Овен – Научете се как да почивате Трябва да се

...
Овен – Научете се как да почивате Трябва да се
Коментари Харесай

Урок за всяка зодия за ЮЛИ 2020

Овен – Научете се по какъв начин да почивате
Трябва да се научите по какъв начин да освобождавате напрежението, без да си го изкарвате на други хора. Спорт, музика, четене, пътешестване – каквото ви е на сърце.
Телец - Свържете се със себе си
Отделете време да разберете желанията и упоритостите си. Надникнете в душата си, тъй като единствено по този начин ще можете да взимате верните решения.
Близнаци - Дайте, с цел да получите
Свикнали сте единствено да получавате, само че е време и да дадете. Половинката ще ви носи единствено благополучие този месец, само че би трябвало и вие да демонстрирате почитание и грижа, в случай че желаете да я запазите индивида до себе си.
Рак – Не се опасявайте от неточности
Всички се стремим да избегнем грешките, забравяйки, че точно те ни водят до триумфа. Бъдете подготвени да вършиме неточности и да се учите от тях – както на работното място, по този начин и в любовта.
Лъв – Бъдете прочувствено налични
Винаги ви е било боязън от уязвимостта. През юли се пробвайте да бъдете открити и същински, тъй като това ще разреши на хората към вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите страсти, а и вие да споделяте вашите.
Дева - Смирете се
Може би през последните дни сте имали различия с обичания човек. Разположението на планетите ще ви помогне да изгладите недоразуменията, само че ще би трябвало да се смирите и да се държите по-умерено и разбиращо с половинката.

Везни – Не се обръщайте към предишното
Не правете грешката да се оставяте на меланхолията. Запомнете, че предишното няма да ви каже нищо ново, по тази причина го оставете тъкмо там, където му е мястото.
Скорпион – Рискувайте!
За да измененията живота си, би трябвало да поемате опасности. Промяната е постоянно за положително.
Стрелец – Не контролирайте другите
Искаме хората към нас да се държат по този начин, както на нас ни се желае. Но истината е, че не можем да променим другите. Уважавайте уникалността и независимостта на всеки човек.
Козирог – Обърнете внимание на дребните неща
Всички ние сме в очакване на огромни победи и достижения, забравяйки, че те са формирани от дребни, а от време на време даже незабележими стъпки.
Водолей – Не се тревожете толкоз
Запомнете, че паниката не е нищо повече от реакция на мозъка и не отразява действителността. Няма смисъл да мислите върху неща, които може и в никакъв случай да не се случат.
Риби - Погрижете се и за другите
Скорпиони, време е да се погрижите за околните си. Много евентуално е някой от по-възрастните членове на фамилията ви да се нуждае от повече внимание, само че вие да сте го неглижирали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР