, само че не говорете доста за нови хрумвания, старите са по-сигурни. От Коледа до Стефановден осъществяването изисква да давате доста от себе си, евентуално ще поемате и непознати задания, само че с наслада помагате, замествате... Услуги в сложен миг основават скъпи връзки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Давате доста, с цел да вървят общите каузи, а празниците ще ви възнаградят и със служебно самопризнание, и с осъществяване на ваши фантазии и стремежи. За Бъдни вечер Козирозите ще създадат всичко, с цел да зарадват близките, въпреки че несъмнено си имат свои хрумвания кое по какъв начин да става. По Коледа получавате скъпо застъпничество, изяснявате значими въпроси и в идващите дни въпреки по-дипломатично, само че откривате още шансове за изява и облаги. За мнозина се обрисуват нови, и то чудесни партньорства, евентуално най-силно ще ви радва хармонията в любовта.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Вие сте склонни да критикувате и да се налагате. Това превъзходство няма да е трайно, по-добре забравете за разногласия, изключително в случай че са остарели. Група Водолеи да бъдат спестовни, за Бъдни вечер са подготвени да угодят на всевъзможни прищявки на близки, а и за Коледа следват непознати стремежи. Наистина е редно да се държите настрани от компании и познати, в чиято уместност не сте сигурни. Може да ви трансферират задания, да ви предизвикат, да ви ощетят. От Стефановден силата ви пораства, ще укрепите значими съюзи и ще употребявате откриващия ви се късмет...
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас – тежки дни, само че няма да отстъпите пред пречките, нито ще се предадете пред неразбирането. През уикенда Рибите ще търсят решение на свои настоятелен проблеми, дано последват хрумвания на авторитетни хора, може да са им другари. За Бъдни вечер и Коледа си позволявате къса пауза - хем да отдъхнете, хем да се тонизирате за сериозните изяви, които сте си възнамерявали. От сряда ще се борите с куп трудности пред начинанията, само че сте се стегнали и ще се изявите доста безапелационно. Ако някой не е вярвал в любовта ви, най-накрая ще ви оцени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР