ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник е време за пътуване, проучване

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник е време за пътуване, проучване
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 – 23 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До понеделник е време за пътешестване, изследване на нова информация, отговори на предложения за съдействие. Овните могат да завоюват благосклонности и поддръжка, в случай че се държат непретенциозно и почтително и към по-ниско сложени хора или при финансови и други проблеми. Домашни поправки също не вървят без „ чираци ”, колкото и добър занаятчия да сте. От вторник до петък полагате огромни грижи за стабилизиране на взаимоотношенията и основаване на нови екипи, не е неприятно, че поемате и непознати хрумвания. Не позволявайте да въздействат на любовния ви избор, ОК е.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие не е неприятно за проектите ви, само че въпреки всичко бъдете деликатни и не поемайте повече задължения, в сравнение с можете да извършите.Телците да се грижат и за тонуса си, от вторник до петък пречките в работата са по-сериозни, не трябва да се преуморяват, да позволяват заплеснатост, нарцисизъм. Ако излъжете нечие доверие, горчилката е за вас. Едни кипят от сила, в деловата сфера имат условия за безапелационни изяви и облаги, други са във вихъра на любовта. Чаровни сте, само че за мнозина е време да помислят за дом и брак, не за случки.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До понеделник сте на вълна да анализирате и въпреки че близките може да не ви харесват в тази роля, направете си равносметка на постигнатото, подгответе си последващи ходове. При много Близнаци се обрисуват промени, в начинанията им шансът постоянно ще е на кантар. Ако работите честно, само че с хъс, резултатите ще са положителни, даже ще дадете подтик за по-ефективна активност на близки, сътрудници. Не се тревожете за пари, а хрумвания прокарвайте по-гъвкаво. От сряда подкрепете и непознати замисли, краткотрайно отстъпвате от претенции, само че престижът ви не пада.
РАК (21.06 – 21.07)
Хубаво 7-дневие, а и от дълго време кроите проекти за изява и облаги, въпреки че дори близки не подозират за някои. От събота Раците да заложат на съдействие с сътрудници, познати, съседи, има хора, с които биха се допълвали добре в екип от понеделник до петък. Част от знака избират по-самостоятелната изява, склонни са да си наложат и ограничавания от вторник, и са доста съсредоточени в каузи. Споко, ще блеснете с умения, привличайте поддръжка. Ако се влюбите, не бързайте незабавно за тази връзка, радвайте се на приятната страна на живота.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
От събота до понеделник ви тормозят финансови проблеми, не допускайте паниките да изострят дребни неразбирателства с сътрудници и близки. И те май са изнервени. Лъвовете имат хрумвания за изява и облаги, при първа опция ще започват нови планове или ще стартират по-добра работа, това е доста по-разумно в сравнение с повреждане на партньорства и покупко-продажби, а и задълбочаващи се разногласия. Не се изтъквате прекомерно на напред във времето, от сряда пораждат ненадейни компликации и заразявате близките със хладнокръвие. За обичаните сте опората.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През тези дни дилемите ви у дома и в работата са много, само че вие ще упорствате за осъществяването им с ясното схващане, че вършиме нужното за околните, за кариерата си. Така е, Девите ще се радват на положителни резултати, финансите им нарастват. Вероятно през уикенда ще се преценявате доста и с желанията на домашните, от понеделник обаче ви изненадват настоятелен проблеми, би трябвало да ги преодолеете, да прокарате свои хрумвания за промени. До петък избягвайте разногласия, не сте наясно с ред обстановки, егоистичните цели ще срещнат остра опозиция.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Това 7-дневие ви заварва с проблеми и не изключително бодро въодушевление, но ще се справите сполучливо с компликациите, шансът е с вас. От понеделник Везните ще задействат нова делова тактика, евентуално до сряда ще се сдружат и с хора, които могат да им окажат скъпи услуги. Не усложнявайте обаче връзките си с родственици и другари, които са ви помагали, а и проучвайте най-обстойно информацията и офертите за изява. Мнозина се включват в непознати планове, други постъпват на ново място, същинската им опора е обичта на най-близките.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
И за вас се обрисуват много задания през идващите 7 дни, само че в петък ще бъдете удовлетворени и от свършеното, и от опцията да помогнете на най-обичаните си хора. Скорпионите ще си създадат точна стратегия през уикенда, може да се върнат към някои свои по-стари бизнес хрумвания. В понеделник проявете самообладание, общувайте повече, имате потребност от нова информация, препоръки. Сряда е сложна, в четвъртък току прибързвате, а е значимо да изчистите финансовите проблеми, да действате като едно цяло с близки. Не допускайте да ви се месят в персонални неща.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Труден интервал, само че вие не се притеснявате от настоятелен спънки, а от разногласията в кръга си. По-добре, в случай че Стрелците не се месят в непознати разпри, малко на брой близки биха ги разбрали и подкрепили. През работната седмица едни ще подхванат остарели хрумвания, други ще търсят поддръжка и сътрудници, въпреки всичко не е време да се изтъквате на напред във времето, да мислите за нов екип и месторабота. Четвъртък и петък ще ви поднесат информация за вероятни промени, приключването на остарели проблеми, резултатите от минал труд. Не губете надзор над страстите...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът е сложен и за вас, не си усложнявайте работата и още със разногласия. Козирозите са прецизни експерти, имат доста амбициозни хрумвания, гонят кариера, само че това да не става мотив за опълчване на сътрудници, сътрудници и близки. В понеделник и вторник изясняването би трябвало да заздравява съюзите ви, а не да ви откъсва от другите. Ако желаете да измененията нещата към положително, в сряда се пазете от еснафщина. Някои не са удовлетворени от позицията и прихода си, само че дали преценят тъкмо приноса си в екипа?... Флиртовете да са с мяра.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вас 7-дневието е с напрежение и плодотворно. Водолеите имат забавни проекти, само че първо би трябвало да наваксат някакви пропуски в работата, второ, да привлекат помощници, съидейници. Периодът ще ви помогне да се сближите още повече с хората, които обичате, ще ги болестите с ваши упоритости. Любовта ви дава крила. В сряда не прибързвайте, не сте наясно с условия, а в четвъртък щадете здравето си. Откриват ви се нови хоризонти, за някои от знака е евентуален по-отговорен пост, други се заемат с упорит креативен план.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубаво 7-дневие, въпреки че не е леко, имате да разчиствате куп остарели проблеми в работата. Рибите ще се оправят и с най-деликатните обстановки, сътрудници и познати уговарят някои от знака да се отклонят от правилата си в работата, да създадат нарушавания. Пречките не ви плашат, в понеделник ще се преборите за концепциите си и в спор, от вторник и близките ще повярват в смелия ви план, евентуално ще го поддържат. В четвъртък идват нови шансове, изявата няма да е лесна, само че чувствате ли помощта и обичта на избраника си, друго не ви би трябвало.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР