ОВЕН (21.03 – 19.04)Новогодишните празници ви подтикват да заздравите колегиални

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Новогодишните празници ви подтикват да заздравите колегиални
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 декември 2018 – 4 януари 2019 г. от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Новогодишните празници ви подтикват да заздравите колегиални и роднински връзки, появяват се ненадейни усложнения в службата, подготовката на ваучър пък допуска да следвате капризите на останалите участници. Група Овни не са най-доволни от хода на любовните си каузи, да не прибързват с изясняване, някои още не са срещнали индивида на живота си. Сряда и четвъртък ви изправят пред нови проблеми, можете да помогнете и на други в кръга си да се оправят с тях, вас не засягат. В петък не се месете в спор на близките, имате си работа.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Напрегнат край на 2018 година, за решение на административни, финансови и настоятелен проблеми би трябвало да лавирате, да проявявате самообладание, примирителност. Телците имат и куп домашен задания, желаят да създадат празниците колкото може по-хубави за родата си, почитат патриархалните обичаи. Вкъщи ще се справяте ослепително, а служебните упоритости не споделяйте тъкмо към Нова година, няма подобаващи условия за реализацията им. Но скоро ще се открие късмет, гответе се, търсете поддръжка, учете... В любовта изборът зависи от вас.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До Нова година се посвещавате на близки и познати, делата си сте свършили съвършено, за хрумвания по отношение на бъдещи изяви и облаги още не е време, а околни имат потребност от поддръжка. Близнаците са майстори на тези жестове, ще поемат и непознати отговорности, ще обгрижват домашни и родственици по този начин, че да почувстват вълшебството на празничните дни. След Василовден насочвате внимание към новите професионални шансове, надлежно съюзи, обаче не налагайте мнение колкото някои да изненадат. Любовта дава обещание благополучие макар компликациите...
РАК (21.06 – 21.07)
Колкото и да се стремите към настоятелен и персонални промени, до Василовден би трябвало да проявявате еластичност, примирителност. Раците са възнамерявали уговорките си, имат и битови отговорности, само че с наслада готвят празника за близки. А някои предчувстват и хубавите служебни шансове, които ще се открият в идващите дни, от четвъртък няма да отстъпват от отзиви и хрумвания, усещат се мощни да създадат доста за триумфа на целия екип или приятелския си кръг, фамилията. В петък компликациите са много, настойчиво изпипвайте елементи, само че без еснафщина.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До Василовден можете да се отпуснете и да се порадвате на уюта, уважението на близки, пък и на подаръците, с които ще ги зарадвате или те ви изненадват. Лъвовете обичат великодушни жестове, имат опция да честват уместно. В сряда мъчително ще се хващате за бързите работи, в четвъртък се сипят служебни задания и молби от близките за услуги, тогава май ще е по-лесно да действате независимо. В петък е редно да потърсите и сътрудници, предстоят упорити старания за изява и облаги. В любовта чудесни срещи. И не се главозамайвайте.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Време за тържества и има какво да празнувате. Доста Деви намират поддръжка за деловите си хрумвания, някои получават нови служебни позиции, по-висок приход. Все отново център на старанията ви в този момент си остава грижата за най-близките. И да има някакви затруднения в връзки с обичани хора, вие ще търсите излаз от обстановката дружно, обсъждате казуса искрено. На прага на 2019 година проличава: вашите старания получават заслуженото, знаете по какъв начин да пазите самочувствието и фантазиите на другите, до петък те черпят убеденост от вашето огромно самообладание.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Празничното изпращане на 2018 и посрещането на 2019 година внася динамичност в живота ви, поканите за купони не са малко. Част от господата са подготвени да се хвърлят във флиртове, кандидатки не липсват, само че дали няма да объркат своите връзки? Сега Везните да следват програмата си, в работата може да има и огорчения, само че те ще балансират страстите, подготвени са да се борят с компликациите. Внимавайте повече с парите, от сряда би трябвало да уреждате по-стриктно тези, а и правни неща, може да желаете услуги. За някои - обещаващи срещи с любовта.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За празниците желаете всичко най- и по доста, но въпреки всичко внимавайте да не се разминете с желанията на близки. Група Скорпиони не не помнят работата, през целия интервал ще гонят късмет за изява и приходи, дано помнят – те ще поемат по-голямата тежест в екипните планове, от края на 2018 до първите дни на 2019 година да отстъпват пред капризите в кръга си, да оферират взаимни отстъпки. На трапези също бъдете умерени, чашка-две допълнително може да скапват скъпи връзки, а и да ви изложат. Влюбените да потърпят, връзката им занапред ще разцъфти.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
От Василовден стартират мечтани промени, мислете за удоволствия и купони, само че не забравяйте и благоприятни условия за съществено обвързване, вдишване на по-тежки бизнес и служебни отговорности. Стрелците постоянно кипят от сила за изява и облаги, в този момент е значимо да предадат оптимизма си и на екипа, да покажат, че ги интересува общият, освен персоналният триумф на фона на предходни несполуки. Е, и дисциплината, от сряда ще следвате непознати условия, зависите от проекта на началник. По-лесно е да действате сами, само че в този момент няма да се откажете от водачество.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Краят на 2018 година е много изтощителен за вас – спънки и интриги в службата, не липсват и финансови грижи. Козирозите да не пилеят пари, въпреки че несъмнено им се ще да зарадват всички в кръга си за празниците. Някои страдат поради колегиална неучтивост, сдържаността ще им спести непотребни разногласия, а и от разправиите ще се усещат като заболели в сряда. В четвъртък-петък нещата се оправят, компликациите в работата ще ускоряват общуването с близките, печелите доверие и любов. Време е да помечтаете по какъв начин да се развива любовната ви връзка.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Друго сте възнамерявали за празниците, а май ще отредите 7-дневието за отмора, изискванията не са подобаващи за реализацията на ваши настоятелен хрумвания и най-лични стремежи. Някои Водолеи подценяват спънките и стартират 2019 година разочаровани и изтощени, може да ги обзет финансови грижи. В сряда съберете сили, ще си извършите нова стратегия и няма да се отклонявате от нея. За дамите е значимо да следват гласа на сърцето си, само че като одобряват решенията на обичания, в този момент и за тях тестването е той да извършва дълга си и да напредва, нали го обичат...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Финалът на 2018 година изисква да бъдете по-гъвкави и отстъпчиви в работата и у дома, а не сте настроени на чак такава вълна. Рибите заслужават прелестни празници, несъмнено са подготвили изненади за най-обичаните, и то без да се скъпят. Проблемът е, че доста държите на своето, а близките оферират къде по-леки, въпреки по-рутинни пътища за реализиране на задачите ви. Поне от сряда смирете упорството, намалете претенциите и сложните обстановки в четвъртък ще доведат мечтани промени. Иначе в петък ще задълбаете в спор с най-близки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР