ОВЕН (21.03 – 19.04)Очертава се динамична и не много лека

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Очертава се динамична и не много лека
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 – 23 февруари от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Очертава се динамична и не доста лека седмица, но вие сте в въодушевление и няма да се притеснявате от епизодичните пропуски и несполуки. Доста Овни нагаждат концепциите си съгласно изискванията в деловата сфера, нужна им е и поддръжка от шефове, ще натъртват и на реклама. Някои кроят проекти за облаги на гърба на екипа си, тази линия на държание никак не е уместна. От сряда пречките са повече, само че вие не се отклонявате от отговорностите си, а на близките помагате единствено в случай че можете. Навярно към вас идва огромната обич, само че не постоянно бърза...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
И за вас 7-дневието е динамично и с напрежение, само че шансът е с вашия знак и леко ще преодолеете компликации и недоумение, с което някои хора посрещат концепциите ви. Телците да им простят, когато не са в час или не са склонни да оказват помощ с работа, рекомендации. Има и други, с които действате в синхрон, а и ще ви вкарат в кръгове, по-перспективни за изявата и облагите ви в бъдеще. В понеделник-вторник се колебаете кое по какъв начин и с кого да вършиме, в четвъртък спънки - бол. Влюбените реализират естетика във връзката си като че ли без изпитание.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Цяла седмица би трябвало да се пазите от изкушенията на егото – в любовта желаете да се налагате, в службата се мъчите да блеснете, да печелите повече... По-тщестлавните Близнаци да не почват спор, в случай че ги провокират, да отклоняват нападките, дори най-несъстоятелните. От разправии няма изгода, само че могат да отвлекат вниманието ви от значими елементи в работата и да си докарате гняв – от понеделник се обрисуват компликации, а в сряда сте подготвени да действате и напълно сами по плана. Даже той да е остарял, добре квалифициран, в петъкът ще се озорите.
РАК (21.06 – 21.07)
През тези 7 дни обърнете взор към близки, в партньорствата не всичко е безпрепятствено. Някои Раци ще подминат тематиката, гонят настоятелен достижения. Идеи си имате, само че не сте най-последователни, а и би трябвало да се сработвате по-добре с сътрудници, сътрудници. От сряда най-стриктно уреждайте административни и финансови въпроси, разногласията в понеделник не са прекомерно уместни. Упорството в работата ще е резултатно, можете да наберете кураж за опрощение пред хора, които волно или несъзнателно сте засегнали... Навярно към този момент сте им дали прошка нещо?
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие не е най-благотворно за начинанията ви, въпреки че концепциите зреят от дълго време и към този момент сте нетърпеливи. Лъвовете да не постановат мнение, до вторник мотивите за разногласия в кръга им са много, само че разправии с близки са неуместни. Бъдете откровени към сътрудници, сътрудници, познати, па и родственици, по-сигурно ще постигнете единодушие с обективност и праволинейност. От сряда подкрепяте проекти на обичани хора, поддръжката сред домашни и другари е доста скъпа, помагате им да избегнат непотребен риск, окуражавате ги, в случай че се двоумят.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Предстои динамичен интервал, нека сте си изяснили какво и по какъв начин да измененията в деловата си изява, в персонални връзки. Девите да бъдат по-гъвкави: в едни случаи разчитат на нови предложения за изява, във втори притеглят сътрудници за битка с отдавнашни недостатъци в екипа, в трети търсят подпомагане от авторитетни хора и дори от публични органи, с цел да потвърдят правотата си. Бъдете внимателни и от понеделник не се изтъквайте на напред във времето, в сряда не се месете в непознати разпри, в четвъртък ви изненадва поддръжка на шефове, а и на обкръжението ви.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вас – превъзходен интервал, идва време на от дълго време замислени каузи, а упоритите ви старания в последно време се увенчават с положителни резултати. Везните влизат в дните на Великия пост сигурни в вероятностите си, хармонизирали своите връзки с близки и сътрудници, подготвени да им помагате в напрегнати мигове, а и да рискувате в името на по-убедителна изява и облага. Все отново внимавайте, във вторник би трябвало да се нагърбите и с непознати задания, в сряда може и да не оценят вашия принос, в петък пречките са доста. Но ще напредвате и заразявате с бодрост.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Това 7-дневие е динамично, само че за вас носи изясняване на редица по- значими въпроси, задоволство от положени старания, нравствен мир. След Сирница Скорпионите ще положат оптимално усърдие да заобикалят разногласия с сътрудници, познати и дори близки, въпреки че някои от близките не имат вяра изключително в новите им планове. Тяхна си работа, от понеделник вие се стремите да уреждате тъкмо финансовите въпроси, а и дълбаете по директните си отговорности, с цел да постигнете задачата, вместо да зависите от този и оня. Часовете за отдих са единствено за любовта.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Готови сте да упорствате безпределно, само че да постигнете задачите си. По-добре е Стрелците да проучват по-сериозно обстановката, в редица случаи се инатят, а могат да трансформират метода, да се насочат към по-ефективни инициативи. При част от знака има мощно въздействие от персонални неща: домашните разногласия тежат на господата, дамите гъвкаво се оправят и със свои, и с проблеми на половинката. Та от събота не зацикляйте на дреболии, а решите ли да оправяте някой въпрос – действайте усърдно. В сряда резултатите са ОК, петък обаче ви изненадва.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През идващите дни проявете оптимален такт и съобразителност, с цел да избегнете опълчване в деловата сфера. Сега съперниците ви са в по-силна позиция, а може да заплетат и интриги. Козирозите няма да се отклонят от правилата си, само че до вторник дискретността и търпението дано да останат определящи в държанието им пред сътрудници и шефове, а и измежду родственици. В четвъртък и петък партньорствата ви ще се възстановяват, можете да поемете умерено и решително по своя път без значение финансови и други изкушения. За любовни не е време.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
И вие би трябвало да се върнете към старите си хрумвания, реализирате ги добре, само че има и подводни камъни. Водолеите да се държат нащрек, някои техни сътрудници не работят съзнателно, а начинанията към момента не са толкоз ефикасни, колкото обективните условия разрешават. Този уикенд ви изненадва с куп проблеми, в понеделник ще търсите услуги от близки, във вторник ще актуализирате проекта си. Изкушавате се да действате независимо, само че от четвъртък стабилизирате перспективните партньорства. Обичат ви, но не бързайте с трайно обвързване.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Напоследък доста упорствате по деловите си отговорности и резултатите са ОК. Рибите могат да разчитат облаги, само че което е по-важно – и на покачване или повече независимост за инициативи. От понеделник обаче бъдете по-предпазливи в разходи, приходите не идват толкоз бързо, колкото ви се желае, а в случай че имате и съдружници... От вторник до петък много неща стават бавничко, само че пък се откриват условия да стабилизирате триумфа, да се докажете като водач. Някои са влюбени и май мислят за брак, фамилните са водещата фигура измежду близки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР