ОВЕН (21.03 – 19.04)Гответе се за напрегнати дни, трудности се

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Гответе се за напрегнати дни, трудности се
Коментари Харесай

Хороскоп за 24-30 ноември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Гответе се за напрегнати дни, компликации се обрисуват в работата и с близки. Овните да се грижат за тонуса си, а и да отклоняват предложения за всякакви купони, в този момент мотиви има бол, само че на тях им е време да обмислят по-сериозно служебни проблеми, грижи към домашните. Във вторник някои подминават съвета под въздействие на инцидентни срещи, но единствено ще пропилеят сила, средства, дори от флиртове може да изпитат досада. Други ще упорстват да оказват помощ както могат на обичаните, да преодолеят остарели болки и ще има на какво да се радват.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието също не е леко, поемате куп задължения в деловата сфера, а близки и познати разчитат на поддръжката ви. Телците да упорстват в своите инициативи, ще съумеят да извърнат хода на нещата по този начин, че всичко да приключват добре. В понеделник търсете услуги, вместо да се сърдите на домашните за едно-друго. И в идващите дни не усложнявайте връзките си с обичаните. Вторник ви подмамва да дълбаете в елементи, а е значима далечната вероятност и вие ще се убедите: до петък следва да приключите първо с по-рутинни каузи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е белязан с значими мотиви за празнуване, само че и работата няма чака. За група Близнаци обстановката може да стане много напечена, сътрудници и познати не са напълно правилни, пораждат механически проблеми. Не отлагайте и грижи за тонуса, а в случай че експерти ви поучават нещо – послушайте ги и за здраве, и за поправки. С служители и съперници действайте очебийно деликатно. От сряда можете да поотпуснете душа, общуването с повече хора ще ви даде хрумвания, води нови партньорства. В петък не пилейте пари и не се заседявайте на маса.
РАК (21.06 – 21.07)
От събота бягайте от разногласия, които не ви засягат, а хрумвания предлагайте с такт и самообладание. Във вторник може и да не разкривате изцяло проекта си, а в сряда ще се държите единствено в непозната сянка. Сега за много Раци е значимо да изградят положително взаимоотношение с сътрудници, познати, родственици, другояче в четвъртък ще се усещат преуморени или неоценени. Споко, има условия да докажете професионализъм и съобразителност, а за момента заложете на дипломацията. И на постоянството, другояче рискувате да свършите нещо съвсем до края и там всичко да се обърка.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Пред интервала като че ли забравяте за празници и купони, товарите се с работата на сътрудници и близки, уязвими сте за всякакви изненади. Лъвовете ще стоят настрани от познати и компании, от понеделник следват непоколебим график. Друг въпрос, че са евентуални разправии с рода и другари, които нормално поддържат концепциите ви. Дали не сте прекомерно мнителни? Вторник е за изяснения, в идващите дни компликациите са в новите инициативи, само че в случай че сте ги подготвили уместно, а и остарели отговорности не ви дърпат обратно, всичко ще се оправи. Любовни наслади.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Не си усложнявайте 7-дневието с прибързаност, а и не се сърдете на близки, в случай че още от събота не се захванат да ви спомагат с всякакви услуги. Общуването от понеделник ще потвърди на Девите, че хората се интересуват от начинанията им и ще бъдат равностойни сътрудници или ще оказват помощ за по-лесно споразумяване на административни елементи. Не подценявайте празничните мотиви, въпреки че от четвъртък улавяте злословия и интриги и това ви огорчава. Е, интриги постоянно има, само че щом сте прецизни към отговорностите си, триумф и благополучие не ще ви загърбят.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вас – неспокойни дни, пораждат ред проблеми в деловото съдействие, може да се чувствате неразбрани от най-близките хора. Във вторник бъдете по-грижовни към тонуса си, имате потребност от отдих, а в случай че изпитвате здравословни неразположения, съветвайте се със експерти. Сега Везните май доста се товарят с работа, вместо да търсят услуги. Някои просто се изяждат за дребни несполуки, перфекционизмът ще им носи облага, само че не и на тази висока цена. Искрено мнение ще подскажа излаз от любовни паники, заслужавате благополучие.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сравнително спокоен интервал, въпреки че вие усложнявате нещата, поемайки спомагателни задължения в службата, към познати. Скорпионите в този момент желаят да услужат на близки, само че не се отхвърлят и от хрумвания за независима изява в понеделник. ОК, само че до четвъртък не ги налагайте, може да си докарате кахъри с сътрудници и дори със остарели другари. Мнозина да бъдат по-внимателни при споразумяване на финансови въпроси, във вторник и сряда да се държат на назад във времето. Петък носи хубави изненади, само че може и да не желаете да говорите за тях.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Време да изясните усложненията с клиенти, сътрудници, познати. Стрелците ще сложат точка на остарели разногласия още през уикенда, в понеделник работата ще върви мъчително и е редно да имат постоянна поддръжка от съидейници и сътрудници. Не се бойте, приносът ви в екипа няма да остане неусетен, а в сряда напълно не е нужно да налагате мнението си на другите. Обикновено сте общителни, в този момент внимавайте да не бъдете неправилно разбрани, току виж изискат да ви привлекат в спекулация или поради флирт заиграете роля, която не ви наподобява.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сега взаимоотношението с близките е от огромно значение. Доста Козирози са на високо място в бизнеса и обществото, само че е значимо не да подлагат на критика слабостите, които откриват в практиката, а да привлекат по-добри и съзнателни помощници. Поддържайте отмерено движение от понеделник, във вторник не се поддавайте на настроения и предпочитание за развлечения, въпреки че нерядко ви се ще и да си отдъхнете. В сряда ще видите плодове от напъните си, и авторитетни хора може да оказват помощ. Някои пускат бариерата пред любознание за персоналния им живот.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас интервалът е сложен, може би би трябвало да изкусурявате деловите си проекти съгласно прогнозите на някакви експерти, със препоръките на предани другари и други близки? Само част от Водолеите ще се съобразят с предизвестието и ще бъдат очебийно прецизни в работата, в понеделник не са най-доволни от резултатите, а във вторник са и изтощени, и поизнервени, и настроени за остри разногласия. Свалете малко мерника, изчакайте с огромни инициативи, анализирайте партньорствата си. В петък са евентуални паники за пари, а и пречки в любовта.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие не е леко – имате положителни хрумвания, само че би трябвало да сдържате ентусиазма си, до момента в който уловите подобаващ миг за реализация на замислено или намерите настойник. При много Риби второто е значимо, от понеделник са заредени с твърдоглавие. Не поемайте доста спомагателни задължения към сътрудници, познати и близки. Не се преуморявайте, от вторник-сряда ще разчитате и на помощ от шефове и родственици, делата си ще стабилизирате в четвъртък. Но бъдете наясно – шансът оказва помощ на упоритите. За някои ще е по този начин и в случай че мечтаят за половинка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР