ОВЕН (21.03 – 19.04)От Тодоровден отделяйте повече време за общуване

ОВЕН (21.03 – 19.04)От Тодоровден отделяйте повече време за общуване ...

Хороскоп за 24 февруари – 2 март от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
От Тодоровден отделяйте повече време за общуване с близки и добри познати дори и да няма специални поводи за купон. Овните са привързани към някакви стари планове за изява и печалби, но работната седмица идва с други шансове и те ще трябва да ги използват по-оперативно, а и да привличат съмишленици. Във вторник и сряда избягвайте спорове, не винаги вие сте правите, а и често подминавате точно своите задължения и пропуски. В началото на март можете да разчитате на услуги от родата, оставете хората да действат както преценят.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие делата ви не вървят много гладко, трябва да анализирате точно ситуацията, да обновите някои планове. Група Телци разчитат на стари идеи, но сега и по-разумно да се отдръпнат, да не налагат мнение в екипа. Даже да ви предложат друга работа, отклонете поканата или поне отложете отговора. От понеделник до сряда следва да избягвате споровете и с каквото можете, да укрепвате партньорства, лични връзки. До петък ще има доста непредвидени ситуации, които ще ви покажат колко ценна е подкрепата на близкия ви кръг.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Последните дни на февруари ще ви подсетят да стесните кръга на деловите си партньори, за някои и в личен план настъпват промени. Близнаците да не разчитат на много съмишленици, обсъжданията ще се разводняват, работата ще тъпче на място, ревност към техните успехи и печалби ще я прави тегава. В сряда доуредете финансови и административни неща, вашата дейност ще бъде ефективна, попадате и на точните сътрудници. Ако не сте обвързани още, сега може да откриете и идеалния човек, но отделете време за отдих и забавления.
РАК (21.06 – 21.07)
Тодоровден е за кушии, вас ви амбицира за нови изяви и по-големи печалби. По-добре Раците да направят детайлен разбор и избор, от сряда трябва да се дистанцират от чужди проекти и спорове, да търсят подкрепа от влиятелни хора и да се впишат в техни перспективни планове. Някои ще изберат отдиха, а и наистина имат нужда от повишаване на тонуса, уговаряне на съдействие от роднини и приятели за бъдещи начинания. Не се престарайте, от твърде много умници излизат и недомислици. Дамите по-умело уреждат личния си живот...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До последния ден на февруари не бързате да говорите за нови делови планове. През уикенда откроявате куп детайли за обмисляне, а после много внимателно преценявате с кого какво да споделите, кому какво да възложите. Лъвовете са добри лидери, могат да разчитат на подкрепа и от най-близки, и на услуги от колеги, познати – в понеделник и вторник възникват ненадейни проблеми. Е, Баба Марта ви връща увереността, настроението, тонизирате се. Ако е имало проблеми в личния ви живот, знаете как да убедите избраника си, че сте прави.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас 7-дневието не е леко, времето се влачи по-бавно, не особено успешно. Е, Девите преувеличават, но са прави да се държат настрана от чужди проблеми и конфликти. За вашите нови делови идеи няма условия, така че се посветете повече на домашни и близки, мислете за решаване на куп битови и финансови проблеми. До вторник не споделяте нито намерения, нито пък отговаряте на критики, а има и основателни. Погрижете се за здравето си, за външния вид – краят на февруари ви подлъгват и да харчите, а приходите не са най-големи...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Поводи за купони – бол, пък и вие често се колебаете за стъпките си в деловата сфера. Сега обаче ситуацията е благотворна за плановете на доста Везни и ако действат мудно, ще пропуснат добрите шансове. Част от знака не са склонни да поемат по-тежки задачи, а в понеделник им стоварват и чужди, във вторник самостоятелните проекти означават големи лични усилия и отговорности, така е и в следващите дни. Някои действат на принципа – да мине този зор, после ще му мислим повече. Преценете си, няма как да изисквате само от другите.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Това 7-дневие ви настройва съзерцателно, може и наистина да се нуждаете от по-предпазливо увеличаване на темпото, ако не сте съвсем във форма. За някои Скорпиони и понеделникът ще бъде уморителен, така че да се погрижат за себе си и за Баба Марта да са бели, червени и засмени. За други от знака проблемът е в малкия им делови напредък, а хвърлят много усилия за изява и печалби, влизат в тежки двубои. Действайте по-внимателно и ще победите, а щом мислите за общо благо - и лидерството ви в ще се приема на драго сърце.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас 7-дневието е благодатно, но трудно. Стрелците са си набелязали куп задачи, шефовете ги товарят още и още... Та не изпадайте в дребнавост през уикенда. Друг въпрос, че около вас колеги и познати са накахърени и вие можете да ги окуражите, ако не да им помогнете или да ги зарадвате. Ще го сторите и след време ще говорите за това, но вече с наистина признателни приятели. Някои си имат план за сериозни бизнес промени, до сряда е рано да го подхващат, после да се съсредоточат само в него. Уреждате по-лични неща.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Идващите дни ще са по-напрегнати – имате идеи за делови изяви, а трябва да следвате многобройни рутинни задължения. Е, нали Козирозите се мъчат да спечелят благосклонността на шефовете за бъдещи начинания, да се покажат дисциплинирани и умели професионалисти? Времето за промените започва в края на февруари, изпипали сте си плана в детайли и сте си определили строг, но рационален режим. Епизодични болежки се забравят, малък отдих освежава всички за работа. Бъдете дискретни за любовта, имате избор, но той си е ваш...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Напоследък се стремите към по-значими делови промени, но дали Тодоровден ще ви качи на белия кон на победител? Май трябва да потърпите за него и този понеделник, няма условия за реализация на амбициозните ви идеи, нямате и широка подкрепа за тях. Във вторник и сряда Водолеите да внимават най-вече с финанси и партньори, засилва се чувството за ощетеност. Не се отказвайте от намеренията, ще привлечете симпатии и съмишленици, но не бързайте и не бъдете много остри. В любовта постигате желаното, брачните съюзи са здрави.
РИБИ (20.02 – 20.03)
До понеделник в центъра на вашето внимание са пътища, оферти за нова работа и печалби, проучване на делова информация и кандидати за бизнес съюзи. Рибите да се пазят, има риск от преумора, а възникват и неприятни ситуации с околни – при остри спорове близки сътрудници се отдръпват или плетат интриги от завист. Във вторник и сряда ще се дистанцирате от чуждите разправии, намирате по-подходящи помощници и влиятелни закрилници. Баба Марта ще накара необвързаните по-сериозно да се замислят за брак, свой дом.

Източник: offnews.bg