ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за отдих, а вие поемате

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за отдих, а вие поемате
Коментари Харесай

Хороскоп за 11- 17 август от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е за отдих, а вие поемате нови задължения в службата и пред ваши познати, до вторник ще се почувствате преуморени. Доста Овни упорстват по амбициозни проекти, преодоляват съществени компликации, само че въпреки всичко да преценяват дали не се изхвърлят прекомерно в деловата сфера. Ако имате хрумвания за изява на екипа, в сряда бъдете доста сдържани, а и първо мислите за себе си. Дано не лежите на непознат тил, реакцията на близките ще бъде остра, а в четвъртък вие имате условия да укрепите взаимоотношения, да привлечете по-силна протекция.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Вместо да мислите за отдих и тонизиране, тъй като се чувствате много изтощени, вие насочвате цялата си сила към каузи и кариера. Някои Телци обаче би трябвало да актуализират проектите си, да се прицелят по-внимателно. Понеделник носи изненадващи компликации, не си го изкарвайте на близки, постоянно ви поддържат. В сряда намалявате много темпото, само че няма да споделяте нови хрумвания, идващите дни ще се държите в сянката на сътрудници и сътрудници, ще отстъпвате в името на съдействието. Дамите са гъвкави, господата се косят и поради персонални неща.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие кара и вас да гоните кариера. Група Близнаци ще упорстват по дилемите, само че да не подценяват и грижите за тонуса си, понеделник е тежък, а те се нагърбват с какво ли не. Във вторник ще привлечете вниманието на шефове с нови хрумвания, от сряда разпределяйте по- тъкмо времето за работа и контакти. Мнозина гонят високи постове, само че дано покажат ясно и че са заинтересувани от напредъка и облагите на целия си екип. В петък не прибързвайте с думи и жестове, хората първо ревизират кой какъв брой е откровен, чак след това се сдружават.
РАК (21.06 – 21.07)
За вас интервалът носи доста настоятелен задължения, само че колкото и да ви се ще да си намерите бързо сътрудници, би трябвало да подбирате по-внимателно помощници, с цел да не ви подведат през тези дни. Доста Раци са сигурни в полезността на свои хрумвания, единствено да бъдат по-старателни при реализацията, дреболии може и да ги изложат. А имате и мощни съперници. Ако би трябвало, изчакайте с план, включете се в екипи. В понеделник, вторник и четвъртък получавате тъкмо каквото си заслужите, та изпипвайте всеки подробност. Някои се престарават и по този начин май губят.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тези дни изискват от вас огромно самообладание и аналитичност. През уикенда група Лъвове да внимават с разходи и нови компании, пречките пред проектите им са съществени. От понеделник до петък е редно да намалите хъса, да проучвате събитията и да не напирате с хрумвания за изява, за които не е пристигнало време. Едно, че ще си спестите риск и неточности, второ - критиците ви са подготвени за още офанзиви, трето – във вторник близки ще ви обещаят поддръжка. Самодисциплината ви е забележителна и за персонални неща, само че решавате казуса и постигате свои стремежи.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сезонът е за отдих, а вие бързате ли бързате да извършите задания, да прокарате хрумвания, да измененията нещо в деловата сфера. Я по-кротко, другояче едни Деви ще са каталясали в петък, вместо да се почерпят с другари. Втори пък в компания на маса трансферират мяра. Още в понеделник изяснете с такт детайлите, вашата позиция не е мощна, а и не трябва да отблъсквате възможни помощници. От вторник до четвъртък направете каквото можете, стабилизирайте съюзите си, старанието ви ще бъде възнаградено. Не рискувайте доверието на близки хора.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубаво 7-дневие, а не мислите тъкмо по този начин, изявите ви са свързани с по-големи старания. Вярно, още от понеделник пораждат ненадейни спънки, а вие желаете повишение на приходи, авторитет. Везните да уреждат прецизно уговорките си в сряда, другояче партньорствата им няма да са ефикасни, сътрудници и другари ще ги изненадват с какво ли не. Можете да балансирате връзки с шефове, а и сериозни обстановки, но се запасете с такт - в петък ви се коства, че влачите цялостен екип на гърба си. В любовта нещата се уреждат постепенно, само че както ги желаете...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът ви ентусиазира за изяви и облаги, но дали за всичките ви хрумвания е назрял моментът? През уикенда Скорпионите залагат на независими задания и усърдие, в понеделник може да се върнат и към остарели задължения, та да ги довършат. Изпипвайте детайлите, само че се пазете да не деянията еснафщина във вторник. В сряда упоритостите ви са огромни, а резултатът приказва безапелационно, може да привлечете и хора за нов план. Започнете ли го, компликациите ще са повече, само че вие няма да отстъпите обратно. Поне си планирайте някаква отмора...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие наподобява по-спокойно, само че няма да ви откаже от настоятелен упоритости. Част от Стрелците имат да уреждат персонални неща, искреността им е безспорна, а пречките не са непреодолими. Така че отделяйте време и за отдих, другарство с най-близките. От събота до понеделник дори може да се подчините на нечии хрумвания и прищявки, дано е с уместно здравомислие, има да уговаряте и бъдещи инициативи. В сряда изненадващи компликации ще ви подскажат да не се месите в непознатите разногласия, а от четвъртък е добре да прокарвате гъвкаво желанията си.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Момент за стабилизиране на настоятелен и персонални връзки. Козирозите ще си дадат и дребна пауза до понеделник, може да имат мотиви за празнуване. Важно е, че следвате сърцето си. Ако обсъждате служебни неща с другари, на Голяма Богородица ще заложите на независими изяви или ще се включите в екип на влиятелен водач, само че няма да останете в сянка. Едно, че сте работливи, второ, в четвъртък и близки ви дават обещание поддръжка, от изгода е за активността и съдействието. Бъдете по-гъвкави, би трябвало време, с цел да утвърдите ролята си.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През уикенда имате хубави хрумвания за изява и облаги, значимо е, защото някои от знака навлизат в различен настоятелен стадий и няма за какво да се осланят на старите лаври. Водолеите занапред ще обясняват съответни условия, предложения за партньорство и прочие в понеделник, във вторник вършат стратегия за активността. Обаче си пестете силите, мнозина ще се върнат към остарели ангажименти, с цел да са сигурни за своя приход. Четвъртък и петък носят ненадейни срещи и шансове, ще ви подбуден в бъдеще да се устремите към неща и хора, към които в действителност ви тегли сърце.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Динамично 7-дневие, проблемите подвигат градуса на страстите, ще ви срещнат и сближат с нови хора. Рибите да не не помнят правилото: помогни си самичък, с цел да ти помогне и Господ. Очертава се много работа, в случай че й се посветите със сърце, резултатът ще радва и вас, и клиентите, и шефа. В понеделник не бързайте да говорите за нови хрумвания, във вторник незавършени неща ще провокират остри разногласия, в сряда може да се върнете към предходни ангажименти. Подреждайте всичко както се грижите за дом и обичаните, само че щадете силите и кесията си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР