ОВЕН (21.03 – 19.04)От Тодоровден отделяйте повече време за общуване

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)От Тодоровден отделяйте повече време за общуване
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 февруари – 2 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
От Тодоровден отделяйте повече време за другарство с близки и положителни познати даже и да няма специфични мотиви за ваучър. Овните са привързани към някакви остарели проекти за изява и облаги, само че работната седмица идва с други шансове и те ще би трябвало да ги употребяват по-оперативно, а и да притеглят съидейници. Във вторник и сряда избягвайте разногласия, не постоянно вие сте вършиме, а и постоянно подминавате тъкмо своите отговорности и пропуски. В началото на март можете да разчитате на услуги от родата, оставете хората да работят както преценяват.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие делата ви не вървят доста безпрепятствено, би трябвало да анализирате тъкмо обстановката, да обновите някои проекти. Група Телци разчитат на остарели хрумвания, само че в този момент и по-разумно да се оттеглен, да не постановат мнение в екипа. Даже да ви предложат друга работа, отклонете поканата или най-малко отложете отговора. От понеделник до сряда следва да избягвате разногласията и с каквото можете, да укрепвате партньорства, персонални връзки. До петък ще има много непредвидени обстановки, които ще ви покажат какъв брой скъпа е поддръжката на близкия ви кръг.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Последните дни на февруари ще ви подсетят да стесните кръга на деловите си сътрудници, за някои и в персонален проект настъпват промени. Близнаците да не разчитат на доста съидейници, разискванията ще се разводняват, работата ще тъпче на място, ревнивост към техните триумфи и облаги ще я прави тегава. В сряда доуредете финансови и административни неща, вашата активност ще бъде ефикасна, попадате и на точните сътрудници. Ако не сте обвързани още, в този момент може да откриете и идеалния човек, само че отделете време за отдих и занимания.
РАК (21.06 – 21.07)
Тодоровден е за кушии, вас ви окуражи за нови изяви и по-големи облаги. По-добре Раците да създадат подробен анализ и избор, от сряда би трябвало да се дистанцират от непознати планове и разногласия, да търсят поддръжка от авторитетни хора и да се впишат в техни перспективни проекти. Някои ще изберат отдиха, а и в действителност имат потребност от повишение на тонуса, уговаряне на подпомагане от родственици и другари за бъдещи инициативи. Не се престарайте, от прекалено много умници излизат и недомислици. Дамите по-умело уреждат персоналния си живот...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До последния ден на февруари не бързате да говорите за нови настоятелен проекти. През уикенда откроявате куп елементи за обсъждане, а след това доста деликатно преценявате с кого какво да споделите, кому какво да възложите. Лъвовете са положителни водачи, могат да разчитат на поддръжка и от най-близки, и на услуги от сътрудници, познати – в понеделник и вторник пораждат ненадейни проблеми. Е, Баба Марта ви връща увереността, настроението, тонизирате се. Ако е имало проблеми в персоналния ви живот, знаете по какъв начин да убедите избраника си, че сте прави.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас 7-дневието не е леко, времето се влачи по-бавно, не изключително сполучливо. Е, Девите преувеличават, само че са прави да се държат настрани от непознати проблеми и спорове. За вашите нови настоятелен хрумвания няма условия, тъй че се посветете повече на домашни и близки, мислете за решение на куп битови и финансови проблеми. До вторник не споделяте нито планове, нито пък отговаряте на рецензии, а има и основателни. Погрижете се за здравето си, за външния тип – краят на февруари ви подлъгват и да харчите, а приходите не са най-големи...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Поводи за купони – бол, пък и вие постоянно се колебаете за стъпките си в деловата сфера. Сега обаче обстановката е благотворна за проектите на много Везни и в случай че работят мудно, ще пропуснат положителните шансове. Част от знака не са склонни да поемат по-тежки задания, а в понеделник им стоварват и непознати, във вторник независимите планове значат огромни персонални старания и отговорности, по този начин е и в идващите дни. Някои работят на правилото – да мине този напън, след това ще му мислим повече. Преценете си, няма по какъв начин да изисквате единствено от другите.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Това 7-дневие ви настройва съзерцателно, може и в действителност да се нуждаете от по-предпазливо увеличение на темпото, в случай че не сте напълно във форма. За някои Скорпиони и понеделникът ще бъде изтощителен, тъй че да се погрижат за себе си и за Баба Марта да са бели, червени и засмени. За други от знака казусът е в дребния им настоятелен прогрес, а хвърлят доста старания за изява и облаги, влизат в тежки дуели. Действайте по-внимателно и ще успехите, а щом мислите за общо богатство - и водачеството ви в ще се приема с удоволствие.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас 7-дневието е плодородно, само че мъчно. Стрелците са си набелязали куп задания, шефовете ги товарят още и още... Та не изпадайте в еснафщина през уикенда. Друг въпрос, че към вас сътрудници и познати са накахърени и вие можете да ги окуражите, в случай че не да им помогнете или да ги зарадвате. Ще го сторите и след време ще говорите за това, само че към този момент с в действителност признателни другари. Някои си имат проект за съществени бизнес промени, до сряда е рано да го подхващат, след това да се съсредоточат единствено в него. Уреждате по-лични неща.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Идващите дни ще са по-напрегнати – имате хрумвания за настоятелен изяви, а би трябвало да следвате многочислени рутинни отговорности. Е, нали Козирозите се мъчат да завоюват благосклонността на шефовете за бъдещи инициативи, да се покажат дисциплинирани и умели експерти? Времето за измененията стартира в края на февруари, изпипали сте си проекта в елементи и сте си определили непоколебим, само че разумен режим. Епизодични болежки се не помнят, дребен отдих освежава всички за работа. Бъдете дискретни за любовта, имате избор, само че той си е ваш...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Напоследък се стремите към по-значими настоятелен промени, само че дали Тодоровден ще ви качи на белия кон на победител? Май би трябвало да потърпите за него и този понеделник, няма условия за реализация на амбициозните ви хрумвания, нямате и необятна поддръжка за тях. Във вторник и сряда Водолеите да внимават най-много с финанси и сътрудници, ускорява се възприятието за ощетеност. Не се отхвърляйте от желанията, ще привлечете благосклонности и съидейници, само че не бързайте и не бъдете доста остри. В любовта постигате мечтаното, брачните съюзи са здрави.
РИБИ (20.02 – 20.03)
До понеделник в центъра на вашето внимание са пътища, предложения за нова работа и облаги, изследване на делова информация и претенденти за бизнес съюзи. Рибите да се пазят, има риск от изтощеност, а пораждат и неприятни обстановки с околни – при остри разногласия близки сътрудници се отдръпват или плетат интриги от злоба. Във вторник и сряда ще се дистанцирате от непознатите разправии, намирате по-подходящи помощници и авторитетни покровители. Баба Марта ще накара необвързаните по-сериозно да се замислят за брак, собствен дом.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР