Овен – В него живее Демонът на омразата и егоизма.

...
Овен – В него живее Демонът на омразата и егоизма.
Коментари Харесай

Кой е вашият АНГЕЛ и вашият ДЕМОН според зодията ви?

Овен – В него живее Демонът на омразата и егоизма. И Ангелът на искреността и помощта. Демонът провокира в Овена яд, припряност, отвращение да признае грешките си и предпочитание да наранява. В същото време, Ангелът го кара да оказва помощ на всеки, който е изпаднал в потребност и не му пречи да лъже. 



Телец – В Телеца живее Демонът на алчността и гнева. И Ангелът лоялността и добродушието. Това е и повода сякаш бавният и спокоен Телец да стане неукротим звяр, когато е провокиран. Неговият Ангел го прави доста добър и правилен другар, само че Демонът му го кара да се откроява с огромна обич, само че към материалното. 

Близнаци – Тук се борят Ангелът на веселието и Демонът на лицемерието. Ангелът кара Близнака да е супер занимателен, оптимистичен и сияен лицемер. Да те измъкне от дупката, в която си паднал, да ти даде сили за нов живот. И тъкмо, когато му се довериш изцяло, неговият Демон може да го накара да те съобщи.
 Това несъмнено са най-сексапилните зодиакални знаци Това несъмнено са най-сексапилните зодиакални знаци
Скорпион Това несъмнено е най-сексапилният знак в зодиака. Тези 4 зодии са най-борбените и мощните! Ако в миналото сте се запознавали с...

Рак – В Рака живее Демонът на лъжите и Ангелът на състраданието. По природа, представителите на тази зодия са чувствителни към болката на другите и имат стремежи да оказват помощ. Добронамерени и благи са. 

Лъв – При него се борят Демонът на арогантността и Ангелът на щедростта и милосърдието. За Лъвът е извънредно мъчно да избере която и да е страна, по тази причина нормално реакциите му се диктуват от отношението на останалите. Ако имате внимателен метод, то ще се срещнете с неговия Ангел – благ, великодушен, влюбчив, обективен и сензитивен. 

Дева – В този зодиакален знак живее Демонът на завистта и недоволството. Той безусловно може да разяде душата на Девата. От другата страна е нейният Ангел – този на постоянството и грижовността, който се опива да я направи мощен темперамент, добър другар и човек, на който можеш да разчиташ за всичко.

Везни – На едното рамо е кацнал Ангелът на справедливостта, на другото е Демонът на съблазънта и операцията. Демонът кара Везните да си играят с възприятията на другите, да ги карат да им играят по свирката, правейки се на загрижени или наивни. Ангелът е този, който вдъхва достойнство, поддръжка, грижовност, схващане, разглеждане и на двете страни на монетата. 

Скорпион – В неговата душа се борят Демонът на подозрението и презрението. И Ангелът на истината. Демонът кара Скорпиона непрекъснато да е нащрек някой да не го мами. Или да се изкарва като нещо, светлинни години по-стойностно от всички останали. Осъжда грубо дейностите им, в случай че не са в сходство с неговите разбирания. 
 Това са зодиите, които нямат късмет да бъдат двойка Това са зодиите, които нямат късмет да бъдат двойка
Водолей и Риби Водолеите са свободолюбиви хора, които с голям интерес учат всички благоприятни условия, които животът им предлага. Действ...

Стрелец – При него живеят Демонът на надменността и Ангелът на добротата. Демонът не му разрешава да търпи никаква рецензия и го кара да търси виновността всякъде другаде, само че не и в себе си. Ангелът го прави необикновено доброжелателна персона, която не умее да завижда, не злобее и е непрекъснат бранител на неоправданите.

Козирог – Той е под егидата на Ангела на силата и устойчивостта. Но и под тази на Демона на безразличието и егоцентризма. Неговият Ангел го прави благонадежден, предан, твърдоглав и постоянен. А Демонът взема превес единствено и само, когато Козирогът е бил употребен, предаден или отчаян. 

Водолей – В този знак живеят две извънредно спорни сили –Демонът на измяната и Ангелът на другарството. Водолеят е доста правилен другар и обожава да бъде със своите другари. Отзовава се на всеки вик за помощ, поддържа и поучава. Но той постоянно ще слага себе си преди всичко и в случай че би трябвало да избере дали да загази, или да съобщи другар, неговият Демон ще го насочи към второто. 



Риби – В Рибите живее Ангелът на любовта и Демонът на пороците.Техният Ангел ги прави безпределно състрадателни, благи, отдадени, жертвоготовни, обаятелни и обичащи от дъното на душата си. Обаче хитрият Демон постоянно кара влюбената до безизходност в едн Риба да се отдаде на флирт с различен. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР