ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е динамичен, а вие – пълни

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е динамичен, а вие – пълни
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 – 16 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е динамичен, а вие – цялостни с упоритости за издигане и облаги. Добре, само че Овните да работят с такт, другояче има риск да отхвърлен хора, които постоянно им оказват помощ да изпълнят концепциите си. Дано понеделник ви направи по-умерени и разсъдителни, и в идващите дни имате много лостове в ръце, с цел да подобрите партньорствата, да прокарвате хрумвания. В петък анализирайте реализирано и по-нататъшни проекти за работа, разногласия и сръдни не ще откроят кой знае какъв брой уменията ви. Не се налагайте на най-близки, а изключително влюбени, необвързани.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Влизате в 7-дневие, значимо за деловите и персоналните ви партньорства. Група Телци са си сложили високи цели в работата, дано да държат едно на разум – прогрес в кариерата ще им носи злоба, разочарования. Това да не ви възпира в реализирането на хрумвания, четвъртък и петък ще покажат, че се трудите за богатството на екипа, мнозина уверено ще желаят да ви спомагат или най-малко да услужат при пораждане на спънки. Слушайте съвестта си, и в този момент тя няма да ви подведе. Необвързаните срещат човек, с който ще изградят забележителна връзка.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
И да имате финансови терзания до сряда, ще се убедите, че сметките ви са напълно точни, а шефовете ценят напъните ви. За Близнаците въпросът е в този момент да стабилизират реализирано, да укрепят настоятелен и персонални връзки, които са значими за тяхното по-нататъшно професионално израстване. Е, някои са настроени по-авантюристично, само че поемането на недомислен риск и неовладян блян към власт ще им докарат съществени проблеми и гняв. В понеделник би трябвало да поемете повече от товара в екипа си, в петък не бъдете дребнави към непознати пропуски.
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие е натоварено, не бързайте да получите похвали и облаги за старанието си. Някои Раци се лъжат, че връщането към остарели хрумвания и изяви ще ги поулесни. По-добре поемете нови задължения в деловата сфера и ги изпълнявайте с подобаваща нерешителност. Част от знака са нетърпеливи още във вторник да покажат какво могат, в сряда избират да работят сами. Е, четвъртък ще ви подсети, че е по-разумно да търсите услуги от близки и вие също да ги подкрепяте, а от споровете на сътрудници и познати да бягате надалеч.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Влизате в интервал на служебни шансове, само че с цел да ги оползотворите, проявете самообладание и нерешителност. Едни Лъвове са устремени към по-бърза кариера и току виж се окажат не на място, въпреки че постът и приходът не са неприятни. Други да овладеят критичността си от понеделник, не печелят от опълчване дори с хора, които заслужават укора им поради некоректността си. И да ви наранят, скоро ще вземете превъзходство, имате доста гении и упорствате в работата, а и притегляте положителни сътрудници. Важи и за интимно обвързване...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Започващото 7-дневие дава обещание настоятелен и персонални промени, ще се опирате на съгласие с сътрудници и познати, на които държите. Девите ще отстояват концепциите си с труд и социална храброст, а казусът ще им помогне и с поддръжка от авторитетни хора. Вероятно е самопризнание за приноса в екипа, постъпване на по-перспективно място. Ще се радвате на помощ от съидейници до вторник, след това е ред пък вие да поемете по-големи отговорности към тях. В петък уреждайте тъкмо административни и финансови въпроси, сиренето е с пари.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда е редно да си дадете повече отдих, да се погрижите за тонуса си, а не да преживявате отново и отново паниките си, да проявявате огромна сдържаност към близки. Доста Везни са склонни да работят най-самостоятелно, само че още във вторник ще се убедят: съдействието е къде по-резултатно. Изчакайте миг, подобаващ за осъществяване на концепциите си в бизнес екип или в публични организации, ще има справедливи условия, евентуално и вие сте се постарали да уредите правно и финансово въпроса. В любовта се чувствате някак комплицирани.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Нищо чудно в този момент да насочите вниманието си към домашни и родственици, значимо ви е да играете сплотяваща роля в близкото си обграждане. Ще съумеете в нея, а в случай че е имало за споразумяване юридически и финансови въпроси, ще се справите с тях до четвъртък. Няма да е елементарно – група Скорпиони ще си икономисват директните изяснения и острите разногласия, поемат много задания и от сътрудници, познати. В петък ще сте поизнервени, по тази причина стиснете зъби и се концентрирайте в своите настоятелен задължения. Ще повлияете много мобилизиращо и на всички в близост.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Време за пътища, изследване на настоятелен предложения, други партньорства. Ето за какво група Стрелци ще оставят настрани домашни проблеми, може да се изкушат и от флиртове и случки, въпреки да са към този момент обвързани. Не е подходящо, тъй като може да си докарате разногласия с близки, до вторник бързо ще се изострят. Второ, нетърпението ви да реализирате някои ваши хрумвания може да усложни връзки със остарели сътрудници, новите надали ще им бъдат равностойни. Част от знака дано да са по-пестеливи даже и да разполагат с доста пари, имат и завистници.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тези 7 дни изискват от вас освен старание в работата, а огромна словоохотливост, за триумфа ви способстват и съидейниците. Козирозите биха предпочели да не зависят от сътрудници и сътрудници, само че в понеделник и вторник ще се уверят, че по-самостоятелните инициативи не са толкоз резултатни – натъкват се на спънки, изненади. От сряда променяте курса, а и намирате правилен звук, с цел да изясните деликатни проблеми с близките – всеки да си знае мястото, отговорността, а и вероятностите. Не бъдете прекомерно взискателни към новите сътрудници в петък.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът не е неприятен за вас, само че триумфът в разнообразни сфери постоянно ще е на кантар. Водолеите имат хубави хрумвания за изява и облаги, единствено че да работят по тях внимателно, до понеделник им е нужна поддръжка и от близки, познати. После е времето на по-търпеливите и бдителните, подценяване на дребни пропуски и неточности ще води огромните. И няма за какво да се сърдите на този и оня, че не ви е подкрепил или предизвестил за риска... В петък стабилизирайте другарства и партньорства, скъпи са и за бъдещи инициативи. С любовни връзки изчакайте.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас 7-дневието не е леко, не си позволявайте равнодушие, в случай че тръгвате на път, стартирате нови планове и партньорства. Рибите се приспособяват бързо към такива обстановки, ще се намерят и авторитетни хора, които за оказват помощ за тяхната изява и одобряване. През уикенда се пазете от изтощеност, в понеделник и сряда не се месете в непознати разногласия. Ако някой ви желае поддръжка – във вторник отделете време и за него. Четвъртък и петък обаче са напрегнати, не ги утежнявайте с прекомерни упоритости за похвали и приходи, те ще идват малко по-нататък.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР