Овални рамки на екрана, четири камери и мощен процесор -

...
Овални рамки на екрана, четири камери и мощен процесор -
Коментари Харесай

Пръв поглед към Xiaomi Mi 10

Овални рамки на екрана, четири камери и мощен процесор - това са някои от детайлите, които Xiaomi разкри за идните си флагмани в лицето на Mi 10 и Mi 10 Pro.

Наскоро китайският производител разгласи в Twitter, че новите модели ще бъдат показани в Китай след единствено два дни, а световният им дебют ще се случи на 23 февруари, единствено ден преди началото на MWC 2020 в Барселона.

От споделените няколко фотоси досега разбираме, че Xiaomi ще заложи на настройка от четири задни датчика, само че към този момент не знаем тъкмо какви ще са техните спецификации.

Lights...? READY!

Camera...? READY!

ACTION!#Mi10 series...See you on Feb. 23! #LightsCameraAction pic.twitter.com/tTBzaK5faP
— Xiaomi #First108MPPentaCam (@Xiaomi) February 8, 2020
Както виждаме от поста в Twitter oбаче, акцентът е точно върху тях и най-вероятно ще забележим камера със страховит зуум и/или впечатляваща оптична стабилизация, само че това са единствено догатки към този момент.

Преди повече от месец компанията удостовери, че новите модели ще разполагат със новите Snapdragon 865 процесори, които с изключение на експедитивност оферират и 5G съгласуемост.
 Xiaomi и патентът за смарт телефон със седем “скрити” камери
Телефонът на Xiaomi със седем “скрити ” камери

Бройката продължава да пораства

Другото, което знаем за Mi 10, е, че серията ще поддържа 66-ватово зареждане, само че е допустимо тази екстра да е непокътната единствено за по-скъпия Mi 10 Pro, до момента в който по-малкия ще печели от малко по-немощен адаптор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР