ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е динамичен, а вие – пълни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е динамичен, а вие – пълни ...

Хороскоп за 10 – 16 март от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е динамичен, а вие – пълни с амбиции за издигане и печалби. Добре, но Овните да действат с такт, иначе има риск да отблъснат хора, които винаги им помагат да изпълнят идеите си. Дано понеделник ви направи по-умерени и разсъдителни, и в следващите дни имате доста лостове в ръце, за да подобрите партньорствата, да прокарвате идеи. В петък анализирайте постигнато и по-нататъшни планове за работа, спорове и сръдни не ще откроят кой знае колко уменията ви. Не се налагайте на най-близки, а особено влюбени, необвързани.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Влизате в 7-дневие, важно за деловите и личните ви партньорства. Група Телци са си поставили високи цели в работата, нека да държат едно на ум – напредък в кариерата ще им носи завист, разочарования. Това да не ви възпира в осъществяването на идеи, четвъртък и петък ще покажат, че се трудите за благото на екипа, мнозина убедено ще искат да ви съдействат или поне да услужат при възникване на пречки. Слушайте съвестта си, и сега тя няма да ви подведе. Необвързаните срещат човек, с когото ще изградят завидна връзка.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
И да имате финансови притеснения до сряда, ще се убедите, че сметките ви са съвсем точни, а шефовете ценят усилията ви. За Близнаците въпросът е сега да стабилизират постигнато, да укрепят делови и лични връзки, които са важни за тяхното по-нататъшно професионално израстване. Е, някои са настроени по-авантюристично, но поемането на необмислен риск и неовладян стремеж към власт ще им докарат сериозни проблеми и яд. В понеделник трябва да поемете повече от товара в екипа си, в петък не бъдете дребнави към чужди пропуски.
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие е натоварено, не бързайте да получите похвали и печалби за старанието си. Някои Раци се лъжат, че връщането към стари идеи и изяви ще ги поулесни. По-добре поемете нови ангажименти в деловата сфера и ги изпълнявайте с подобаваща предпазливост. Част от знака са нетърпеливи още във вторник да покажат какво могат, в сряда предпочитат да действат сами. Е, четвъртък ще ви напомни, че е по-разумно да търсите услуги от близки и вие също да ги подкрепяте, а от конфликтите на колеги и познати да бягате далече.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Влизате в период на служебни шансове, но за да ги оползотворите, проявете търпение и предпазливост. Едни Лъвове са устремени към по-бърза кариера и току виж се окажат не на място, макар че постът и доходът не са лоши. Други да овладеят критичността си от понеделник, не печелят от противопоставяне даже с хора, които заслужават укора им заради некоректността си. И да ви наранят, скоро ще вземете надмощие, имате много таланти и упорствате в работата, а и привличате добри партньори. Важи и за интимно обвързване...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Започващото 7-дневие обещава делови и лични промени, ще се опирате на разбирателство с колеги и познати, на които държите. Девите ще отстояват идеите си с труд и обществена смелост, а случаят ще им помогне и с подкрепа от влиятелни хора. Вероятно е признание за приноса в екипа, постъпване на по-перспективно място. Ще се радвате на помощ от съмишленици до вторник, после е ред пък вие да поемете по-големи отговорности към тях. В петък уреждайте точно административни и финансови въпроси, сиренето е с пари.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда е редно да си дадете повече отдих, да се погрижите за тонуса си, а не да преживявате пак и пак тревогите си, да проявявате голяма критичност към близки. Доста Везни са склонни да действат най-самостоятелно, но още във вторник ще се убедят: сътрудничеството е къде по-резултатно. Изчакайте момент, подходящ за изпълнение на идеите си в бизнес екип или в обществени организации, ще има обективни условия, вероятно и вие сте се постарали да уредите правно и финансово въпроса. В любовта се чувствате някак объркани.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Нищо чудно сега да насочите вниманието си към домашни и роднини, важно ви е да играете сплотяваща роля в близкото си обкръжение. Ще успеете в нея, а ако е имало за уреждане юридически и финансови въпроси, ще се справите с тях до четвъртък. Няма да е лесно – група Скорпиони ще си спестяват преките изяснения и острите спорове, поемат доста задачи и от колеги, познати. В петък ще сте поизнервени, затова стиснете зъби и се съсредоточете в своите делови ангажименти. Ще повлияете доста мобилизиращо и на всички наоколо.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Време за пътища, проучване на делови оферти, други партньорства. Ето защо група Стрелци ще оставят настрана домашни проблеми, може да се изкушат и от флиртове и авантюри, макар да са вече обвързани. Не е уместно, понеже може да си докарате спорове с близки, до вторник бързо ще се изострят. Второ, нетърпението ви да реализирате някои ваши идеи може да усложни отношения със стари сътрудници, новите едва ли ще им бъдат равностойни. Част от знака нека да са по-пестеливи дори и да разполагат с много пари, имат и завистници.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тези 7 дни изискват от вас не само усърдие в работата, а голяма общителност, за успеха ви допринасят и съмишлениците. Козирозите биха предпочели да не зависят от колеги и партньори, но в понеделник и вторник ще се уверят, че по-самостоятелните начинания не са толкова резултатни – натъкват се на пречки, изненади. От сряда променяте курса, а и намирате верен тон, за да изясните деликатни проблеми с околните – всеки да си знае мястото, отговорността, а и перспективите. Не бъдете твърде взискателни към новите сътрудници в петък.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Периодът не е лош за вас, но успехът в различни сфери често ще е на кантар. Водолеите имат хубави идеи за изява и печалби, само че да действат по тях предпазливо, до понеделник им е нужна подкрепа и от близки, познати. После е времето на по-търпеливите и бдителните, подценяване на малки пропуски и грешки ще води големите. И няма защо да се сърдите на този и онзи, че не ви е подкрепил или предупредил за риска... В петък стабилизирайте приятелства и партньорства, ценни са и за бъдещи начинания. С любовни връзки изчакайте.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас 7-дневието не е леко, не си позволявайте безгрижие, ако тръгвате на път, започвате нови проекти и партньорства. Рибите се адаптират бързо към такива ситуации, ще се намерят и влиятелни хора, които за помогнат за тяхната изява и утвърждаване. През уикенда се пазете от преумора, в понеделник и сряда не се месете в чужди спорове. Ако някой ви иска подкрепа – във вторник отделете време и за него. Четвъртък и петък обаче са напрегнати, не ги утежнявайте с прекалени амбиции за похвали и постъпления, те ще идват малко по-нататък.

Източник: offnews.bg