Овчарко куче нахапа зверски възрастен мъж. Инцидентът е станал около

...
Овчарко куче нахапа зверски възрастен мъж. Инцидентът е станал около
Коментари Харесай

Шок! Овчарско куче нахапа зверски съсед на Румен Радев

Овчарко куче нахапа свиреп възрастен мъж. Инцидентът е станал към 10 часа през днешния ден. По това време 80-годишният Георги Янков бил в дома си в хасковския квартал Куба. Докато отивал към външната тоалетна на двора, го нападнало съседското куче, което прескочило оградата. Старецът, който се придвижвал с бастуни, едвам съумял да се отърве от четириногото. Прибрал се в къщата и се обадил на щерка си Стайка Янкова, оповестява haskovo.net.

Тя и брачният партньор й Велико Костадинов позвънили на незабавния телефон 112 и на място били изпратени медици и служители на реда. Пострадалият мъж е бил откаран в хасковската болница, където медиците са обработили раните му в Хирургично поделение. Той е със съществени пострадвания по скалпа, лицето, по дясната мишница и лявата предмишница. Предстои нахапаният мъж да бъде съветван от медици от Инфекциозно поделение, които да преценяват нуждата от слагане на противобясна ваксина.

Роднините на потърпевшия мъж обявиха, че няма да търсят отмъщение от съседа си, който е пуснал кучетата си да се разхождат безпризорно, защото били в положителни връзки. „ Той има четири-пет кучета, две от тях са огромни и вардят овцете му “, сподели Стайка Янкова. Тя изясни, че кучетата не за първи път прескачали оградата, а татко й даже им давал самун. Днес за зла орис обаче едно от четириногите изненадващо го нападнало. Стайка моли към стопаните на домашни любимци да се отнасят по-отговорно към животните.

Георги се заселил в Хасково преди към 5 месеца. „ Преди това живееше в Славяново, дори президента Румен Радев ни беше комшия, израснали сме дружно “, описа Стайка Янкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР