ОВЕН (21.03 – 19.04)Последните дни на юли ви подсказват нови

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Последните дни на юли ви подсказват нови
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 юли – 2 август от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Последните дни на юли ви подсказват нови настоятелен благоприятни условия, само че мнозина от зодията мечтаят и за почивка, влюбените жадуват цялостна независимост. Овните да проучват деликатно проблемите, не са наясно с някои условия. От понеделник се стремите към изява и облаги, само че не ви се остава в сянката на сътрудници. Във вторник-сряда притегляте още сътрудници, но би трябвало да уреждате прецизно финансовите въпроси. От началото на август забавете темпото, има за проучвате куп условия, критичността ви не постоянно е най-основателна.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Трудностите в този момент са свързани с пътувания, асимилиране на повече информация, обвързване с нови хора. Телците да бъдат по-предпазливи, всеки подробност в работа или персонални връзки би трябвало да бъде съгласуван с правила и обичаи още от уикенда. Мнозина не споделят грижите си от понеделник, в любовта някои избират дори къса разлъка, с цел да премислят още един път решенията си. Във вторник и сряда ще изчистите редица неясноти и паники, но избягвайте разногласията и изключително тематики, които не ви засягат персонално, имате си толкоз задания.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тези летни дни ще увенчаят с триумф и облаги отдавнашни ваши старания, само че идва време и за отдих. Още повече едни Близнаци стопират да се ядосват поради непознати нелепости и неточности, втори си вършат стратегия за рационализиране на професионализма, за здравословна смяна в режима на живот. В понеделник би трябвало да обърнете огромно внимание на най-близки, може да поискате амнистия за рязкостта си, за безконечната претовареност. Вторник е под напрежение, уреждайте прецизно каузи и финанси, от сряда ще откриете къде да търсите услуги и помощници.
РАК (21.06 – 21.07)
Разни мотиви ви събират на маса с другари, мнозина са избрали интервала за дребна почивка. Раците да останат нащрек, близки може да им скапват настроението с прищявки, а и те не са удовлетворени от постигнатото в деловата сфера. В понеделник се пазете от непознати разногласия, не е елементарно, в случай че зависите от страна в тях. Във вторник съчетавайте твърдоглавие и такт, в сряда не поемайте обещания, или ще се преуморите доста, или няма да свършите всичко и ще разочаровате околни. Търсите съвет за проблемите, ще се откри някой, които да услужи.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Вие също бягате от настоятелен и персонални грижи през тези 7 дни, стига и да не се намесвате в разногласия на близките, щом не ви засягат директно. През уикенда много Лъвове не споделят свои неща, в понеделник обаче да се преценяват с всякакви шефове, в случай че желаят да прокарат свои хрумвания в екипа. Бъдете внимателни, вторник идва с куп неясноти, краят на юли може да ви подлъже и към стъпки, които не ви водят към висок пост и облаги. Творците от знака са в по-благоприятна обстановка, потъват в работата си, откриват и шансове за изява, съдействие.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тези дни са по-напрегнати, само че вие би трябвало да се пазите от разногласия с по-близки, а и да внимавате да не свиквате с ядовете, с които в този момент се сблъсквате. Още от понеделник Девите ще се мъчат да хармонизират партньорства, в това число по-лични. Вторник може да ви върне към остарели хрумвания и екипи. В сряда куп неща ви радват, само че би трябвало да сте бдителни, а и по-дипломатични, пораждат непредвидени спънки. От началото на август ви се струпват доста задания, не прекалявайте с рецензии, по природа сте перфекционисти, само че вижте и триумфите.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вие също ще търсите метод да се откъснете най-малко за малко от настоятелен и персонални проблеми, наясно сте, че не можете да разчитате на особена помощ от близки за оправянето им. Група Везни да не дават воля на неспокойствие в понеделник, в този момент са им нужни помощници за изясняване на деликатни обстановки, сътрудници за печеливши инициативи. В края на юли ще ги откриете, а наученото в общата работа ще удвои и утрои силата ви. Мнозина от дълго време чакат щастлива среща в любовта, събитията най-накрая ги събират с същинската им половинка...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Динамично 7-дневие, проблемите ще ви подбуден към много сериозен разбор. Скорпионите са склонни да се държат настрани от непознатите грижи или просто да подлагат на критика за едно-друго, само че в този момент това не е най-подходяща позиция. В понеделник сложете акцент на домашните неща и връзките с най-близки, във вторник вниманието да е към деловата изява. В сряда са вероятни грижи за пари, ще намерите решение, но без да изостряте връзките на близките. Изясняването на нещата ви придава сила и твърдоглавие още на прага на август.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие е за бизнес и персонален промени, не ги пришпорвайте. Стрелците си усещат: би трябвало да понижат хъса и деловото движение, има за споразумяване и домашни неща. Понеделник и вторник са по-трудни, въпреки че несъмнено давате всичко в името на по-високи приходи. В края на юли обмислете своя тактика, и някои по-стари хрумвания не са неприятни, и нови шефове и настойници ще са склонни да ви поддържат. Август ви зарежда с сила, само че бъдете по-тактични, може да ви сложат различен шеф или би трябвало да парирате интриги без всевъзможни опасности.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Кроите амбициозни настоятелен проекти и несъмнено интервалът ще ви предложи много подобаващи условия за реализация. Пък и Козирозите умеят да реагират съгласно потребностите на момента, в понеделник почистват служебни и персонални неясноти, във вторник упорстват до формализъм по дилемите си, в сряда отделят време за изследване и разбори на деликатни въпроси в работата. В синхрон сте с перспективни професионални трендове, утвърждавате се като водачи измежду сътрудници. От август мнозина уреждат в мечтаната посока и интимни връзки.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Краят на юли ви открива шансове за изява и облаги, от деня на целителя св. Панталеймон не забравяйте да бъдете по-грижовни и към тонуса си. Група Водолеи кроят амбициозни проекти за инициативи, да не ги афишират още пред сътрудници, шефове, клиенти. Ще пристигна и това време, в сряда съгласувайте старания с по-влиятелни хора или привлечете поддръжката им. Ала някои сътрудници май са привикнали повече да вземат от вас, нежели да дават... Е, при започване на август избягвайте разногласия, прибързаност, порадвайте се на персоналното си благополучие.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Последните дни на юли ще ви се видят много сложни, желаете да си изясните и да измененията редица неща, само че в службата в този момент спасението е в самообладание. Рибите по вътрешен глас улавят къде и какви спънки ще се появят пред проектите им, да не се залъгват с лесни победи над съперници и съперници. Вашите хрумвания би трябвало да отлежат, ще ги преработите, ще търсите по-подходящи сътрудници. Началото на август ще ви предложи такива условия, следва сериозна работа. Ако се чудите накъде това лято, направления на юг са уместни, ще стоплят сърцето ви.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР