ОВЕН (21.03 – 19.04)Изпращате август изпълнени с енергия и амбиции

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Изпращате август изпълнени с енергия и амбиции
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 - 31 август от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Изпращате август изпълнени с сила и упоритости за кариера. Ако имате по-сериозни персонални грижи – можете да се захванете с тях в този момент, пари не липсват. Някои Овни мечтаят за пътешестване и нови изяви, с зоркост и такт да си сортират сътрудници, да обясняват планове. Вторник припомня за гъвкавостта, с нея постигате доста, в сряда обаче ставате прекомерно придирчиви. От понеделник до четвъртък не поемайте несъразмерни задължения, уморяват ви, изнервят... Роднини и другари ви поддържат, покажете почитание към своите помощници.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега ви тормозят финансови и настоятелен въпроси, много от знака ще ги уредят добре, стига да работят кардинално и внимателно. От събота до вторник Телците да не се претрупват с каузи, да поддържат отмерено движение в работата, а и да не изпадат в крайности при другарство в кръга си. Едни се мъчат да завоюват на непознат тил – няма да стане, втори поемат непотребен риск, водени от най-хубави усеща, трети пристъпват малко със боязън към служебните провокации. Секновение носи такива, изяснете нещата, искайте помощ от близки и пестете.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напрегнато 7-дневие. Запазете присъщото си здравомислие и ще се справите с пречките, а и няма да усложнявате връзките с близки. Група Близнаци ще понижат темпото и упоритостите си още в събота, в понеделник има куп тематики за изясняване и задания за дотъкмяване. Търсете поддръжка и не се примирявайте с дефекти, тъй като макар напъните в някои моменти може да се чувствате в небрано лозе. В четвъртък поемате много задължения на сътрудници, родственици и прочие единствено и единствено нещата да вървят, само че в петък няма да сте толкоз отстъпчиви...
РАК (21.06 – 21.07)
Краят на август ви активизира за изяви и облаги, от понеделник се връщате към остарели действия и ангажименти. Раците са общителни, разчитат и на връзки, само че в работата се задават спънки. Трябва да се справите с тях, започвайте сериозна работа, единствено със самореклама няма да стане. Може да откриете за почистване пропуски, просрочени задания. В четвъртък отново влизате в нормалното си движение, пестете сили и не се месите в разногласия, в случай че не ви засягат директно, близките към този момент са ви оценили и ще ви поддържат откровено. Помагате доста, само че не и на наглеци.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В последните дни на август на напред във времето за вас излизат настоятелен и финансови въпроси. Лъвовете си имат хрумвания за изява и облаги, само че през уикенда не приказват за тях. В понеделник внимавайте да не давате мотиви за разправии. Вие сте водач сред сътрудници, познати, съседи, ще изяснявате проблемите тактично. В сряда си налагате ограничавания, да не е за сметка на другарство, шефове би трябвало да се убедят в професионализма и лоялността ви, близките да спрат да мрънкат и да одобряват програмата ви. Не е елементарно, само че когато би трябвало, вие ще им помагате.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас краят на месеца е прекрасен, в настоятелен и персонален проект отпадат спънки, които в последно време са ви тормозили. До вторник Девите упорстват за привършване на значими каузи, авторитетни хора ще оценят напъните им, ще завоюват на своя страна сътрудници, познати. Не бързайте да поемате нови обещания на Секновение, нужно е да проучите обстановката, да прокарате вижданията си. Не се мъчете това да стане на мига, добре знаете, че би трябвало да стабилизирате триумфите си. И грижи за здравето и околните не са непотребни, другарство с природата е от изгода.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Период за амбициозни настоятелен планове, в случай че приятелите ви пилеят време и пари, намерете метод да им подскажете по-разумно държание, не да поемате техни задания през уикенда. В понеделник Везните ще работят по независимите си бизнес проекти, да бъдат очебийно внимателни. В идващите дни ще имате още благоприятни условия за контакти и купони, в случай че пътувате, отново ще е обвързвано с планове, изследване. Взискателни сте към другите и с съображение, обаче не късайте връзки небрежно. Важи и за любовта, някои обмислят съществени стъпки.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Напрегнати дни, в случай че сте на работа – ще има колегиални интриги. Е, много Скорпиони ще държат нещата под надзор – от понеделник им идват други предложения, а който си прави сметката на техен тил, ще остане отчаян. Но... без прочувствени прояви и финансови опасности. Вторник ви кара да търсите нови сътрудници, бъдете нащрек с малко познати хора или ги използвайте единствено за решение на стеснен кръг задания. И за вашите хрумвания ще пристигна времето, само че в четвъртък и петък следвате непознати, трудолюбието ви е огромно и за хвалба...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът ви зарежда с сила, само че и с доста високи упоритости за изяви и облаги. Вероятно много Стрелци в този момент ще се огледат и за сътрудници, новите планове изискват различен кръг. От събота до понеделник ще решите въпроса, другояче във вторник ще се чувствате изтощени, отегчени, а вие държите и на имидж, и на доходи. В сряда май е по-разумно да търсите смяната, като се включите в непознати проекти, в четвъртък-петък ще се убедите, че и те са положителни. Куп срещи и запознанства, новини и предложения ви карат да забравите някои кахъри.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Лято или не, вие сте затрупани със задания денем, а вечер подлагате на най-строг разбор свършеното. Козирозите имат и съидейници, изключително ги радват обичаните хора, само че тъкмо в този момент отговорността им за работата е сериозна и те ще упорстват с всички сили да реализират и най-високите си цели. В понеделник не споделяте грижите си, във вторник сте по-критични, нека шефовете се сетят за какво... От сряда предпочитате независими инициативи, в петък подхващате и остарели ангажименти с сътрудници. Пестете сила, страсти, въпреки че здравето ви е ОК.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Време е да се хванете крепко за работата, лятото изтича, а с него и желанието да сте по купони, с компании. Водолеите имат остарели ангажименти и планове, ще започват тези хрумвания, доходни са, само че единствено в случай че се прояви неизменност. Обаче от събота до вторник все нещо ви дърпа към други хора и действия, колебаете се. На Секновение срещите ще ви окуражат или ви подсказват по-разумен метод, по-печеливша тактика. Няма да я реализирате на мига, но не усложнявайте връзките си с близки, а щом трудът ви бъде заплатен, зарадвайте и тях.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Последните дни на август ви вливат нова сила и упоритости за делова изява, облаги, възстановяване на домашни и персонални неща. Рибите да бъдат бдителни, всичко би трябвало да се изследва и пресмята, интуицията им подсказва куп пречки. В понеделник упорствате по рутинни задания, във вторник не бързате с хрумвания, в сряда балансирате връзки с сътрудници, сътрудници и клиенти, трудът ви би трябвало да бъде по-високо оценен. Четвъртък и петък са за най-близки, заслужават любов, грижа. Няма да допуснете други да се месят в възприятията и бъдещето ви.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР