ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник зависите от по-влиятелни хора, може

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник зависите от по-влиятелни хора, може
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 – 28 август от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До вторник зависите от по-влиятелни хора, може би близки, в реда на нещата е да сте по-дискретни най-малко за персонални неща. После Овните могат да разчитат на другарски контакти, които внезапно им оферират нови настоятелен благоприятни условия, при някои са свързани с пътища, друга тактика за изява и облаги. В четвъртък бъдете търпеливи с близки, постоянно ви поддържат, в този момент не са отговорни те, че пред делата ви има спънки, триумфите се бавят. За част от знака, отсрочване на фамилни или интимни събития, за положително е, да не вършат драми, развоят ще се окаже превъзходен.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Началото на интервала пали сдържаност, а е по-разумно да избегнете разногласия, за сметка на тях бъдете деликатни с финанси и тактични при другарство със свои сътрудници. Телците са във форма, но във вторник-петък да бъдат по-грижовни за тонуса си, при някои се обрисува съществено напрежение. Ще има шансове за изява и облаги, в екип обаче ще поемате и задания на сътрудници, познати, близки, персоналният образец е метод да ги подтикнете да се активизират и те. Ще обърнете нещата в своя изгода, единствено се опрете на откровени съветници и съзнателни арбитри.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Трудно 7-дневие, през уикенда може да се почувствате недооценени от сътрудници, познати и обичани, само че вместо да дадете воля на страстите, помислете за къс отдих от вторник до четвъртък. Доста Близнаци притеглят погледа на шефове, други авторитетни хора, подготвени са да се заловен с виновни задания, ще работят самоуверено. Сега окуражавате и обкръжението си, по тази причина бъдете самовзискателни, не си прощавайте дребни пропуски, несъобразителност, нали желаете водачеството? За персонални неща заложете на деликатност, единодушие не се реализира от единствено себе си.
РАК (21.06 – 21.07)
Хубав интервал, има на какво да се радвате в работата, връзките с близки се разведряват. Раците притеглят съидейници и помощници за забавни хрумвания, от понеделник да демонстрират хрисимост, подготвеност да следват непознати стремежи. Във вторник се натъквате на съществени спънки, не бързайте да вините другиго за тях, да желаете автономия. Ситуацията се оправя в четвъртък и петък, преценявате се с условия на по-влиятелни хора в кръга си, с получавана нова информация. Личните ви неща са ОК, а в случай че ви желаят препоръки – давайте ги.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник-петък гоните високи настоятелен упоритости и облаги, само че май е редно да се съобразите с динамичността, а и с мнението на близки хора. Лъвовете, в случай че могат, ще тръгнат на път или ще изследват нова информация до сряда, от изгода е и привличането на помощници. Особено са ви нужни, в случай че ви възложат по-големи отговорности. За поддръжка от шефа търсете обиколен метод, близките имат и други грижи, няма за какво да им се сърдите в понеделник. Внимавайте с тонуса и техника, слушайте препоръки и не се главозамайвайте от първите триумфи.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Динамичен интервал, от понеделник до петък пречките са много. Те карат Девите да бързат за промени, след това да отстъпват обратно. Май би трябвало по-внимателно да обмислите проект. От събота до вторник може да се върнете към остарели ангажименти, наясно сте със задания, с резултати от напъните. Ако сте имали спор с сътрудници, сътрудници, клиенти и прочие, вижте в какво можете да постигнете компромис, има и другари, които ви подсказват подходящ отвод от ред искания. Не е време за примамващи случки, а за изчистване на отдавнашни неразбории в любовта.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вас 7-дневието не е леко, не поемайте недомислени обещания по настоятелен и персонални въпроси. Много Везни ще преодолеят пречките бързо, в случай че могат в този момент да поддържат връзка повече с естествените красоти. Все отново този понеделник внимавайте с тонуса, а и с всякакви машинарии, във вторник не говорете в елементи за проекта си, в този момент е значимо дискретно да търсите авторитетни настойници. Убеждавате ловко другите, това задължава вие да бъдете доста самовзискателни, дребни неточности ви излагат. В любовта е значимо да изградите цялостно доверие, не да се налагате...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Вашето време в този момент тече на по-бавни обороти, само че отново е ползотворно. В началото на работната седмица Скорпионите гонят изява и облаги, надали ще разчитат на по-влиятелна поддръжка. Сега по-често ви търсят хора, които и преди са се възползвали от триумфа ви. Във вторник и сряда май ще се отдръпнете от такива познати. В четвъртък се изкушавате от по-самостоятелни инициативи, само че още не е миг, по-разумно е да оползотворявате и дребни шансове, които ви сервира животът... В любовта не сте склонни на компромис с правилата си, и с право.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас е значимо в този момент да отсявате по-точно същинските от мнимите си другари, другояче ще пропилеете много време и старания, без да постигате мечтаните високи резултати. В понеделник Стрелците да не се щадят, има някой, кйито разчита на помощта им, а и на цялостен екип могат да вдъхнат кураж за печеливша изява. Трудностите от сряда нататък не са дребни, само че ви сближават с хора, споделящи вашите правила, а срещи със остарели другари ви откриват нови шансове. В персонален проект се обрисуват радостни събития и за обвързани, и за необвързани.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя обмислете задълбочено проекта си за деяние, в деловата сфера ще ви се разкрият непредвидени благоприятни условия, само че и персонални неща не трябва да изостават. От понеделник следвате и непознати хрумвания, обаче с такава дисциплинираност и отдаденост, че скоро близките ще признаят: незаменими сте в екип, помагате, пазите и другите от недовиждане и вреди. От вторник си налагате по-строг режим, упоритостта ви в работата дава обещание положителни облаги, високо служебно самопризнание. Мнозина Козирози отвоюват и правото си на благополучие в любовта...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Стоите пред настоятелен и персонални проблеми, не се поддавайте на тъжно въодушевление, домашни и другари ще ви поддържат в последните дни на интервала. Водолеите да се грижат за формата си през уикенда, дано съчетаят тонизирането с разбор на нови благоприятни условия за изява. Понеделник ще донесе още изненади, обаче вие имате сила и умения да се справите с всичките. Друг въпрос, че не може да стане бързо, би трябвало да изчакате удобна обстановка, не да пилеете помощ, хрумвания. Разчитайте на себе си, близките ще прозрат какъв брой скъпа е дружбата ви.
РИБИ (20.02 – 20.03)
В деловата сфера ще има проблеми, рационално е през уикенда да свиете своето обграждане до най-близки, да обмислите проекта си за деяние. Рибите да не се връщат тъкмо в този момент към остарели ангажименти, в понеделник пораждат и ненадейни спънки, не трябва да рискуват. Във вторник концепциите ви са ОК, обаче дали не ви опълчват на авторитетни хора... Не е време да се месите и в работите на сътрудници и познати, да им трансферирате грижи, изключително финансови. Проучвайте задълбочено оферти за партньорство, значими неща там са единствено загатнати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР