ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква по-сериозен анализ на постигнато и

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква по-сериозен анализ на постигнато и
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 януари – 1 февруари от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът изисква по-сериозен разбор на реализирано и нови проекти, а до вторник деловите задължения могат да ви отведат на път, да ви накарат да поровите из повече информация. Овните са спонтанни и с готовност посрещат промени, само че да не не помнят и несполуките си в предишното, поуките от тях в този момент ще им бъдат доста потребни. Вторник носи ненадейни шансове, в сряда пък сте склонни да се върнете към остарели планове. Четвъртък и петък са сложни, не се колебайте да желаете помощ и от близки. В любовта постигате мечтания процес.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Следващите дни ви настройват за умуване, част от представителите на знака може да изискат отпуск, да си поседят у дома. Телците да внимават, по този начин може да пропилеят положителни благоприятни условия и в деловата сфера, и в персоналната. Шансове се обрисуват на Трифоновден, до тогава уреждате административни и финансови въпроси, гледате да се изявите със независими планове, от вторник ще се преценявате с шефове или авторитетни членове на фамилията. При това, от четвъртък позицията ви допуска отстъпки, самообладание, за дамите е по-лесно.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Каквито и каузи да сте си възнамерявали през 7-дневието, връзките с близките се разведряват и хората с готовност оказват помощ за реализация на задачите ви. Доста Близнаци ще разширят контактите си с сътрудници, познати и съседи, които нямат техния длъжностен или публичен сан. Сега влюбените ще се радват на забележителна естетика, някои вършат крачка към сватбен живот или се радват на поддръжка от родата. В понеделник и вторник се съобразявайте доста повече с желанията на близки, в четвъртък и петък не се товарете с работа, има риск да се поуморите.
РАК (21.06 – 21.07)
Динамично 7-дневие, а носи и много компликации, само че вие ще се справите с всички спънки и ще изведете делата си на добър край. В понеделник група Раци тъкмо дефинират кой може да им помогне, във вторник поемат част от дилемите на сътрудници, едвам се свърши екипна работа, в сряда близки ще ги поддържат, при започване на февруари и шефове ще им гласоподават високо доверие. Бъдете по-бдителни, не трябва да допускате неточности от нехайство и надменност. В персонален проект мнозина обясняват остарели разногласия с половинката, има какво да ги зарадва.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие не е прекомерно леко в служебната област, а и персонални каузи изискват сериозен разбор. Лъвовете да не се заблуждават, че с повече пари и помпозни жестове ще вкарат нещата в по-добро русло. Някои от знака пилеят средства за разкрасяване и други капризи, само че работата няма да ги чака. През уикенда не се месете в непознати разногласия, в понеделник избягвайте сръдни с хора, които постоянно ви поддържат, във вторник не прибързвайте – пречките в активността са си много, желае се метод. В четвъртък анализирайте проблемите и ги решавайте гъвкаво.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През интервала слагате края на влачили се към този момент от много време настоятелен и персонални проблеми. Девите са анализирали обстановката и имат по-точна тактика за изявата и облагите си, още през уикенда си проличава, че напъните им ще дават плод. В понеделник бъдете тактични, компликациите са бол, а припряността във вторник ще ви докара разправии. Обичате да изследвате детайлите, само че в този момент е по-важно да укрепвате връзките си с сътрудници, сътрудници. От финала на януари вършиме редица отстъпки, за положително са. Любовната ви връзка влиза в нов стадий...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тези дни са по-напрегнати, добре е да пестите сили и страсти, с цел да се справите с всички компликации. От понеделник до четвъртък се нагърбвате с много задания. Вероятно доста Везни ще предпочетат да работят сами, без особена поддръжка от сътрудници, познати, другари. Ще се справите с чест, но не си пилейте нерви в непотребни разногласия, а и внимавайте с финанси, не е време да харчите безразсъдно. Понякога дребни удоволствия водят до кахъри или пропуснати шансове. Дайте всичко на обичания, ще сте къде по-щастливи в сравнение с в инцидентни флиртове.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
До края на януари дните ви са заредени напрегнато и разногласия. Скорпионите да овладеят страстите, още уикендът ще покаже, че не са си изяснили всички елементи и за някои техни хрумвания не е моментът. Близките ви ще се мъчат да ви оказват помощ най-малко със препоръки, само че вие не желаете да ви се месят, да не би да сте им подчинени. В четвъртък подхождайте по-аналитично към проблеми и спънки, вие от тествания не се боите. Мнозина да бъдат по-толерантни в другарство с обичани хора, да не изяснят в този момент недоразуменията, има късмет да стане скоро.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът допуска огромно самообладание, с цел да хармонизирате обстановката в службата или в персоналната сфера. Стрелците да не се месят в разногласия, които не ги засягат, а в случай че са се заели с социална активност, да гледат да не ги подведат и ощетят. Около вас се въртят злословия и интриги, намерете метод тактично да се отбраните, директни борби не са уместни до понеделник. Някои се боят, че остават в сянката на сътрудници и познати във вторник-сряда, да изчакат. От края на януари уреждате административни неща и ще разчитате на по-равностойни сътрудници.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие ви подтиква към повече другарство, въпреки че през уикенда ще гледате да угодите на околните си, да им помагате. От понеделник обаче ви се отварят нови настоятелен шансове, огледайте офертите сериозно и си направете тактика. Доста Козирози ще бъдат високо оценени от шефовете и вероятно ще получат по-голяма независимост на деяние на прага на февруари. За вас това е равнозначно на по-голямо служебно натоварване, в сряда-четвъртък пречките са доста. Разширявате приятелския си кръг, а дали в този момент ще намерите и обичан?
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Следващите дни идват с куп настоятелен и битови задания, това да не се отразява на настроението ви, нито да ви прави прекомерно взискателни към околни. Защитете мнението си с такт. Водолеите ще бъдат удовлетворени от извоюваното през уикенда, от понеделник идват още предложения за нови изяви. Във вторник-сряда може да се почувствате в нечия сянка, в случай че е на половинката и на други обичани хора, няма да ви тежи. От четвъртък следвайте проекта на шефа, търсете услуги на сътрудници, а и другарството им. Емоциите постоянно ви водят, само че в този момент дано да взема решение разсъдъкът.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Тези дни са изпълнени с настоятелен задължения, а вие добавяте и още, желаете да приключите незавършените задания и да спечелите отзивчивост на шефове. Рибите да внимават да не усложнят връзките с клиенти, подчинени, пък и сътрудници, прекомерно взискателни са до вторник. В сряда ще си извършите нова тактика, идват още шансове за изява и облаги, някои промени вие желаете от дълго време. Действайте по-гъвкаво, не е време за разногласия с близки. Даже с обичан да имате неразбирателства, грижата и обичта ви ще трансформират нещата на положително.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР