ОВЕН (21.03 – 19.04)От събота се настройвате по-празнично, поводи има,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)От събота се настройвате по-празнично, поводи има,
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 октомври – 6 ноември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
От събота се настройвате по-празнично, мотиви има, но делата не чакат. Така че Овните да уговорят нужните им услуги, във вторник и петък ще има кой да откликне, обрисуват се благоприятни условия за съюзи или включване в непознати планове. Бъдете деликатни, околните ви може да ревнуват в понеделник, в сряда пък вие сте склонни да ги вините за едно-друго, не сте прави. До четвъртък е редно да се изясните, да определите границите на служебни и персонални връзки, по този начин ще действате доста по-уверено и дейно по зараждащи шансове за изява.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда си давате сметка какъв брой работа ви чака през идващите дни, ще ви се да се отдръпнете от близки и познати, да гледате своите неща... По-добре от понеделник до петък Телците да се съсредоточат в общи грижи, без това няма да вървят и техни каузи, а има задания за привършване, периоди за наваксване, пораждат пречки. Изпипвате детайлите, само че оценявайте по-мащабно проблемите във вторник, шефове ще ви поддържат, подчинени и по-слаби хора ще чакат помощта ви изключително в четвъртък. Отстъпчивост и топлина дават обещание естетика.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През 7-дневието си подбирайте грижливо компанията за работа, пък и за маса, другояче разочарованията ще са за вас. Някои Близнаци желаят да стабилизират персонални връзки, интервалът надали е най-подходящ... Вместо да вините близки за неудача, анализирайте избора си в деловата сфера, във вторник не се радвате на висока оценка от шефа или обществото. В сряда следва да обедините сили с сътрудници и познати, уреждайте финанси и връзки на кардинална основа, по този начин пречките няма да ви плашат. Как да ги преодолеете обмислете обстойно в петък.
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие ви настройва сериозно, дали не е по-разумно да се държите в сянката на авторитетни хора и да не допускате задълбочаване на разногласията. През уикенда Раците ще съзрат ненадейни условия за изява и облаги, може да се обрисуват пътешестване, нахлуване в нова среда и несъмнено, неуморна работа. В сряда не налагайте мнение, шефовете си имат проект, околни биха се обединили към печеливши хрумвания. Четвъртък разгаря упоритостите ви, единствено че е подходящо да отделите време на здраве, обичан, рода. Победите на някои няма да са трайни...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През уикенда си наложете въздържаност, разногласия с близки може да се изострят до вторник. Лъвовете да подхождат умерено и задълбочено към проблемите в службата и у дома, пораждат още благоприятни условия за изяви, съюзи. Ако оценявате обстановките като по-сериозни, дайте си време, би трябвало да извършите активността си по-стабилна и безапелационна. В идващите дни не се месете в непознати разногласия и не поемайте прекомерно доста обещания за услуги на околни, би трябвало да се грижите за тонуса си, за отдих. Ще ви изкушават с купони, не е тъкмо миг.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас интервалът изобилства с предложения за развлечения и случки. От събота до вторник Девите да бъдат по-внимателни, другояче скоро ще оценят времето като изгубено за учене, реализация на амбициозни проекти, основаване на връзки, обещаващи кариера. От сряда ще си наложите непоколебим режим и ще упорствате по каузи, в четвъртък-петък към момента не е миг за новите планове. Ще намерите с какво за осмислите паузата, останалите в екипа желаят подпомагане, тихо-кротко ще разчиствате свои пропуски... Дано избраникът ви да споделя вашите хрумвания.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Дните до вторник носят нови настоятелен и персонални шансове, през уикенда още не си давате сметка за някои. В понеделник Везните се хващат съзнателно за своите задания, получават по-голямо въздействие и в изявите на екипа. Сега прецизно и поредно уреждайте групова активност и финансови връзки, другояче от сряда стартират разпри, дърпат ви обратно. Мнозина ще избегнат този риск и форсират шанса за промени, укрепват съдействието с другари и рода, преодоляват пречките. Петък идва с задоволство от резултати и връзки...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Това 7-дневие носи промени, от уикенда се вглеждате детайлно в настоятелен и персонални връзки. За вторите Скорпионите дано да потърсят съвет от близки, в единодушие или с помощ ще преодолеят по-леко проблемите. Все отново не бъдете дребнави към непознати дефекти. От понеделник се заемете с рутинни неща, не е време за амбициозните ви хрумвания, а и по непознати ще срещате компликации. Но те ви дават късмет да обедините сили с близките от сряда, ще откриете стойностни хора, с които може да укрепите служебно състояние, да получите висок пост.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Напрегнато 7-дневие, от уикенда проявете успокоение и подготвеност да поемете и отговорности на сътрудници и близки, с цел да разчистите общи отговорности. Доста Стрелци се настройват за борби, а не е нужно да спорят. В понеделник-четвъртък се заемете с персоналните си каузи, напъните ще бъдат оценени от шефове, другите ще си работят по своите задания и работата ще върви по-леко. Във вторник обаче позицията ви отслабва, само че с такт ще притегляте съидейници, помощ, ще напредвате по концепциите си, ОК са и не трябва да са мотив за спорове.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубав, въпреки и динамичен интервал, тъй че още от събота се концентрирайте в настоятелен и персонални задания. Козирозите няма да споделят нашироко вълненията си, само че от понеделник те са свързани с най-близки и с финанси. Ще намерите излаз от усложненията – къде с услуги, къде с вдишване на повече тежести в екипите, само че до четвъртък уреждате всичко. При това без кавги и прекомерни искания, само че и без да позволявате шефовете да подценяват приноса ви. А най-хубавото е, че успявате да се порадвате на почитание и приятни моменти в по-тесен кръг.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Ведро 7-дневие, въпреки да носи куп настоятелен компликации. От Деня на будителите Водолеите се зареждат с оптимизъм и ще извличат позитивното от всяка обстановка. През уикенда се включвате в непознати планове, създавате другарства, а пречките пред концепциите ви в понеделник ще ги заздравят и в сряда самоуверено ще гледате към новите шансове за изява. Вторник е за почистване на по-старите отговорности, може да се притечете на помощ и на околни. В четвъртък-петък уреждате финансови въпроси. Необвързаните намират време и за любовта...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Преходът от октомври към ноември стартира с грижи, анализирайте нещата по-внимателно. Ако проблемите са персонални, множеството Риби ще намерят решение, само че да запомнят положителния урок, от изгода им е. При други грижите са в работата, не се пънете да поемате още и още обещания, от понеделник компликациите демонстрират: в този момент не е време за новите ви хрумвания. От вторник упорствайте по уговорките си, не е безплодно, а пък в идващите дни избягвайте прекомерна сдържаност, кавги. В петък изяснете значими тематики, само че не пристъпвайте към тях с еснафщина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР