ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник си дайте по-дълъг отдих, вероятни

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник си дайте по-дълъг отдих, вероятни
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 – 14 юни от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До понеделник си дайте по-дълъг отдих, евентуални са грижи за тонизиране, не сте уверени в каузи, въпреки че концепциите ви са перспективни. Ако Овните имат любовни кахъри, ще чуят много препоръки, само че да работят съгласно своите правила и визии. Вторник и сряда са за по-интензивно другарство, задават се спънки, само че те са преодолими и не трябва да ви отхвърлят от замисленото. При компликации получавате поддръжка от откровени другари, доизяснявате обстановките и в петък си вършиме по-рационален проект за деяние. И да има рецензии, ще се справите.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Вие също починете добре през уикенда. Ако имате персонални и домашни грижи, дръжте се настрани от огромни компании. От понеделник Телците се заемат с сложни задания, ще упорстват уместно, само че не са изключени и финансови проблеми. Бъдете прецизни и откровени при уреждането им, сряда е напрегната, а да спорите с близки не е подходящо. Можете да разчитате на поддръжка, а и шансът ще ви се усмихне до петък, хвърлените старания в работата няма да бъдат на вятъра. Въпреки динамичност не забравяйте усвояването на още умения.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Влизате в по-динамичен интервал, не забравяйте пословицата: каквото си дроби човек, това сърба. Група Близнаци май са очаквали помощ от близки, само че в този момент и при по-сериозни компликации ще разчитат основно на себе си. От понеделник до сряда бъдете по-пестеливи, в предходни дни сте позволили непотребни разходи или към този момент ще си платите за ред неизпипани елементи при образуване на каузи, пътища. Ако има интриги, парирайте ги, да не вредят на старите другарства. Ще се справите с провокациите, за влюбени хубавото следва занапред.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът ви носи хубави настоятелен шансове, по тази причина от понеделник до четвъртък насочете внимание за оползотворяването им. При едни Раци те може да са свързани със срещи с авторитетни другари, при други са белязани с доверието на нов началник, оставя ги да работят по-самостоятелно. Ще се изявите, само че в сряда бъдете по-тактични, не налагайте мнение, колкото и надълбоко да сте обмисляли нещата в бизнеса през уикенда. При мнозина прозира огромна непреклонност и пренебрежителност, не са им от изгода. Влюбените да спестят на избраника си разногласия.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За вас уикендът носи провокации да пътувате и да се забавлявате, изключително влюбените... Ако пък ви се постанова да работите в този момент – ще предпочитате независими изяви. Лъвовете обичат лидерската роля и от понеделник ще притеглят сътрудници, сътрудници в екипа си. Във вторник зареждате мнозина със своята сила и възторг. Даже да има спънки, не се показвайте като деспот и избягвайте разногласия с хора, които от дълго време ви следват и поддържат. Четвъртък и петък подтикват към нови начинания, планирайте стъпките си.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През уикенда си чертаете настоятелен и персонални проекти и сте наясно: осъществяването ще зависи от благосклонността на шефове, на авторитетни родственици. Е, Девите да създадат каквото би трябвало и могат, по този начин от понеделник ще притеглят благосклонности, помощ. Във вторник упорствате праволинейно по дилемите, а триумфите не бързат, по тази причина през идващите дни не влизайте в разправии с близки, по-нататък ще одобряват мнението ви, ще се обединят към проекта ви. И фактът ще ви радва доста, преодолявате и справедливи спънки, и финансови проблеми, и интриги.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този уикенд ви настройва сериозно, терзания има и у дома. От понеделник ще се справите с множеството проблеми, обаче разпределяйте своя бюджет най-разумно, с цел да избегнете бъдещи огромни финансови грижи. Везните да бъдат доста съсредоточени във всичко, с което се заемат, в сряда много спестовно ще приказват за желанията си в персонален и длъжностен проект. Някои ще се върнат към остарели хрумвания и съдружия още в четвъртък, други ще се нагърбят с отговорности на близки, в този момент откровен съвет ще им покаже най-хубав излаз от всеки проблем.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Доста от знака не са най-доволни от настоятелен резултати, само че е редно през уикенда да се погрижат за тонуса си. Ако Скорпионите имат персонални проблеми, да търсят решение и без да се уповават на непознато мнение, а и да отделят повече внимание на избраника си. В понеделник-сряда атмосферата е напрегната, би трябвало да бягате от спор с близките и изключително в случай че тематиката не ви визира. Уреждайте тъкмо финансови и административни елементи, въпреки че в доста случаи разчитате на застъпничество от авторитетни хора. Ще ви дадат късмет, вие не се хвалете с него.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През този интервал е редно да държите упоритости и страсти под надзор, не всичко върви съгласно проектите и желанията ви. Стрелците може да станат цел на колегиални интриги или пък попадат в екипи, където връзките не ги удовлетворяват. От събота до вторник ще анализирате по-задълбочено нещата, усетът ви подсказва: има късмет да ги подобрите. В сряда поемате по-самостоятелни отговорности, дискретно оферирате решенията. Шефове ще ви поддържат, само че не бързайте да разчиствате сметки, проблемите имат история...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Започващото 7-дневие е много натоварено със задания, не давайте недомислени обещания към клиенти, познати, близки. Козирозите имат печеливши хрумвания, само че за някои е много рано, други би трябвало да бъдат уредени тъкмо и финансово, и административно в понеделник. Част от знака считат да извлекат полза зад тила на сътрудници, само че да не се изкушават, другояче вторник-четвъртък ще бъдат белязани с кахъри. Ако смирите упоритостите си в сряда, съдействието ще бъде и ползотворно, и равностойно. В любовта не се впускайте в всякакви игри.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тези 7 дни изискват от вас самообладание и подчертана нерешителност, уикендът не е подобаващ да сипете обещания към близки и познати. Даже и да могат да изпълнят всичко казано, Водолеите още в понеделник ще се усещат изтощени и разочаровани, във вторник в действителност ще си проличи, че се нагърбват с всички тежести в екипа си. Някои от знака са по-припрени, може и да не плануват интриги в деловата сфера, нежелани изненади от избраника си. Четвъртък и петък разрешават да намалите темпото, да премислите проекта си, да отдъхнете...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Събота и неделя са за отдих и развлечения, само че в случай че за вас носят настоятелен шансове, няма да се колебаете да се хванете на мига с работа. Пред Рибите се обрисуват положителни благоприятни условия за изява и облаги, само че още в понеделник би трябвало да поемат много от дилемите на сътрудници, а и във вторник-четвъртък не е време да обясняват тематиката, другояче ще усложнят връзките. В петък към този момент ще сложите на място нещата. Ако ядовете са били с най-близките и у дома, възцарява се естетика, стремежи и претенции са признати. Значи благоразумното самообладание си е коствало.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР