ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамичен период, мнозина се чудят по кой

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамичен период, мнозина се чудят по кой
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 - 24 август от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамичен интервал, мнозина се чудят по кой път да заловен и в деловата, и в персоналната сфера. Овните да не се поддават на страсти, с разсъдък ще намерят правилни решения, мъдри препоръки, загрижени настойници. Дано не отблъснете някои равностойни сътрудници, в понеделник и вторник критикувате наред, в сряда и четвъртък сте склонни да се хвърлите в бизнес случки. Петък ще ви покаже, че работата ви върви плодотворно, достиженията ви са видни и можете да ги разширите. Не бързайте да говорите за проекти, преди да сте ги избистрили.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Очертават се куп грижи, само че вие можете да се справите с тях, и то за по-дълго време отсега нататък. В работата Телците да се преценяват с проектите на шефове, впишат ли се в такива планове, нещата ще се подреждат много удобно за тях. През уикенда май ще загърбите битови въпроси, в понеделник избирате независими задания. Във вторник забавяте движение, с цел да търсите сътрудници. Важни са ви, другояче в четвъртък ще сте изнервени и изтощени, в петък - и кахъри към взаимна активност, пари. Е, дайте си сметка какъв брой са разнообразни хората...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тези 7 дни ви носят много работа, те са инспекция по какъв начин взаимодействате с сътрудници, подчинени, клиенти. Близнаците още от уикенда търсят допирна точка с проекта на шефовете, въпреки че и техните професионални хрумвания не са по никакъв начин неприятни. Е, последвайте непознатия план, в понеделник ще можете да укрепите печеливши партньорства. От вторник не се изтъквайте доста напред в екипи, не поемайте свръхнатоварване, с цел да блестите. В тази посока до петък чувствате известна незадоволеност, краткотрайна е. Не е миг за увъртане пред обичани хора.
РАК (21.06 – 21.07)
Предстоят по-напрегнати дни, запасете се с такт, та да не усложнявате нещата с непотребни разправи. През уикенда някои Раци подлагат на критика домашни и близки, които всекидневно ги поддържат. Четвъртък ще ви покаже: би трябвало да си извършите нов проект, с цел да действате по-настъпателно, с повече облага. От понеделник до сряда следите внимателно делата, намирате недостатъци на другите. Споко, както вие се стараете и успявате, по този начин и те ще трансформират държанието си, не е необходим звук. Сега и измежду сътрудници, и в компании ще попаднете на по-точните хора за връзки...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Това 7-дневие носи куп проблеми, само че вие сте склонни към умуване и няма да се впускате в каузи и съюзи, които не сте обмислили до дъно. Група Лъвове даже ще са по-критични в оценката на постигнатото – през уикенда за сътрудниците, в понеделник за домашните, във вторник за своята безрезервност в работата. В сряда ще се наложи да следвате непознати хрумвания, само че ще ви паснат и ще отбележите позитивен процес и в службата, и у дома. В петък най-малко си поотдъхнете, за новите планове не е време, а и всички черпят от оптимизма ви.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Динамичен интервал и за вас, подготвили сте си обстоен проект за деяние. Само че Девите ще го трансформират в придвижване, значимо е да си намерят уместно работно място, да си обезпечат приходи, да уредят персонални неща. Този уикенд ще ви покаже ясно, че би трябвало да се дръпнете в нечия сянка, да се задоволите с по-малко от задачата. Засега. Важна е помощта на другари, родственици, съдружници, от понеделник подгонвате дилемите си с хъс. Вторник ви прави прекомерно сериозни, нетърпеливи, сряда ви успокоява за приходи, имидж. Изясняване и в любовта.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вас интервалът допуска най-малко малко отдих, многообразие. Везните, които в последно време са имали проблеми поради колегиални интриги, ще се ориентират към по-добър екип или служебно място. През уикенда търсете информация, запознанства и пътища са от изгода. От понеделник ще установявате нужните връзки, само че във вторник към момента зависите от близки, настойници. Сдържате желанието за изява и одобряване, само че упоритата ви работа в четвъртък ще потвърди уменията ви. Избегнете разправии, с цел да се радвате на достиженията.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Време на бързи преходи – едни излизат в отпуск, втори се връщат от отмора. В която и група да са, Скорпионите се хващат крепко за проекта, който са си начертали. Не се разпилявайте по разните благоприятни условия, които ви съпътстват, тъй като и компликациите са съществени. И не споделяйте нашироко новите си хрумвания, такива пораждат внезапно в сряда, дават обещание облаги, само че и разногласия има. Ако пък сте надалеч от работното си място, не се впускайте в безкрайни купони, измежду най-близки ви е най-добре. Някои от знака обясняват персонални връзки.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
До петък се натрупват куп настоятелен и персонални проблеми за оправяне, заредени сте с упоритости да се утвърдите в службата, да наложите мнение по партньорски въпроси. През уикенда Стрелците се взират във всеки подробност, който може да спъне реализацията на проекта им, в понеделник търсят подпомагане от познати, след това и околните им ще ги поддържат или ще им разчистят поле за самодейност. От сряда проявете воля, има много въпроси за изясняване, а работата в действителност е доста и би трябвало да бъде свършена съвършено, обаче... без да се самоизтъквате.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През тези дни намалявате деловото движение, само че това не се отразява на качеството на изпълнените задължения. Козирозите на управителен пост ще прокарват концепциите си по-гъвкаво, от понеделник желаят и повече услуги, опират се на куп сътрудници. Вторник носи мотиви за разногласия, а и след това не ви е прекомерно леко, търсете подобаващи сътрудници, търпеливо обединявайте екип към мнението си. Работите с явно умеене и любов, в случай че ви канят по купони, може и да откажете поради каузи. Не е време за любовни случки, въпреки че сте чаровни.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Напрегнато 7-дневие, а вие бързате да реализирате някои свои настоятелен хрумвания и упоритости. Водолеите са с положително самочувствие, то си има покритие и въпреки всичко да се вслушват в препоръки, да си вършат етапни оценки и да не се мъчат да харесат на шефове с псевдоноваторски план. През уикенда бягате от непознати разногласия, обаче в понеделник и вторник вътрешно кипите, че мъкнете сътрудници и познати на гърба си в взаимните действия. Четвъртък е най-труден, нека ненадейни спънки не ви подлъжат за неверни стъпки. В любовта стоите на правилата си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Влизате в 7-дневие, в което има куп мотиви за разногласия, само че би трябвало да държите всичко под надзор и проектите ви да се осъществят сполучливо. Рибите демонстрират забележителна дипломатичност през уикенда, а и в понеделник не постановат мнението си на сътрудници, познати и близки. Слушайте препоръките на хора, които са потвърдили какъв брой ви обичат, погрижете се за тонизирането и бюджета си. От сряда делата ви потеглят по-спокойно, шефовете ви разпореждат нови отговорности и вие ще стегнете екипа. Дано преразпределите работата, та да ви остава персонално време...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР