ОВЕН (21.03 – 19.04)Дали защото през тези дни ще уважите

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Дали защото през тези дни ще уважите
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 – 26 юли от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Дали тъй като през тези дни ще уважите много именяци, или тъй като служебните ви каузи потеглят ОК, само че сте във ведро въодушевление. Група Овни още от Илинден са удовлетворени от доходи, а и от развлечения, другарство с авторитетни хора. Добре, само че не подценявайте свои обичани занимания поради непознатите прищявки. От понеделник в работата се обрисуват компликации, превъзмогването им води нови шансове за кариера във вторник и сряда. После не споделяйте своите хрумвания, а обещания поемайте чак като изясните цялата картина. За флиртове ви върви...
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамично 7-дневие. Действайте внимателно и с присъщата съвестност – няма да допуснете неточности в каузи, а и в общуването с хора в обкръжението си. Илинден зарежда Телците с огромна сила, да внимават, търсейки съдружници в понеделник-вторник, може да провокират свада. В сряда ще се върнете към остарели хрумвания и ангажименти, в четвъртък не показвате кой и с какво ви е засегнал, не е време да се изяснявате дори с по-близки. Ако търсите обич, в този момент може да я откриете от пръв взор, само че имате ли фаворит, връзката ви носи куп въпроси.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Вие също преливате от сила през интервала, ентусиазмът за работа би трябвало да бъде съгласуван с правни, финансови и йерархични правила. От понеделник много Близнаци гонят амбициозна стратегия за изява и облаги, вторник ще ги подтикне към разбор за икономисване и изясняване на връзките с хора, които считат, че различен е задължен да ги носи на гърба си. От дилемите не се боите, от сряда натоварването е огромно и е редно да бъдете по-грижовни към тонуса си. Някои да помислят и за почивка, чакат ги по-лични неща, остарели обещания...
РАК (21.06 – 21.07)
Вие също сте енергични и уверени, за Илинден имате куп настоятелен проекти, идват и нови предложения за изява. Раците да държат под надзор упоритостите си, от понеделник им предстоят тежки задания, би трябвало да изпипват всеки подробност в работата си. Вторник обрисува мотиви да спор с близките, най-малко с по-влиятелни сътрудници и познати се съобразявайте, позицията ви не е най-силна, а и тонусът ви може да поспадне. От сряда избягвайте трудови геройства, бързане, интервенция в непознати разпри. Знаете по какъв начин да покажете на околни, че сте услужливи, само че с мяра.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът оголва мотиви за спор в службата, измежду познати. Лъвовете не слушат доста препоръките на своите близки да отстъпват, да почиват повече, ще им се бързо да се оправят с проблемите. Не е време да планирате изяви, а ваканции. В понеделник поемате част от дилемите на останалите в екипа, във вторник се разкъсвате сред каузи и купони, само че службата няма да чака. В сряда-четвъртък прегледайте отново програмата за деяние, единствено твърдоглавие не стига. Част от знака да не се постановат, колкото и да държат на правила. В любовта – още шансове.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Доволни или не от резултатите, мнозина от знака би трябвало да мислят за отдих или най-малко да се придържат към по-умерено движение в работата. След Илинден група Деви ще се съсредоточат в дилемите си, проектите им зависят от по-влиятелни хора в екипа, компликациите са съществени и много. Ще анализирате и обективните условия, и колегиалните интриги. До петък е значимо да стабилизирате равностойни партньорства, да уредите административно и финансово свои неща. Някои се замогват, само че това ги изолира от средата им.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Това 7-дневие е за път и купони. Доста Везни са си набелязали по-сериозни настоятелен изяви, да работят по проекта си деликатно. Може да се окаже, че ви липсва информация, че новите ви познати не заслужават огромно доверие. В понеделник не споделяйте нашироко концепциите си за облаги, във вторник не налагайте мнение, сътрудници може да се оттеглен. В сряда-четвъртък се държите настрани от непознати разногласия, когато изяснявате проблеми – отчетете и ранга на съперниците си. Истинска обич ще ви помогне да върнете салдото...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Започващата седмица е белязана от грижи за най-близките. Едни Скорпиони имат компликации в работата, други се наострят, тъй като откриват пропуски на сътрудници, сътрудници. Заложете на проницателността и професионалния си опит, с тях ще помогнете на екипа да избегне загуби и провали във вторник-сряда. В четвъртък резултатите демонстрират, че сте на прав път, само че в случай че ви дърпат за заеми и неуместни услуги, ще преценявате строго, преди да се впускате в „ избавителни ” акции. Ако в връзки и инициативи нещо закуца, може да сложите и точката.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Съсредоточете се в настоятелен и персонални проблеми, но не бързайте с инициативи. Е, от Илинден много Стрелци са нетърпеливи, само самодисциплина ще им спести кахъри, неразумни финансови ходове. Някои следва да бъдат грижовни към тонуса си, във вторник и сряда да си разрешат повече отдих. Но освен отмора лекува, мнозина да се придържат към здравословен режим, диети, да се откажат от нездравословни привички. Понеделник подсказва да упорствате по рутинни отговорности, за нови не припирайте, любовни паники не споделяйте нашироко.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Напрегнати дни, евентуални са нежелани изненади в настоятелен и персонален проект. Обаче Козирозите ще преценяват доста тъкмо всяка обстановка и ще работят изцяло съответно на проблемите в този момент. Уикендът е за финансови и домашни наслади, в понеделник помислете по какъв начин да избегнете спорове с близките. Във вторник упорствате по работната стратегия, в случай че предстоят срещи с служители, запасете се с документи и причини. В сряда следвате по-влиятелни хора в екип, след това цялостни с сила осъществявате хрумвания, страстите ви през интервала са овладени...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тези дни носят настоятелен и персонални шансове, само че ревизират подготвени ли сте да ги оползотворите. От Илинден Водолеите са цялостни с сила и хъс, омаловажават пречките пред себе си. Споко, те не са най-малки, не забравяйте, че зависите от по-влиятелни хора. От вторник сте подготвени да поемате още и още задължения, мъчите се да решавате задания с лавиране. Тактът е необходим, само че изяснете почтено нещата, искайте подпомагане от близки, може да привлечете нови сътрудници. В петък вършиме и по-ефективна тактика, с цел да не бързате в последните минути.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Пълни сте с сила за работа, а околните ви са сигурни – и за възстановяване на нещата в дома или любовната връзка. Околните с любознание ви следят, следвайте правилата си. Рибите да се държат надалеч от разногласия, които не ги засягат персонално, в този момент е време да притеглят помощници, не да основават съперници. В понеделник и вторник настроението ви се отразява и в екипа, а резултатите са положителни. И въпреки всичко не позволявайте никому да лежи на ваш тил, шефове или подчинени би трябвало да свършат съзнателно своя дял в общата работа в четвъртък.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР