ОВЕН (21.03 – 19.04)Пълни сте с идеи и желание за

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Пълни сте с идеи и желание за
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 – 13 август от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Пълни сте с хрумвания и предпочитание за изява, облаги, кариера. Сега надали следва да бързате с реализация. До сряда много Овни да бъдат прецизни към по-рутинни отговорности, не са малко, и в същото време да обмислят новите планове. Преди това не бързайте с задължения за съюзи, значими са равностойни партньорства, нито говорете доста за проекта. В четвъртък се концентрирайте в работа и свийте своите разходи, а в петък не се впускайте в разногласия. Ще ви се открие късмет, та в случай че търсите своята половинка, евентуално е да срещнете привлекателна персона.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Не всичко в връзките с родственици, познати, сътрудници е ОК, просто ви се ще да се дистанцирате от някои хора. Телците да си дадат пауза и от понеделник да заобикалят разногласия дори с близки. От вторник нещата се напасват, разчиствате остарели задължения, полагате огромни старания общи инициативи да вървят тъкмо съгласно ангажиментите, това ще бъде оценено и от домашните. В четвъртък много взаимоотношения ще се стабилизират, основатели ще са приятелите, а в петък избягвайте претоварване, въпреки че несъмнено желаете приходът да пораства по-бързо.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През 7-дневието нещата не постоянно ще стават, както ви се желае, до понеделник анализирайте задълбочено обстановките, огледайте проекта си. Близнаците да не разчитат на обещани услуги и да не поемат елементарно задължения към близките. Не се лъжете, че по този начин ще печелите откровени другари, а бъдете по-грижовни за тонуса си. От сряда мнозина ще оценят напъните ви за положителното на екипа, постоянно помагате на затруднените. В четвъртък-петък бързо намирате съдружници, пък и непознати ви харесват. За персонални неща също е значимо да държите на думата си...
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът ви изправя пред куп задания, а като прибавим и желанието да изпипате всеки подробност... В понеделник Раците може и да не са най-доволни от оценки и приходи, само че да не понижават напъните си. Във вторник ще намерите подобаващи сътрудници и помощници. От сряда до петък се обрисуват пътища, срещи с нови хора, изследване на информация, нека тъкмо сте определили проекта за деяние. Някои гонят огромни облаги, дано да не бъде за сметка на компромис с настоятелен правила и поради съдружници. В персоналните връзки са вероятни спорове.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Трудно 7-дневие, не е време да навирате в очите на околни новите си проекти. Лъвовете имат положителни хрумвания, само че през уикенда да гледат това пък да не породи и разногласия, спорове. В понеделник не сте удовлетворени от оценки за изявата си, но въпреки всичко ще деянията самообладание, такт. В идващите дни ще изясните обстоятелствата, ще балансирате и някои напрегнати връзки в екипа. В сряда изяснявайте деликатно всяка обстановка, въздействието ви е осезателно посредством персоналния образец в работата в четвъртък-петък. Постоянството ви ще носи и облаги, и издигане.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
При вас компликациите в настоятелен и персонален проект също не са малко, само че от уикенда полагате подчертани старания това да не става мотив за остри разпри в кръга ви. Упорството ви ще бъде възнаградено скоро. В понеделник Девите тактично ще обясняват проблемите си, а в случай че имат хрумвания за изява и облаги, ще ги прокарват единствено измежду съидейници. От сряда взаимоотношенията се уравновесяват, това ви влива нови сили за работа. Приспособяването към близките ви улеснява да постигате мечтани промени, не поемайте и доста спомагателни задължения.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За мнозина интервалът носи промени в партньорство, едни гонят кариера, втори укрепват интимна връзка или срещат мечтаната обич. Везните да заложат на дипломатичността, в понеделник упорстват по остарели ангажименти, във вторник да не припират за реализация на новите си хрумвания. В сряда се проявете като настоятелен стратези, другояче работата ще ви умори доста. В идващите дни се чувствате удовлетворени от постигнатото, само че се дръжте най-скромно. Не бързайте и да трупате облаги, те идват с времето, в този момент по-важни са обичта и уважението на сътрудници
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е динамичен, а вие би трябвало да деянията огромно самообладание за реализиране на задачите си. През уикенда Скорпионите са склонни да поемат повече задания, понеделник ще ги накара да си дадат пауза, да лимитират хъса си. Вторник ги среща с авторитетни хора, които ще ги закрилят, стига да се впишат в проекта им. Сряда припомня: вашите хрумвания има още да зреят, както и връзките, някои са уязвими за служебни интриги, други да се пазят от интервенция в по-лични неща... Следващите 2 дни са великодушни на триумфи, приходи и наслади, коствало си е очакване.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Седемдневието ви дава сила за работа, напъните ви са плодотворни дори да се натъквате на спънки и по-тежки проблеми. Стрелците се зареждат с хъс за изява от събота, в понеделник концепциите и ентусиазмът им притеглят сътрудници. Във вторник обмислете доста деликатно нещата, май се постанова да бъдете по-настъпателни, пък и сряда идва с куп задания. Ще се отдръпнете от служебните интриги, в четвъртък-петък ви разпореждат още отговорности, желаете да помогнете и на сътрудниците си. Печелите във всичко и най-много от хармонията в дом, връзка.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този уикенд ви изпълва с упоритости за настоятелен и персонални триумфи, налагане дори над близки не е подходящо. Както и прибързаност. Козирозите от понеделник ще понижат движение и ще се дистанцират от хора в кръга си, с едно на разум са от остарели разправии. Вторник идва с нови положителни благоприятни условия, нека в сряда съумеете да впишете концепциите си в проекта на шефове или ги затаете до настъпването на различен, по-подходящ миг. Някои се престарават, това надали се отразява добре на тонуса. В петък решавайте комплицирани задания просто и без да демонстрирате мощност.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас интервалът е изпълнен с компликации, от уикенда не напирайте да покажете мощ, въздействие. От понеделник Водолеите да прокарват концепциите си с отстъпки и такт, в случай че би трябвало – във вторник да се включат и в непознати настоятелен инициативи, в този момент е значимо да укрепват доверието на сътрудници и познати. Сряда и четвъртък идват с нови неясноти, не се претоварвайте физически и душевен, а уреждайте най- прецизно административни и финансови въпроси. Не е време да се изтъквате даже пред остарели съперници. Спорове с обичани ще ви създадат дълготърпеливи.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът за вас е по-уморителен, а и вие не щадите сили за осъществяването на поети настоятелен и персонални задължения. От уикенда група Риби посвещават време и нерви за изясняване на деликатни тематики, в понеделник и вторник да заобикалят разногласия или огромна сдържаност към близките. Някои ще понижат темпото в работата, само че стриктността им е вън от подозрение, знаят, че шефове разчитат на тях като доверени хора. В четвъртък ще бъдете удовлетворени от свършено. Мнозина се радват на любовни прекарвания, лоялен фаворит им вдъхва успокоение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР