ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за ваканция, но за вас

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за ваканция, но за вас
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 – 19 юли от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е за почивка, само че за вас има куп служебни каузи и се радвате на поддръжка за концепциите си от шефове. Е, група Овни ще наблегнат на кариера, не на отдих, въпреки че кроят и такива проекти. Напрежението пораства, мъчете се да овладеете страстите и критичността си от уикенда, във вторник пък поискайте услуги от другари и близки, в сряда ще разгърнете персонална самодейност. Бъдете самовзискателни, някои са склонни да укоряват единствено другите за проблеми. От четвъртък ще се убедите – каквито и спънки да има, вашите старания дават плод.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Лято е, а вие сте във властта на упоритости за кариера и облаги. Телците имат положителни хрумвания, могат да разчитат и на поддръжка, в това число финансова, само че дали са прицелили тъкмо напъните си? Някои се увличат в взаимни отстъпки, които ще ги отведат при несъответствуващи постове и компании. От понеделник се обрисуват доста срещи, идат мотиви за почерпка с именяци. Вечер и на маса можете да привлечете съидейници, помощници, елементарно се палят за концепциите ви. До петък не е време за дейна реализация, отдъхнете, стабилизирайте персоналните връзки.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тези дни са много натоварени с настоятелен задължения, само че в този момент резултатите са чудесни и вие ще намирате време за отдих и другарство с обичани хора. Не се хвърляйте във флиртове, в случай че към този момент сте намерили своя човек. Близнаците да не отклоняват молби за помощ, могат да създадат нещо положително за различен, това също притегля шанс в начинанията им. До понеделник поддържате по-лежерно движение, бягате от непознати грижи, само че същинският водач не страни от проблемите на екипа си. Сряда е за път и информация, замисляте промени в активността си.
РАК (21.06 – 21.07)
Каквито и компликации да спъват проекта ви, ще се справите, въпреки че ви идва по-напрегнато през уикенда. Периодът е белязан от празнични мотиви за Раците, на маса и в компании да внимават, да не излязат от форма, пък и за тонуса на близки може да се наложи да се грижат тези дни. От понеделник укрепвате партньорства и служебни позиции, само че въпреки всичко не поемайте свръх обещания, стига да извършите и към този момент дадени. От сряда постигнатото е видно за всички, само че бъдете кротки, позицията ви не е непоклатима. Някои срещат същинска обич.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През уикенда си личи, че и идващите дни ще бъдат напрегнати за вас, пораждат и персонални, и настоятелен проблеми. Лъвовете да пазят хладнокръвие, могат да се оправят с пречките, а и би трябвало да се каже – това е метод да откроят нови благоприятни условия за изява, облаги. В понеделник не напирайте за реализация на планове, във вторник търсете помощници, спънките не са за подценяване. В сряда тактиката ви дава резултати, притегляте услуги, благосклонности, не бързайте да се чувствате спечелили, би трябвало да се уредят и куп административни неща.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас интервалът е превъзходен, без значение дали сте на работа или в отпуск. Много Деви се радват на положителни резултати от труда си, от вторник до четвъртък ще им възложат и по-отговорни задания. Проблемът е, че изпълнявайки ги, вие би трябвало да мислите към този момент за новите си изяви, да търсите услуги от близки и другари, от сряда до петък ще привлечете и тях. От понеделник сте прекомерно дискретни за персоналните си неща, радвате се на цялостно съгласие с обичан и родственици, въпреки че и тях не допускате до служебните тематики. Е, дават ви сила и наслада.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Следващите дни носят за вас много отговорности, в това число домашни, само че вие ще се справите с всички, не щадите сили, а и не се задоволявате с краткотрайно решение на проблеми. В понеделник Везните да не прекаляват с упоритостите, колкото и енергични да се усещат. Във вторник стабилизирайте равностойни партньорства към концепциите си, в четвъртък може да отстъпите малко на назад във времето. Важното е, че сте решили всички опасности и сте си подсигурили висок резултат. Някои се затварят с любовта и дома, усещат се в действителност обичани...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Делата ви не вървят толкоз бързо, колкото ви се желае, само че вие продължавате да упорствате по задачите си. Скорпионите са решили вярно обстановката – през уикенда са евентуални финансови грижи, в понеделник би трябвало да заобикалят разногласия с близкото си обграждане, в четвъртък и петък да не постановат мнение, не всички елементи в обстановката ще им бъдат ясни. Ако анализът ви е прецизен, ще упорствате за привършване на рутинни неща без изтощеност и други излишества и няма да се разочаровате от резултата. В любовта си цените това, което имате.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Съсредоточени сте в настоятелен и персонални проблеми от уикенда, но надали ще ги споделяте с околни. При едни грижите са за финанси, при други - с сътрудници. Стрелците ще намерят излаз от обстановката, да не прибързват и да не придават непотребна тежест на външната страна на нищо. От сряда до петък в служебната сфера дилемите ви ще изискват много твърдоглавие, постоянно и подчертана невзискателност, шефовете са чувствителни към амбициозните подчинени в екипи. В любовта и да ви градят въздушни крепости, вие си стоите крепко на земята, домът ви също.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубаво 7-дневие, в центъра на вниманието стоят настоятелен и персонални партньорства. Козирозите с присъщата си невзискателност и непримиримост ще търсят помощници за начинанията, може и обстановката да ги слага пред избор на път, активност. До понеделник избягвайте да налагате мнение, въпреки че кипите от сила и ще допринесете за процъфтяване на екипа си. Във вторник се дръжте на втори проект най-малко до момента в който изясните основни въпроси. Откриват ви се ненадейни шансове, само че може би би трябвало да рискувате сдружаване и с нови хора. В любовта – естетика.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Ведри дни, заздравявате връзки с близки, сътрудници, познати дори на моменти да оставяте водачеството на другите. До понеделник Водолеите да чистят противоречиви въпроси – финансови и организационни, от вторник ги чака доста работа. И след това ще има несъгласия, само че избягвайте остро опълчване, утежняване на връзки в по-тесния си кръг. На Марина Огнена ще си дадете сметка в какво следва да се усъвършенствате вие, кого да подкрепите за осъществяване на общите задания. В петък се радвате на триумфите си и разбирането на обичаните.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Независимо дали почивате, или сте на трудовия си пост, интервалът няма да ви се види лек. Рибите по вътрешен глас улавят евентуалните усложнения в екипа, да създадат вероятното и да оказват помощ на сътрудници и познати да се измъкнат от неприятни обстановки. За околните е несъмнено, че вие поемате грижата, до вторник отсявате дискретно и с кого следва да партнирате, и с кого да се радостните. От сряда тактично изяснявате някои тематики, след това ще упорствате за осъществяване на хрумвания, в случай че е нужно – и сами. Не споделяте интимните си секрети.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР