ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник положете повече грижи за напасване

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник положете повече грижи за напасване
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 – 27 август от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До понеделник положете повече грижи за напасване на интереса на сътрудници и познати, с които имате общи проекти, другояче дилемите няма да вървят леко, а са много. Овните избират по-самостоятелни изяви, в екипите им се падат куп грижи, преценяват се с други, само че във вторник-сряда да упорстват по поетите задължения, има за изясняване професионални и финансови елементи. Ще се справите до четвъртък, в петък и вас ще поддържат. Това другарство в работа и с близки ви окриля, обичани хора ви изненадват с мотиви за наслада от живота.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие е динамично, евентуално е мнозина да се затворят в проблемите си, не да ги разискват нашироко. От събота до сряда Телците ще се оттеглен от сътрудници и познати, в случай че уловят неучтивост, опити за интервенция в персонални неща. Във вторник сте сериозни, само че не бързайте с решения и в четвъртък, можете да се възползвате от поддръжка на някои близки. Преценете деликатно с кого ще се сработвате добре, с кого имате общи хрумвания за инициативи в петък, дилемите са много, само че няма да ви тежат. Неразбирателства с обичаните изискват самообладание.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напрегнат интервал, не бързайте да налагате хрумвания за изява и облаги в работата. Близнаците не са склонни да се вслушват в препоръки в този момент, нека най-малко да одобряват роля на балансьор в екипа, без доста приказки ще окуражават и сътрудници да се трудят добре като тях. В понеделник съюзите са по линия на услугите, във вторник-сряда пораства вярата в триумфа, само че пречките са бол, а и ви се ще да ви отличат... Четвъртък ви връща към остарели ангажименти, не подценявайте риск от интриги. Погрижете се за тонуса си. Труден петък, бъдете бдителни с парите.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът не е лек, само че вие ще се справите с неприятностите ловко, в случай че запазите вътрешното си успокоение. През уикенда Раците някак подценяват пречките, в понеделник насочват критичността си към близки. Защо, в идващите дни ще би трябвало да поемате повече задания в екип, да планирате, а приносът ви може да не бъде оценен. В четвъртък-петък си изяснявате нещата, не се поддавайте на интриги, а преценете по какъв начин можете да опазите ползите си. Вероятно е да наложите отдалеченост, да не споделяте огорчения, само че домашните ви схващат...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Трудно 7-дневие, през уикенда е редно да си извършите прецизен проект за работа. В понеделник Лъвовете ще засилят гъвкавостта при пробутване на претенции, ще управляват по-строго бюджета си. Във вторник може да ви предложат услуга, вие не бързайте да приемате, в случай че е под условия. Тези дни е добре да избягвате разногласията както с авторитетни персони, по този начин и с най-близките. В четвъртък се обрисуват плодотворни съюзи, би трябвало да бъдете доста бдителни по дилемите си и ще се справите, въпреки не бързо. Погрижете се за здравето на всички вкъщи.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Период на хубави благоприятни условия за изява, а през уикенда сте наясно единствено едно: би трябвало да посвиете кръга на съидейници и сътрудници. В понеделник Девите подхващат напрегната работна стратегия, с нея идват и нови положителни шансове, до четвъртък поради тях може да се наложат пътувания, изследвания, запознанства с повече хора. Можете да разчитате на подпомагане от шефове и настойници, а в случай че си търсите сътрудник за работа или обич, някои ще срещнат подобаващия претендент. В петък е най-натоварено, помислете за повече отдих и тонизиране...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав интервал, чувствате се цялостни с сила. От уикенда Везните се нагърбват с много настоятелен и домашни задания, околните им във всичко могат да се опрат на тях, да потърсят съвет и кураж. Понеделник ви прави по-критични, от вторник до петък на напред във времето излизат финанси, ще ги стабилизирате. Огледайте си нещата деликатно, не е нужно да бързате и да споделяте, да се включвате в непознати планове. В четвъртък си дайте отдих, а в случай че не зачитат приноса ви, ще намерите по какъв начин да го кажете с такт. Трудът ви е потребен и в публичен проект.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Ведро 7-дневие, въпреки че действате по прецизен проект или си налагате някакви ограничавания в бита. Въпреки това отделяте повече време за значими контакти. От понеделник Скорпионите работят настойчиво по дилемите си и резултатите са положителни, а се откриват и още шансове. Даже нещо да не върви, бързо намирате уместните разновидности. В сряда не се изтъквайте доста в екипа, безшумно и добродушно шефовете ще оценят качествата ви. В четвъртък тръгвате на път, проучвате информация, срещате хора, нужни за кариерата ви. В любовта царува естетика.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Седемдневието ви изпълва с сила и упоритости, не ви се желае да действате с отстъпки, такт. Защо, още понеделник ще покаже на Стрелците, че по този начин пилеят сили, а разногласия с близки са неуместни. Вторник идва с нови шансове, пречките не ви плашат. Съсредоточете се в работата, изяснявайте детайлите с самообладание, в случай че ви е нужна поддръжка – в четвъртък не се бойте да желаете услуги. Петък е за равносметки, ще има мотиви за ваучър, само че пощадете силите си, тонусът ви не е невредим. В персоналните връзки не налагайте мнение, по този начин нищо не се оправя.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът не е лек, само че вие не се плашите от тежки задания и спънки, а и надали ще слушате различен за персоналните си грижи. В понеделник-вторник сложни задания ще създадат Козирозите по-общителни, значими са им мнението на началник и на настойници. В сряда напъните за кариера и облаги са по-резултатни, някои замислят и социална изява. Тя не печели благосклонности незабавно, а по-нататък ще я осъществите. Не преживявайте укори и интриги, имате си протекция и помощ, щом е нужна. Е, има и хора, които ви поучават на едро, вие следвате собствен път.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Напрегнато 7-дневие, не го правете по-трудно, пробвайки се да контролирате всичко. През уикенда Водолеите следват непознати хрумвания, в понеделник се взират в елементи и проучват държанието на околните. Ако разчитате на помощта на близките, пречките ще отстъпват пред вас до вторник. В идващите дни се погрижете за бюджета си, приносът ви май не е високо скъп. Не ви се стои в задните редици, би трябвало да уреждате нещата си прецизно, след това да действате на макс. Трудности в персонален проект каляват характера, ще се справите скоро с тях...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Динамичен интервал, а напъните ви в работата ще дадат резултат. Само че дано Рибите да държат сметка и за концепциите на шефа през уикенда, а в понеделник да вършат по този начин нещата, че да си икономисват спорове. Вторник е изтощителен, не се поддавайте на интриги, хитри ангажименти, и през идващите дни ще ви е най-добре единствено с най-близки. Ако с тях имате несъгласия, изяснете ги в четвъртък тактично, петък е за нови проекти. За някои - и нови срещи. Мнозина да бъдат грижовни за тонуса и за придобивките си, непредпазливостта ще води до вреди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР