ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубаво 7-дневие, то ви кара да обърнете

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубаво 7-дневие, то ви кара да обърнете
Коментари Харесай

ОВЕН (21.03 – 19.04)
ОВЕН (21.03 – 19.04)
Хубаво 7-дневие, то ви кара да обърнете много внимание на колектива, в който работите, и на домашните си отговорности. Група Овни ще открият внезапен късмет за изява и облаги, само че понеделник е цялостен с мотиви за разногласия с близки, във вторник не се усещат разбрани от сътрудници и познати и ще премълчават концепциите си, в сряда ще се нагърбват и с непознати задания. Имате сила и хрумвания за всичко, демонстрират идващите 2 дни. Дамите да не подценяват битовизмите, а грижите за децата би трябвало да бъдат дисциплиниращи. Не е време за флиртове.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Нямате финансови или настоятелен аргументи за безпокойствие, обаче ведрото въодушевление някак ви се изплъзва през започващото 7-дневие. Телците да не си го изкарват на сътрудници, познати и близки в понеделник, от вторник основната им задача е привличане на благосклонности и помощници, а и грижа за това обграждане. Е, в това е вашата мощ и укрепването на новите партньорства ще ви радва, а в четвъртък и петък ще ви се открият и вероятности за кариера, и източници на облаги и публичен авторитет. Любовните случки отиват на по-заден проект.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът разкрива пред вас положителни благоприятни условия в деловата сфера, само че е много значимо да работите умерено, премислено, с цел да извлечете високи облаги и да създадете равностойни партньорства. За част от Близнаците има риск да се увлекат в по-прибързани дейности и във вторник да усложнят връзките си с близките. Никой не оспорва креативния ви метод и далновидността, само че в сряда и четвъртък по-простичките решения ще дават по-високи резултати, в сравнение с непотребна неотстъпчивост. В любовта получавате доста, а сте недоволни...
РАК (21.06 – 21.07)
И за вас седмицата е хубава, чувствате се цялостни с сила. Раците могат да създадат нещата и още по-ведри, защото мнозина разчитат на тяхната помощ, а околните им – на повече внимание. В понеделник и вторник уредете прецизно делата си, в сряда се обрисуват спънки. Няма да се предадете, а ще покажете и на сътрудници и шефове, че сте си навръх мястото и вършиме значими жестове за целия екип. Най-дискретни сте за персоналния си живот, но и там не допускайте възгордяване. Някои се радват на свои победи, само че борбите занапред се задават.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник и петък би трябвало да анализирате съществено деловите проблеми. Редно е Лъвовете да се вслушват повече в преценки на по-опитни експерти и препоръки на предани близки, не е време да се хвърлят в случки. През този понеделник дори остарели планове ви изправят пред тествания, а в четвъртък работата е в действителност доста. Обмислете всеки подробност, има противници, които биха употребявали грешките. Ако се заемете с социална работа, привличайте съидейници, помощ. Лични неща ще оправяте по-късно и постепенно, само че решително.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Това 7-дневие ще ви се види по-трудно, кроите значими проекти, а ви спъват проблеми и неразбирателства с близките. Девите обичат яснотата, да уговарят до финален подробност уговорките си с сътрудници, клиенти, разминаване не е изключено. В понеделник се обрисува спор с близки, в случай че зависите от тях, по-добре отстъпете. Вторник е за изследване на всякакви въпроси, някои обстановки ще изненадват. От сряда упорствате по проекта си, по-резултатно е да разчитате и на съидейници, на поддръжка. Начинанията вървят, само че няма по какъв начин да ги ускорявате.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Ден по ден изяснявате проблемите, които ви вълнуват, деловите ви задания са много и изискват съществени старания. Везните няма да се щадят, имат си значими персонални проекти, а и в работата желаят да създадат по-сериозна смяна. Вторник и сряда изискват повечко труд, но и резултатите са чудесни, облагите са за всички в екипа и това ви дава съображение да поставяте доста по-високи цели пред сътрудници, сътрудници и дори близки. В четвъртък и петък за всички е още по-напрегнато, само че вие окуражавате другите както в миналото на вас са ви помагали.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
И за вас 7-дневието не е леко, само че ще извършите от битката си с компликациите в службата здрава заварка на екипа, приятелския си кръг и родата. Скорпионите са прекомерно нетърпеливи за изява в работата и реализиране на високи резултати, само че от понеделник не е потребно да се акцентират чак толкоз пред своите сътрудници и шефове. Едно, че не сте наясно с някои проблеми в деловата сфера, второ, от сряда назряват опълчване, злоба, интриги. Не споделяйте хрумвания и по-лични неща, въпреки че разчитате на цялостната поддръжка на обичания, близки...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Предстоят дни, в които е редно да поддържате умерено движение в работата, а на вас никак не ви се ще. Не е време за случки, само че самочувствието на Стрелците може да ги подлъже да стартират разногласия с близки, да поемат по-тежък товар, в сравнение с могат да носят. Ами здравето?... Вторник ще покаже, че е по-важно да притегляте съидейници, а напъните ви по персоналните ви задания ще дават отговарящ плод. Изчакайте с амбициозни инициативи и щом сътрудниците не са на вашата вълна. В четвъртък и петък оправяте нещата, пазете хладнокръвие.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Започващото 7-дневие ще е по-уморително за вас. Някои Козирози може да пътуват по работа, други ще се нагърбят със задания за споразумяване на деликатни въпроси в екипа, с клиенти и прочие Вашите задължения са доста, в петък би трябвало да помислите за отдих, възобновяване. От вторник до четвъртък действате по непознати хрумвания, само че те са съобразени с ползите на кръга ви, та няма да ви тежи. Все отново анализирайте задълбочено претекстовете на околни, с едни ще продължите съдействието, с други не. И близки не инцидентно разчитат на мнението ви.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас актуалният интервал се характеризира с огромни упоритости и сила, в работата упорството ви ще дава положителни плодове. В четвъртък и петък обаче Водолеите да понамалят темпото, май стартират да си вършат нереалистични проекти. Пречките в някои инициативи са повече и колкото и да сте съобразителни, по-разумно е да деянията прагматизъм, да търсите по-прости решения. Ако се постанова, направете стъпка обратно, приходите ви са постоянни, а професионализмът е оценен. Не налагайте мнение на близки, това не носи благополучие и в любовта...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Тежко, само че плодоносно 7-дневие, гответе се за динамична стратегия. Едни Риби ще завоюват доверие на нов шеф, втори уголемяват активност, трети укрепват бизнес партньорства. Внимателно уреждайте финансови въпроси в понеделник, а в петък - правни и административни елементи. Във вторник и четвъртък мнозина би трябвало да поемат част от дилемите на сътрудници и познати, не им е драго, само че щом е незабавно... Не се хвърляйте в случки и не командвайте, нужни са ви зоркост и такт. В любовта също, с цел да създадете здрава връзка.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР