ОВЕН (21.03 – 19.04)Кроите амбициозни планове за изява и печалби,

...
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 ноември – 4 декември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Кроите амбициозни проекти за изява и облаги, но до деня на св. Варвара не бързайте с прокламация, с привличане на поддръжка за концепциите си. Овните са подготвени да се хвърлят в офанзива без значение от деловата обстановка, току виж си навлекат непотребен гняв. През уикенда огледайте деликатно проблемите, в понеделник упорството ви в работата ще бъде оценено. И в идващите дни не говорете доста, с цел да не си докарате злоба от сътрудници, упрек от шефове. Точно в този момент с такт можете да привлечете протекция и помощници. За персонални неща дано е от родственици.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубаво 7-дневие, въпреки че още уикендът демонстрира: чака ви доста работа. До първите дни на декември Телците „ канализират ” нещата, да уреждат прецизно детайлите, другояче финансите може да провокират затруднения дори с близки. На Андреевден ще подготвите позитивни промени, ще привлечете услуги, след това ще планирате тъкмо реализацията на нови хрумвания. Не се намесвайте в спор на околни, предвидливостта ви подсигурява скорошни общи триумфи. В любовта търпението и жертвоготовността на дамите са незаменими при усложнения...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До гуша ви е от интриги и разпри на околни, само че надали в този момент ще се мъчите да измененията другите, имате си свои задания. Близнаците ще се дистанцират от нормалния си кръг през уикенда, някои ще потърсят услуги и от нови хора в понеделник-четвъртък. Във вторник грижливо балансирайте партньорствата, в сряда не се връщайте към остарели ангажименти и хрумвания, в случай че сътрудниците и познатите ви оферират нови. Временно ще останете на по-заден проект, само че приносът ви ще си проличи и ще ви води нагоре. В любовта следвайте праволинейно правилата си.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът разрешава да съчетавате настоятелен и персонални задължения, работа и неща, разнообразяващи битието ви. Някои Раци ще осмислят познанства и ухажване, имат късмет за чудесна връзка. Краят на ноември допуска такова изясняване, във вторник укрепете бизнес съюзите си по този начин, че всеки в тях да покаже качества. От сряда внимавайте с разходи и запознанства, би трябвало по-внимателно да проучвате изискванията. Едни ще открият ненадейни благоприятни условия, други няма да бързат за одобряване. Ще получите оферта и за мечтана изява.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този уикенд ви носи сила и убеденост за работа, в деловата сфера напъните ще бъдат ползотворни. Лъвовете няма да се лишат и от удоволствия, укрепват фамилни или любовни връзки, усещат утвърждение на близки за проектите си. В понеделник ще търсите услуги от познати за инициативи, във вторник ще изпипвате елементи, за безапелационна изява се желае твърдоглавие. В сряда и четвъртък не бързайте с още инвестиции и планове, за едни не е време, пред други ще има пречки. И най-важно: грижливо уредете финансови и административни неща.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Нелеко 7-дневие, имате да изяснявате значими настоятелен въпроси, да преодолявате компликации. Девите ще се оправят с такт и самообладание, а в случай че към тях е оплетена колегиална конспирация – до вторник да употребяват и документи. От събота до понеделник сте прецизни в отговорностите си, само че не се изтъквате в екипа си, от сряда набирате сила да помагате и на другите в него, обяснявате, напомняте условия. Ролята ви е благотворна. И да е имало подозрение в лидерските ви умения, резултатът е сладкодумен. Спокойно изглаждайте и персоналните разногласия.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вгледате се във всеки подробност на свои служебни и персонални решения, това дава обещание достижения даже в случай че ви се наложи да изчакате с по-мащабните планове. През уикенда Везните работят по независими каузи, да заобикалят риска и още на Андреевден ще се убедят – резултатът си коства. Във вторник обмислете отново тематиката, искайте помощ от близки и в идващите дни. Само че в четвъртък не поемайте доста обещания, с цел да има време за тонизиране, другарство с обичани. Успехът на куп ваши хрумвания зависи от шефовете, та ги спечелите на своя страна.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Пълни сте с сила за кариера и облаги, отделяте повече време за другарство с близките. Група Скорпиони ще са къде по-доволни, в случай че създадат жестове за поддръжка на дела, сътрудници, познати, рода. През уикенда планирате инициативи, само че до края на ноември няма да говорите нашироко за концепциите си. Декември идва с ненадейни благоприятни условия, забавете движение, огледайте нещата... Мнозина да не се самоизтъкват в кръга си, приносът им в общите каузи е огромен, значимо е и да подтикват към изява млади и неопитни. Има на какво да се радвате с обичани.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът е по-динамичен, а вие сте подготвени да борите всевъзможни компликации, само че до началото на декември е подходящо да заложите на самообладание и нерешителност. Напоследък изявата на много Стрелци зависеше от проекти на шефа, по този начин ще е и в този момент, да одобряват поставените задания и да търсят излаз при спънки, те ще са по-сериозни. Във вторник-сряда избягвайте разправиите с близки, те не са ви отговорни за ядовете. Проучвайте задълбочено въпросите, уреждайте финанси и правни елементи до петък. В любовта разчитайте на усета си, води ви към задачата.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През 7-дневието и вие няма да споделяте доста паники и безредици, в работата компликациите са много, нервират ви и разногласията в кръга ви. Група Козирози ще се дистанцират от служебните разправии в понеделник, във вторник няма да споделят новите си хрумвания наляво-надясно, в сряда ще уреждат най-внимателно административни и финансови неща. Държите на същината, а не на външната страна на нещата, има впечатляващи предложения. Едни намират задания по усета си, други са удовлетворени от сътрудници в екип, трети се радват на общуването с природата.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За уикенда имате куп задания, другите почиват, а вие ще упорствате в работата. Затова пък Андреевден води положителни промени за Водолеите – едни попадат в по-желан екип, втори получават шансове за изява и облаги, трети демонстрират свои гении от началото на декември. Мнозина да съчетаят проекта си с концепциите на авторитетни хора, единствено че да бъдат по-бдителни за скрити спънки, за интриги... Следва да действате съгласно зараждащите обстановки, прекомерно внимателно при разходи, запознанства. Намерете метод да освежите общуването с обичаните.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Краят на ноември носи куп компликации, само че в случай че се държите нащрек в работата – ще се справите с тях. Едни Риби ще се върнат към остарели ангажименти и проекти още на прага на декември, в партньорство с сътрудници и познати нещата се редят по-леко. Втори притеглят още благосклонности с плановете си, не е неприятно да потърсят и поддръжка на шефове, може би имат сродни хрумвания? Финансови и други спънки изискват зоркост, извършите ли пропуск, наваксайте, не затваряйте очи. Някои не намират на часа излаз от персонален проблем, да не губят успокоение...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР