Овъглено тяло на мъж в близост до опожарен до неузнаваемост

...
Овъглено тяло на мъж в близост до опожарен до неузнаваемост
Коментари Харесай

Откриха насред полето овъглен труп до опожарен Фолксваген

Овъглено тяло на мъж наоколо до опожарен до неразбираемост автомобил „ Фолксваген Поло “ е открит от козар в местността Барите край павелбанското село Търничане, написа "Монитор ".
Сигналът за злокобната находка е бил подаден на телефон 112 на разсъмване на 17 септември, в хода на формираното досъдебно произвеждане станало ясно, че останките са на 65-годишния Христо Велев от Казанлък, който преди няколко години си купил парцел близкото село Александрово.
Според осведомени мъжът е имал среща с другари в Търничане, след солидна почерпка решил да се прибере в колата си по черен коларски път. При към момента недоизяснени условия, най-вероятно при опит да възпламени цигара са пламнали първо седалките на автомобила, след което пламъците обхванали цялото купе. Жертвата е съумяла да се измъкне от кладата през дясната врата, само че не съумяла да загаси облеклата си и е умряла в пъклен страдания.
Бай Христо е родом от Габрово, само че от години се открил в Казанлък, където неотдавна се пенсионирал и купил къща в Александрово. Там идвал за по ден, два, рядко си говорел даже със съседите, малко на брой знаели с какво тъкмо се занимава, разяснява кметът Хюсеин Караосман. Няма данни мъжът да е престъпно проявен, занапред ще се обяснява дали в действителност и какво количество алкохол е погълнал преди гибелта си, добави началникът на районно управление (на МВР) „ Полиция “ – Казанлък Стойчо Крачолов.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР