ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е белязан от големи празници, много

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е белязан от големи празници, много
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 - 26 април от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът е белязан от огромни празници, доста са уговорките ви към родственици и познати. Овните има от какво да бъдат удовлетворени в работата си, само че да не мислят единствено за персоналния си триумф и богатство, от Велики вторник става все по-важно и по какъв начин хармонизират връзките си с близките. От понеделник задействате проектите си без бързане, само че усърдно и с уместно твърдоглавие. До четвъртък би трябвало да проявявате и подчертана спестовност, другояче няма да можете да подкрепяте околните при потребност. В любовта бъдете по-отстъпчиви.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Лазаровден и Цветница ви дават сила и упоритости за изява и достижения. Телците да не прекаляват с деловия хъс, Страстната седмица допуска да са възнамерявали работата тъкмо и да не чакат триумфи на мига. До Велика сряда все сте в сянката на сътрудници и сътрудници, зависите от авторитетни хора или занапред има да учите секрети в своя поминък от тях. Вашето усърдие и принципността ви ще бъдат възнаградени и със забележително партньорство, тъй че си спестявайте разправии изключително на Разпети петък. Късметът навестява някои и в любовта.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
На Цветница настроението ви е ОК, има и финансови мотиви за доволство, и куп предложения за празнуване. Е, Близнаците да не не помнят делата, от Велики понеделник би трябвало да уреждат незабавни въпроси, да преодоляват пречки. За вас Страстната седмица ще е изпълнена с ограничавания, които обективният процес или вие си налагате в полза на партньорства, облаги и бъдещи инициативи. Някои поемат много отговорности, обаче още не е време за реализацията на концепциите им. Във флирт сте неудържими, само че дали вървите към сериозна връзка?
РАК (21.06 – 21.07)
От Лазаровден до Велики четвъртък е редно да забравите всевъзможни мотиви за служебни и персонални разногласия, а на Разпети петък хармоничните партньорства и сериозното отношение към публични и настоятелен отговорности ще ви спестят неприятните изненади. Раците гонят по-високи приходи, понеделник е белязан с куп компликации, във вторник от тях чакат много услуги, в сряда следва да проявят еластичност и отстъпки, да се преценяват с проекта на шефове. Ще се справите, а към най-обичани ще покажете грижа, само че и високи правила.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Започващият интервал изисква повече примирение и съсредоточеност от вас, краткотрайно забравете и словесните борби, и професионалните упоритости. Лъвовете няма да изоставят въпроса за кариера и приходи, така и така много зависят от авторитетни хора. Но от Велики понеделник се лимитират в изявата си, търсят услуги и съидейници, товарят се с отговорности и сложна изпълнителска работа. Това ви печели и благосклонности, и сътрудници, и предложения за купони в четвъртък и петък. Не бързате с решения, и за персонални неща усетът ви подсказва: помислете повече.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
От Лазаровден си налагате ограничавания, обрисува се по-динамична седмица, може да тръгнете на път или ще усвоявате нови познания и умения. Девите ще отсрочат малко персоналните проблеми, би трябвало им време за разбор и решения. Едва ли ще си дадете същинска отмора в този момент, в понеделник жадно ловите шансове за кариера, във вторник и сряда се връщате към остарели хрумвания за изява, в четвъртък мъчително контролирате придирчивостта си. Е, на Разпети петък ще осъзнаете, че още не е миг за инициативи и умерено ще довършите незабавни отговорности.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът носи празнични мотиви, а вие някак се чувствате сами с проблемите си. Везните да не поставят акцентиране върху настоятелен тематики, от Велики понеделник идват шансове за изява, облаги. И въпреки че в множеството случаи ще се справяте с компликации без помощ, мисълта за близки постоянно ще бъде с вас. От Лазаровден до Разпети петък можете да очаквате откровени и потребни препоръки от тях, ще получавате кураж в напрегнати моменти, ще ви вършат благи жестове. Така ще преборите пречките, за някои вие сте си отговорни, и ще се радвате на триумф.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас идват динамични и по-напрегнати дни, само че си знаете работата и ще се справите и с най-изненадващите компликации. Скорпионите да не търсят персонална полза от всяка обстановка, и сътрудниците им заслужават похвали, материални поощрения. Обаче от Велики понеделник ви се коства, че не са признателни и на вятъра влачите и техните задания. Споко, взаимоотношението ще ви научи на доста, ще донесе доста и на екипа, вие печелите и самопризнание. През 7-дневието избягвайте спор с близки, а и с шефовете, в любовта пък изчакайте с решение...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Работата ви зависи от авторитетни хора, по тази причина в този момент сте разговорливи и доста безапелационни, още през уикенда притегляте благосклонности към концепциите си за бизнес инициативи. Страстната седмица стартира за Стрелците с компликации, да бъдат гъвкави, смирени, търпеливи. Чак в четвъртък ще видят резултат от напъните си, но към този момент ще са си наложили ограничавания и в другарство, и за харчене, а и за нови изяви. На Разпети петък предпочитате независими каузи – хем да сте си началник, хем да отговаряте за резултата. В любовта би трябвало време да ви повярват.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Напоследък деловите проблеми се натрупат, само че не приемайте без непоколебим разбор изкушенията за бърза кариера и приходи. Козирозите ще се освободят от остарели кахъри, само че идват компликации поради новите планове и съюзи. Друг въпрос, че те ви импулсират да упорствате, дори забравяйки преумората си на Велика сряда. От понеделник бъдете най-търпеливи към околните, не е време за разногласия, във вторник може да поемете и непознати задания в името на общото богатство. Наясно сте с плюсовете и минусите в персонални връзки, ще ги измененията с такт и... постепенно.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Наглед интервалът е спокоен, въпреки и съкрушен с куп служебни и персонални каузи. Водолеите са си създали проект и от Лазаровден ще работят търпеливо по него. На Велики понеделник не се отвличайте от директните задания, нехайство ще ви докара съществени кахъри. Във вторник имате за привършване куп незабавни неща, без това празникът няма да е същият. От сряда в центъра на вниманието ви са най-близките, не бързайте да изяснявате недоразумения и още повече да ги коментирате пред околни. Разпети петък носи изненади, правете ги хубави.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За Лазаровден и Цветница намалявате деловото движение, само че дали ще ви стигне време за всички близки? Рибите да се готвят за сложна и динамична Страстна седмица – в понеделник отсяват най-важните задания, във вторник търсят съвет и услуги, в сряда обясняват проблеми. Бъдете по-самовзискателни, парите и постовете не са най-важни, хората съдят по праволинейност, действителен влог в екипа. В четвъртък и петък поемате и непознати отговорности, би трябвало да мислите и за своя тонус. Ако нещо в персонални връзки не е било ОК, последователно ще го оправяте.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР