ОВЕН (21.03 – 19.04)Другите мислят за отпуски, а вие имате

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Другите мислят за отпуски, а вие имате
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 – 21 юни от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Другите мислят за отпуски, а вие имате да уреждате куп значими каузи, чакат ви изпити, инспекции. Гответе се както прилича, ще има спънки. Овните могат да разчитат на някаква помощ от шефове в понеделник и вторник, само че се изисква да бъдат по-гъвкави, тактични. С служители се дръжте нащрек. Не е елементарно, усещате кой плете интриги, желаете да покажете суровост към хора, които не извършват съществено задания. В сряда не се месете в непознат спор, не изяснявайте болните тематики, в случай че ви поучават нещо в четвъртък-петък, слушайте и го свършете.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие е динамично, само че вие ще се справите с пътища, натоварване в службата, домашни задания. А което е още по-хубаво, Телците постоянно намират дума да окуражат познати и близки в сложни мигове. В понеделник и вторник и вашата работа по никакъв начин не е лека, само че ви окрилят вероятности за изява, издигане, облаги. Е, в сряда усещате: парите не са най-важното, а в четвъртък сте доста сдържани и дисциплинирани и това ви носи нови шансове. Може да скръцнете и със зъби в петък, само че без кавги ви е по-добре. Любовта оказва помощ във всичко.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е динамичен, а на вас сякаш не ви се ще да действате напористо, както ви е присъщо. Близнаците да проучват деловите проблеми, не стигнат ли до корена, мъчително ще се оправят. В понеделник едни подхождат дребнаво, други пък сипят обещания във всички страни до сряда. Вместо да укрепите равностойните партньорства, може да си докарате нови грижи, разправии. В четвъртък ще доловите ненадейни и забавни шансове за изява и доходи, не критикувайте, а организирайте близки, нали сте водачът в тези връзки...
РАК (21.06 – 21.07)
Тези 7 дни са сполучливи за вас, само че компликациите ще са много. Като начало Раците би трябвало да се преценяват с проектите на по-влиятелни познати и родственици, от понеделник до четвъртък има да наваксват с информация, пътища, контакти с нови хора. Усетът не ви лъже, действате по-предпазливо, само че изрично и шансът ще ви се усмихне. Вторник е най-напрегнат, нека уредите въпроса с финанси, в петък ще почувствате същинско облекчение, ще зарадвате с нещо и фамилията си, драго ви е да се покажете... Майсторството ви проличава и в екип.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Дните ви изнервят, по-добре излезте в отпуск. Ако още не му е време, запасете се със въздържаност, не е рационално да влизате в спорове с близките, нито да позволявате да ви изкушат за настоятелен случки. През уикенда Лъвовете ще поддържат връзка с куп познати и родственици, от понеделник обаче се затварят в своя свят и във вторник ще си разрешат пауза от всички служебни кахъри и напрежения. Не се боите от пречките, ще ги преодолявате и без да се изтъквате доста в екипа, в публични организации. В петък ще бъдете възнаградени и за такта.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега сте склонни да поемате куп служебни задания, обещавате услуги, мислите за смели планове. Девите да внимават, има риск да се вкарат в професионални проблеми, да объркат реализацията на доходни замисли. Не ви липсват положителни хрумвания, ще покаже петък, само че от време на време предпочитате да останете в екип, да се подчинявате на рутинния темп, да се равнявате по шефовете. В понеделник ви се ще да се върнете към сигурните остарели ангажименти и изяви, във вторник-сряда намалявате темпото. В четвъртък не отлагайте споразумяване на документи.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
От Задушница си налагате куп ограничавания, въпреки че ви изкушават срещи с познати, нови планове в работа и образование. Везните в действителност са си решили напълно тъкмо нещата, стремежът за бързи и по-значителни промени носи много опасности в понеделник, а във вторник може да ги преумори и изтощи. Заложете на сигурното – в сряда ще преодолеете деловите спънки, ще привлечете нови облаги и поддръжка в четвъртък. Петък е за пътища, контакти, изследване, само че първо се уточнете с най-близките, не трябва да пренебрегвате техните упования.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези 7 дни ви карат да се съсредоточавате в персонални и бизнес проблеми, да проявявате еластичност. Доста Скорпиони усещат в деловата сфера интриги, не разчитат дори на другари да ги разчистят вместо тях. Други не се схващат с обичани хора, дано се посъветват с родственици, да изискат от тях подпомагане за излизане от усложнения. В понеделник и вторник смятате бързо да се справите с ядовете, в сряда се връщате към остарели ангажименти. Четвъртък ви дава пауза, от която се нуждаете – да се ободрите, да се уверите: напъните ви не са напразни.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът не е неприятен за работа, само че в случай че до сряда почувствате потребност от отмора – можете да го употребявате и за отдих, и за незабавни къщни задания. Стрелците не са наясно с някои служебни вероятности, настройват се сериозно към сътрудници, сътрудници. Спестете си разногласията, от понеделник стартират промени. Не се хвърляйте незабавно в нови начинания, прокарвайте внимателно път на концепциите си във вторник. В идващите дни ще привлечете поддръжка от авторитетни хора, ще избегнете и финансови грижи, най-близките ви са склонни да харчат много.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За мнозина от знака на предна линия излизат по-лични грижи, за служебните каузи могат да разчитат на услуги и друга поддръжка от сътрудници, другари. Група Козирози се стремят да уредят връзките със своя фаворит, времето дали е пристигнало?... В понеделник имате опция за повече познанства, във вторник превес взимат деловите контакти и дилемите, в сряда родственици ви желаят помощ. Някои настойчиво гонят професионалните изяви и облагите, обаче това да не ги главозамайва, в любовни каузи би трябвало да бъдат търпеливи, деликатни, отстъпчиви.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От Задушница стартира мъчно 7-дневие, за вас то е хубаво и евентуално усещате хода на събитията. За едни Водолеи проблемите са служебни, в понеделник ще си начертаят напълно нова тактика, ще търсят нови сътрудници и съдружници. Идеите ви са положителни, цялостни сте с сила за изява и творчество, в сряда може да усетите нечия злоба, да се усъмните в досегашни сътрудници. Овладейте в този момент упоритостите и критичността, триумфите зависят от целеустремеността и труда ви. За персонални неща не слушате непознати препоръки, градете щастието както го разбирате.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав е интервалът и за вас, мнозина ще се радват на хармонични персонални връзки. Доста Риби внасят нов подтик в връзките си, втори се вземат решение на значима стъпка с избраника си. А и в деловата сфера нещата в този момент се подреждат макар сериозните компликации. В понеделник можете да потърсите нови сътрудници за бизнес, във вторник уреждате настоятелен и административни елементи, в сряда обединявате напъните на екипа към градивните си хрумвания. Важно е да запалите другите, с разправии няма да стане. Упоритостта ви дава обещание забележителни сполуки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР