ОВЕН (21.03 – 19.04)Голяма Богородица ви заварва недоволни от делови

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Голяма Богородица ви заварва недоволни от делови
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 – 20 август от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Голяма Богородица ви заварва недоволни от настоятелен и домашни неща, време е да обмислите нови хрумвания и проект за деяние. Шанс за реализация ще има, само че Овните би трябвало по-сериозно да се готвят за него. Понеделник ви е за повече контакти, настроението се подвига. Ще привлечете и сътрудници за вторник, тогава има риск от тежка работа, изтощеност. В сряда изяснявате елементи, в идващите ди ще се преборите с ред спънки и ще упорствате да се регистрира приносът ви. Едни се заемат с ремонт, други обясняват персонални тематики. Да е с такт.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубаво е през уикенда да отделите време на обичани хора и да си отдъхнете преди щурма на упорит настоятелен проект. В понеделник-вторник Телците ще кипят от сила за изява и облаги, концепциите им са смели, ще впечатлят и началник. Бъдете по-грижовни към тонуса си, в сряда сте склонни да поемате от ден на ден спомагателни задания. Четвъртък изисква вглъбеност, самообладание, само че дали всички ще се държат по този начин? Бъдете деликатни, въпреки че имате много мотиви за горделивост, в петък май ще търсите помощ от близки, нека не сте ги засегнали...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До петък е редно да положите оптимални старания за отбягване на разногласия с близки и познати, и за дреболии да са, бързо ще се изострят. Близнаците още през уикенда ще усетят: не е време да раздават препоръки на близките, а техният най-мъдър консултант е сърцето. В понеделник се захващате с работа по остарели задания, във вторник бягате от разправии в своето обграждане, виждате много опасности, които различен не регистрира. И да ви подлагат на критика за нещо, делата ви вървят и шефовете го виждат. Някои се утвърждават като умели водачи в екипа си.
РАК (21.06 – 21.07)
През интервала на напред във времето излизат финансови въпроси. Задачите на Раците са доста, само че тях сякаш ги интересува повече по какъв начин се схващат с сътрудници, в понеделник критичността им може да препъне основаването на обединявания. Пък и пестеливостта ви май е по-голяма. Вторник подсказва положителни хрумвания, само че вие се ограничавате, може да се включите в непознати планове, щом по тях спънки са по-малки, или има кой да ви оказва помощ с въздействие и опит. Петък носи куп незнайни при независими инициативи. Не изостряйте връзките си с обичани хора.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За вас 7-дневието е по-динамично, имате и куп настоятелен проекти, които желаете да осъществите бързо. Бъдете благоразумни, привлечете помощници до сряда. В понеделник някои Лъвове ще бъдат по-сдържани пред другари и родственици за тематики, които ги вълнуват. Във вторник може да ви умори не самата работа, а неуважение на приноса ви. Спокойно анализирайте проблемите и си спестете непотребен риск в четвъртък-петък. Не спорете, ами проучвайте всички елементи, съсредоточавайте се в твърдоглав труд. Бъдете самовзискателни в по-лични неща.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Седемдневието ще е умерено за вас, в случай че си наложите самообладание и въздържаност. Доста Деви имат проблеми и грижи, само че другари ще им оказват помощ дискретно, а и сътрудници може да им окажат навременна услуга в понеделник-вторник. Бягайте от разногласията на близките, а и вие не влизайте в словесни борби, не са потребни за осъществяване на задачите ви. Четвъртък ви сервира ненадейни шансове, само че да не ги пропъдите с непотребни упоритости, градите триумфите си малко по малко и припряността в петък не е ОК. Дамите да се съобразят с проекта на своя обичан...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега е значимо тъкмо да планирате настоятелен и персонални неща, освен да изразявате неодобрение от обстановки в работата. Така е в понеделник и сряда, тегаво ви е да чакате нови шансове, та авторитетни хора да ви оценят. Везните държат на екип, на другари, във вторник да не се увличат по непознати стремежи, след това това може да роди спор. В четвъртък не се месете и в непознати, в петък ще съчетаете по-умело упоритости, благоприятни условия, сила. Мнозина се радват на любовната естетика, но има какво да сторят, с цел да се допълват повече с избраника си.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е динамичен – едни си възнамеряват пътища или пренасяне, втори попадат измежду нови хора, трети изследват значима информация. През уикенда Скорпионите да не се товарят с още задължения, без друго дилемите им от понеделник са много и изискват неизменност. Във вторник-сряда анализирайте свършеното и актуализирайте проекта си за активност, в четвъртък към този момент би трябвало да уредите финансови и административни въпроси. Не ги подценявайте, другояче петък носи разногласия. Някои стартират любовна връзка, да не разрешават интервенция.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
До четвъртък нещата ви се подреждат по добър метод, не заспивайте на остарели лаври. От събота до понеделник Стрелците не са удовлетворени от реализирано, знаят, че могат още доста. Така е, но уреждайте прецизно нови съдружия и изява, до сряда общуването ви с сътрудници и познати е ориентирано към тази цел. Е, не ви се ще и да оставате в непозната сянка, това дано да бъде казано и направено с огромен такт в петък. Бъдете очебийно внимателни, с цел да оползотворите своя късмет уместно. В любовта ви върви, само че цветята постоянно желаят грижи, с цел да цъфтят.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът изисква да обновите деловата си тактика, Голяма Богородица носи контакти с познати, близки. Понеделник дава още шансове за Козирозите, само че те няма да разясняват нашироко. Вторник-сряда са за остарели ангажименти, тези задания може да ви натоварят, да провокират разправии. В четвъртък към този момент е ясно: с очевидна или дискретна помощ, само че се справяте отлично, а петък е за по-задълбочен разбор, с цел да включите свои хрумвания в плановете на авторитетни хора. Печелите добре, кариерата е ОК, отделете време за обичани, те са имането ви.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Не ви е леко през интервала, в деловата сфера сте цел на интриги, в персонален ви гнетят неразбирателства. Водолеите копнеят за хармонични партньорства, само че да не вършат компромис през уикенда, а и да поограничат харчовете си. Този понеделник се съсредоточавате в независими задания, натоварването ще е много огромно, постоянствайте и в идващите дни. Сряда ще ви подскаже нови шансове, може да не ги употребявате на мига, би трябвало да подготвите проект. Идеите ви са положителни, евентуално ще ви поддържат, печелите доверие на близки и далечни.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Седемдневието ви изправя пред настоятелен и персонални спънки, няма да се справите с един размах, а ще си навлечете гняв. До вторник Рибите да се заредят с самообладание, не е време за нови хрумвания, евентуално се натъквате на колегиални интриги. Някои откриват късмет за изява, други ще обмислят план за начинанията си. В сряда отделете време на домашните, обсъдете бюджета си. В четвъртък доста се трудите, не критикувайте различен, а намерете околен път да решите проблемите. В петък не се гърбете с още и още неща, търсете кой да ви учи на мурафет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР