ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубаво 7-дневие, обаче от началото му няма

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубаво 7-дневие, обаче от началото му няма
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 юни – 6 юли от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Хубаво 7-дневие, обаче от началото му няма прекомерно да ви се има вяра, че нещата вървят напълно добре. Чак до сряда Овните би трябвало да поддържат по-забавено движение, а и да странят от нормалните колегиални интриги. В понеделник сте подготвени да спорите, след това ще анализирате детайлно въпросите и ще се уверите, че не ви засягат доста. От четвъртък се връщате към остарели ангажименти, има куп задания за извършване и въпреки че не подхождат навръх упоритостите ви, ще се хващате с тях. Близките ви чакат помощ, ще намерите с какво да ги зарадвате.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е прекрасен за вас, само че постигнатото в службата е непретенциозно, а и вие би трябвало да се държите непретенциозно в настоятелен среди, пред общество. Във вторник и сряда Телците да бъдат доста деликатни при споразумяване на финансови връзки, а каквито задания им слагат шефовете – да ги изпипват в период и до най-малки елементи. През уикенда се посвещавате основно на дома и близки, от понеделник дискретно укрепвате връзките си, само че не бързате да натрапвате концепциите си за изява. Някои гонят единствено своя полза, не оказват помощ на себе си, нито на работата.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас под напрежение интервал, нежелани настоятелен и персонални изненади се обрисуват до понеделник. Близнаците да позабравят упоритости и проекти, напъните им ще бъдат оценени по-бавно. Но ще получите предложения, които ви харесват. Ако проблемите са свързани и с финансови паники, овладейте се, ще намерите излаз и от тях. Във вторник не споделяте, някои просто си дават къс отдих. Не се увличайте дори да ви се ще по-дълго да си почивате, от сряда би трябвало да упорствате по задания, да преценявате активността с мнение на началник, сътрудници.
РАК (21.06 – 21.07)
И за вас преходът от юни към юли не е елементарен, отделете малко повече време за другарство с най-близки, техните откровени препоръки ще са ви от забележителна изгода. Раците си чертаят огромни проекти за изява и облаги, само че от понеделник би трябвало да следват непознати хрумвания. И едни се натъкват на по-сериозни компликации, мъчително пристъпват към практическа активност, втори се постановат на сътрудници и познати... Пазете се от интриганти, за решение на всеки проблем търсете най-ефективно средство. Някои много дълго предъвкват персонални несполуки, дано вървят напред.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Краят на юни ви изправя пред значими въпроси за настоятелен и персонални партньорства. Група Лъвове се заемат с обогатяване на знанията и уменията си. Кариерата желае жертви и от понеделник някои си постановат ограничавания в другарство. Друг въпрос, че има и такива от знака, които робуват на огромни упоритости, а като се повдигнат, бързо ще открият: лъскавите постове не са били за тях. От вторник разкривате от ден на ден качества, които са от изгода за екипи, в които действате. Избягвайте разногласията, изява, принос и любов няма по какъв начин да останат неоценени...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Изпращате юни и влизате в юли с известни настоятелен компликации, само че това не ви тормози, както нормално. Девите усещат, че е време да заздравят остарели и да основат нови колегиални и съседски връзки, концепциите им ще се посрещат с интерес. В понеделник се съобразявайте най-много с шефовете си, от сряда напъните ви ще увлекат и другите. Ако ви е нужна поддръжка, ще я имате, само че още по-важно е с такт вие да помагате на околни, четвъртък и петък множат съдружници, другари. И фенове, необвързаните стабилизират връзки.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Това 7-дневие разгаря деловите ви упоритости, само че вие сте умерени хора и няма да бързате с инициативи, в случай че има спънки. През уикенда Везните не постановат хрумвания, в понеделник ревизират здравината на партньорства. Вторник ще ви накара да се концентрирайте в поети задания, сряда ви носи облаги, четвъртък уголемява въздействието ви. Не е инцидентно, в петък тактиката ви се обяснява за целия екип и работата върви без никой да се претрупва и изнервя. Мнозина ще останат удовлетворени от свършеното и извоюваното, не е изключен и прогрес в кариерата.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Лятото ви настройва за отдих и развлечения, май е по-добре да се стегнете, обрисува се много работа. За част от Скорпионите се откриват редица шансове за включване в забавни планове, в понеделник и вторник не се налагайте, преди да сте се изяснили с шефове. Някои са по-критични към близките, само че да насочат укорите и към себе си, сякаш са се отпуснали. В сряда и четвъртък би трябвало да приключите старите задания, да помогнете на сътрудници и близки, да ги мотивирате за твърдоглавие. В любовта сте научили скъп урок без да ви се месят.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Доста скъпи хрумвания имате за изява и облаги, би трябвало да ги прокарвате с огромна примирителност до края на интервала. Едно, че доста Стрелци все току се взират в пропуски на другите, а подценяват риска от прибързаните си решения. Второ, нужна ви е помощ от авторитетни хора, само че в случай че нямат време за вашите грижи – може да предприемете обходна маневра. В понеделник проучвайте по-сериозно обстановката, във вторник търсете подпомагане от близки и изключително от дами, по-отзивчиви са. На път - значими уроци и срещи, за обич не бързайте.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Плановете ви са амбициозни, само че дали и изискванията са подобаващи за тях? Доста Козирози още през уикенда би трябвало да се оттеглен от сътрудници и познати, които не се отнасят прекомерно съществено към общите задания или трансформират активността в гонитба на персонален интерес. От понеделник ще прокарвате концепциите си с повече такт, а от вторник може и да се пандизите в себе си, до момента в който си подсигурите сполучливо осъществяване на уговорките. Ще се натъкнете на още спънки, само че упорствате и в петък ще си дадете време да обмислите последващи свои изяви.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Това 7-дневие изисква прецизно споразумяване на административни, настоятелен, финансови и по-лични неща, действайте деликатно и не се налагайте на околните. През уикенда Водолеите да изследват всеки подробност, прибързаност и в тяхната работа, и в помощта за родственици може да им докара гняв. От понеделник до сряда се вслушвайте деликатно в думите на близките, някои могат да ви навредят и вие би трябвало да се предпазите. Сигурен щит са ви правилните другари и старанието в работата. С техника сте ненужно самоуверени, а не сте майстори.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас интервалът е по-динамичен, а и сте подготвени от уикенда да се втурнете след амбициозните си настоятелен цели. В понеделник Рибите ще търсят всякакви услуги, във вторник може да се огледат за нови сътрудници, имат сила за цялостен екип. В четвъртък и петък изяснявайте по-внимателно бизнес и финансови въпроси, облагата не ви е в забрадка вързана. Обаче ще ви оказват помощ авторитетни персони, оценили са уменията, предаността ви в работата. И спестовност не вреди... Грижете се за тонуса си, в любовта заложете и на духовно другарство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР