ова издадоха за ШОУ техни приятели, които научили щастливата новина.

...
ова издадоха за ШОУ техни приятели, които научили щастливата новина.
Коментари Харесай

Златка и Благой чакат дете през лятото

ова издадоха за " ШОУ " техни другари, които научили щастливата вест. Влюбените гълъбчета споделили на избран брой другари, само че към момента се въздържат от гласност по тематиката.

Още по време на присъединяване си във " ВИП Брадър " светската двойка ясно сподели, че желаят да станат родители. Златка се закани, че в случай че имат момиче ще го кръстят на майка й Виктория. Джизъса нямал искания към името, само че доста желал да има дете и от Златка Райкова.

Работата се случила по време на коледното им странствуване в Дубай. Двамата си подариха сантиментална почивка на топло, а наподобява спокойствието там им се е отразило добре и Райкова заченала първото си дете. Влюбените са на седмото небе от благополучие, само че не бързат да се хвалят, тъй като Злати към момента не е влезнала в третия месец и ги тресе поверие.

Футболната звезда е взел драговолно демографския проблем на България и е решил да хвърля семето си наред. Той има две деца от първата си жена Христина - щерка Йоанна и наследник Давид, а по-късно и красивата Есмер му роди още един наследник, който кръстиха Елай
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР