ОВЕН (21.03 – 19.04)Период, изпъстрен с куп празнични поводи, но

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Период, изпъстрен с куп празнични поводи, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 – 11 януари от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Период, пъстър с куп празнични мотиви, само че за вас ще се окаже и кондензиран с компликации и напрежение. Доста Овни би трябвало да бъдат доста бдителни, с цел да се оправят с всяка обстановка, която слага под въпрос постигнатото в служебната сфера или бизнеса. В понеделник проучете задълбочено нещата, във вторник обърнете внимание на слабостите в партньорствата, сряда може да ви накара да търсите нови сътрудници и съдружници. Четвъртък и петък са за търпеливите, още няма условия за новите ви планове. Мерете обичта с разум и сърце, не с пари.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Четвъртък и петък ви водят по тържества на рода и познати, някои в действителност има какво да отбележат – длъжностен или персонален мотив, пък и подобряването на настроението е явно. Телците да не прекаляват в нищо, не са се справили изцяло с проблемите в работата или екипа си. От събота се държите настрани от разногласията на близките, струпват ви се доста задания, би трябвало да се покаже и подчертана зоркост. Вторник е най-тегав, само че въпреки всичко избягвайте разправии с близки, не вие ще ги спрете да не създадат неточности. Вас ви пази шансът ви.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Това 7-дневие ви подтиква да упорствате, само че доста тактично за осъществяване на проекти и стремежи. Част от Близнаците се натъкват на спънки в персоналната сфера, с самообладание ще поизчакат развоя на обстановката, ще ревизират отново и отново дали избраникът им заслужава възприятията им. В работата може да се наложи леко оттегляне, въпреки че сте цялостни с сила и хрумвания още от понеделник. Вторник е за независими действия, от сряда съюзите ви са по-здрави, в четвъртък получавате застъпничество и в петък делата към този момент потеглят с нормалния темп.
РАК (21.06 – 21.07)
Гоните високи настоятелен цели, само че тези 7 дни допускат очебийно самообладание, с цел да не прокудите положителния си късмет. Група Раци се натъкват на съществени спънки още през уикенда, само че да си спестят разногласията с близки, а от понеделник – и с сътрудници, клиенти, съседи... Вторник ще ви изправи пред неясноти, не бързайте с тежки решения, а в сряда не разкривайте желанията си пред инцидентни хора. Четвъртък ви кара да вплетете проектите си в плановете на ваши настойници, не е нужно да са огромен кръг или да спорите с тях, те ви водят, а вие печелите.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Чак петък открива настоятелен шансове, заредете се със хладнокръвие за решение на персонални и бизнес проблеми. Дните носят и мотиви за почерпка, само че Лъвовете да внимават с компании, не всяка е подобаваща за тях, а и е редно да употребяват времето за подсилване, за тонизиране. В понеделник не огласявайте концепциите си за нови изяви, трупайте информация, усъвършенствайте някои умения. Вторник ще ви се види по-тежък, в сряда не желаете и да споделяте грижите си, може да са финансови или с сътрудници. Не се налагайте и ще видите най-хубавия излаз.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Знаете си: труд не отива напразно и мнозина се стараят в работата, а това води нови съдружници, настойници. Е, Девите да бъдат и по-бдителни, в случай че желаят да осъществят концепциите си за изява и облаги, другояче току виж попаднат на някои несъответствуващи бизнес сътрудници или с немарливост пропилеят прекрасен късмет. През уикенда не критикувайте близките, а гледайте себе си, мнозина губят нещо, което към този момент са хванали. Понеделник и вторник са уморителни, нервни, от сряда усещате прилив на сили. Не се налагайте на близки и не чакайте тяхна помощ.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Период на празници като Йордановден и Ивановден, ще уважите куп сътрудници и познати, само че вниманието ви е за най-близките и дома. Везните кипят от сила за изява, ще се погрижат за подсилване на деловите съюзи, май би трябвало да бъдат по-взискателни към другата страна. В понеделник се пазите от непознати разногласия, във вторник окуражавате и близките, че трудът им ще даде плод рано или късно. От сряда си налагате ограничавания – и за купони, и за разходи, а и няма да настоявате обезателно на своите хрумвания. Защитавате своето благополучие в любовта.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Делата ви вървят, а дали ще се гордеете с достиженията си?... Скорпионите се вторачват в свои триумфи и облаги, демонстрират леко равнодушие към паники и наслади на близките. Е, познати и сътрудници ще го преглътнат някак, само че околните ви чакат схващане и помощ. В понеделник ги окуражете, че нещата им ще тръгнат, във вторник не забравяйте финансовата поддръжка, която са ви оказали, може би би трябвало да им върнете жест. В четвъртък и петък съюзите и приходите ви тревожат, ще ги стабилизирате, значимо ви е да се допълвате в партньорства.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Делата ви вървят, само че нека не ви подлъгват да отслабите бдителността си в длъжностен и персонален проект. Група Стрелци тичат по купони, мотиви има. Е, в реда на нещата е да бъдете по-внимателни със периоди и качество при осъществяване на дилемите, да поддържате употребяваната техника в изрядно положение. В понеделник май зараждащите спънки ви изненадват много, а те в действителност са разследване от ваши минали пропуски, от предоверяване към сътрудници. Предпазливите ще се радват на положителни резултати от сряда нататък, оправят се с рискови моменти в любовта.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие е изпъстрено от празнични мотиви, до вторник може да забавите темпото в работата. В едни случаи Козирозите се заемат с по-трудни планове, във втори се постанова да пътуват, да изследват информация и претенденти за нови партньорства. Ще се справите с всичко, в случай че търсите работа – идват предложения. От сряда ви се откриват изненадващи шансове за изява и облаги, ще вложите доста от себе си, с цел да ентусиазирате и другите участници в плановете. Е, не се палете чак толкоз, сила и деликатност дано останат и за любовни наслади.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
След Ивановден ви се струпват много и сложни задания, тъй че празнувайте, само че и обмисляйте работната си стратегия. Някои Водолеи разчитат на настойници и схващане от шефа си, но хората имат и други грижи с изключение на техните. Мъчете се да притегляте съидейници, да намерите навременни услуги даже и да сте се нагърбили с задължения на сътрудници, познати, съседи. В сряда и четвъртък ще проличи, че се справяте с всяка обстановка, в петък току виж ви натоварят с водачество, и това го можете. Опазвате любовта си от интриганти и противници.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Четвъртък и петък ви носят положителни шансове за изява и облаги, само че до тогава следва да бъдете по-внимателни при споразумяване на бизнес връзки. Едни Риби се увличат по оферти за бързи доходи, да не останат поизлъгани. Втора група от събота да изследват по-задълбочено изискванията за нови планове, ще се оправят с всевъзможни спънки, само че ще е за сметка на пропилени сили и пари. Трудностите в понеделник-сряда да не ви опълчват на близките, в случай че има конспирация, ще я неутрализирате. Изглаждате неразбирателства с най-близки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР