ОВЕН (21.03 – 19.04)Много празнични поводи има през периода, но

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Много празнични поводи има през периода, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 – 17 септември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Много празнични мотиви има през интервала, само че за вас е значимо изработването на тактика за активност и почистване на остарели отговорности. През уикенда Овните ще сложат акцентиране на работните проекти, от понеделник на ред са купони – и там да ловят шансове за повишение на приходи. На Кръстовден не сте удовлетворени прекомерно от оценки на шефове, в сряда това е причина за остри разногласия с близки. В четвъртък и петък се насочвате към по-подходящи съюзи, в случай че е нужно – вие поемате и част от товара на по-слаби и неопитни, обективни и обичащи сте.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието е по-динамично, пораждат куп усложнения и постоянно ще ви се постанова да търсите услуги. Сега Телците да обмислят деликатно делата си, не всеки, който им помогне, ще им е безконечен другар. В понеделник овладейте своята взискателност, в случай че ви оферират – включете се в непознати перспективни планове. От Кръстовден забавяте движение и се затваряте единствено в най-тесен кръг, с близки ще празнувате, ще заздравявате връзките си до петък. Прокарвайте по-дипломатично хрумвания, инатът и свади не са доказателство за откровената ви любов.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието е с напрежение, пред концепциите ви има спънки, част от проектите ще чакат. През уикенда Близнаците да посветят повече време на близки, след това ще уреждат настоятелен, административни и финансови неща по този начин, че да се допълват с сътрудниците. Във вторник действайте с такт, въпреки че чувствате огромна мощ в работата. Помощта от авторитетни хора ви води към ненадейни благоприятни условия за изява, а трудът няма да остане на вятъра. В четвъртък разширявайте поддръжката на плана си, разногласия не са от изгода и в любовта. Някои се стремят към брак.
РАК (21.06 – 21.07)
През интервала действайте най-предпазливо по концепциите си, многото именни дни не са причина да подценявате проблеми с финанси, сътрудници. Още от уикенда Раците да огледат нещата в елементи, понеделник-вторник идват с нови кахъри. Някои разчитат на поддръжка от съидейници, тя няма да е задоволителна, а и май близките имат повече потребност от помощ. Проучвайте главно висящите настоятелен въпроси в четвъртък и петък, с цел да не допуснете самозаблуда или в действителност неточности. И слушайте препоръки, подценените може да провалят положителни проекти.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тези дни сякаш са подчинени на всякакви празнични мотиви, а на вас не ви е радостно. Лъвовете са си правили едни проекти за изява и приходи, а се оказва, че до понеделник би трябвало да разчистват остарели задания, да остават в сянката на сътрудници и познати. Следва да деянията еластичност и във вторник, упоритостите малко ще чакат. Важното е, че се справяте със сериозните спънки и близките ще оценят професионализма и далновидността ви, обръщате сложните обстановки в своя изгода. Доходите порастват, обичаните са удовлетворени, само че не парадирайте с триумфа си.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас е време да поизлезете от своите грижи и да се видите с рода, другари, има мотиви за празнуване. Девите може да не одобряват всяка покана за софра, понеделник носи терзания. Ще се върнете към остарели ангажименти, ще поискате помощ и ще намерите път за справяне с спънки. От вторник до петък обръщате особено внимание на финанси, съдружници, може да промените екип, да ви дадат повече отговорности. Налагате си режим, само че има кой да ви поддържа в сряда-четвъртък и ще извършите смели хрумвания. Обичта ви окуражава за персоналните неща.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът идва с куп предложения за именни дни или други празници, преценете си кои да уважите. Някои Везни не пропущат купони и компании, само че скоро ще се уверят: не всеки другарски кръг им подхожда. Бъдете по-грижовни към своя тонус и репутацията си, флиртувате ловко, по този начин надали ще създадете трайна връзка. В понеделник-вторник в работата срещате съществени спънки, обмисляте независими изяви, не ви се ще да оставате в непознатата сянка. След четвъртък ще балансирате партньорствата си, пък като вършиме отстъпки – ще е от обич.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Седемдневието ще ви върти на бързи обороти, през уикенда добре обмислете кое по какъв начин да извършите. За Скорпионите компликациите никнат като гъби, евентуално в понеделник ще ги притеснят най-много финансовите и току ще се оглеждат за нови шансове за облага. Във вторник се настройвате за ваучър и компании, само че дали домашните задължения могат да чакат? От сряда-четвъртък се дръжте настрани от сътрудници и познати, ще си спестите куп разногласия, може да задействате и независими изяви. В персоналните връзки бъдете толерантни и търпеливи.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През 7-дневието имате да уреждате значими каузи, от уикенда забавяте темпото и обмисляте всяка стъпка. В понеделник Стрелците ще открият нови шансове за изява и облаги, евентуално от вторник ще гледат да работят независимо по замисленото. Все отново не отхвърляйте поддръжка на по-слаби или неумели хора, молбите им са самопризнание за майсторството, за мъдростта ви. По въпроси, по които вие търсите правото си, бъдете доста внимателни, ще постигнете положителни резултати. В любовта си наложете самообладание, постоянно щастието идва след спънки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Празничен интервал, от уикенда се увличате по купони и компании. Козирозите да не прекаляват, в работата имат значими задания, от понеделник би трябвало да са във форма. Планирайте нещата си, не се надявайте да минете с услуги или зад тила на екип. От сряда сте недоволни от оценки на шефове за свършеното, само че имате другари, могат да ви оказват помощ. Не ги карайте да бързат и не се товарете с още и още обещания, до деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София ще изясните проблемите и ще извършите стъпки за изцеление на старите неточности.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този уикенд ви настройва за разбори, имате си настоятелен и персонални грижи, пък и виждате: би трябвало да се държите по-настрана от много хора, с цел да се справите с пречките. Водолеите се притичват на помощ на околните, деликатно да им обяснят кое и за какво подхващат. От понеделник уреждате куп финансови и административни въпроси. На Кръстовден не споделяйте хрумвания и планове, с цел да не ви ощетят. Ще ги прокарате с такт и самообладание, в четвъртък обединявате сили и с по-нископоставени. Хитреците, които ви готвят клопка, ще съжаляват.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие допуска изчаквателна позиция, не се скъпете на внимание към близки и обичани през уикенда. После Рибите се изправят пред ненадейни спънки в работата, на моменти май не знаят по какъв начин да работят. Вие сте цялостни с сила, само че в случай че не я насочите вярно... Във вторник има риск от спорове, в сряда обмислете от кого да желаете съвет или подкрепи, само че на маса диалози по тези съществени тематики не почвайте. От четвъртък си определете граници и си дайте отдих, не е време за инициативи. В любовта страстите да следват разсъдъка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР