Outsiders/Virtus.Pro е първият финалист от Intel Extreme Masters Rio Major

...
Outsiders/Virtus.Pro е първият финалист от Intel Extreme Masters Rio Major
Коментари Харесай

Руският Outsiders е първият финалист в Рио

Outsiders/Virtus.Pro е първият финалист от Intel Extreme Masters Rio Major след триумф над MOUZ в полуфиналите на шампионата. След 2:1 (16-10, 14-16, 16-7) успеха отиде на страната на руснаците, които по този начин си резервираха и място на огромния край на следващия ден, като техният конкурент ще бъде избран по-късно от двойката FURIA - Heroic. От немския клуб пък си потеглят с четвърто място и премия от 80 000 $.

Срещата стартира на Ancient, определен от немския тим. Именно jDC и компания взеха задатъка в ранните рундове след положителни отигравания в ролята на служители на реда. Въпреки това обаче от Outsiders не оставиха шансове на съперниците си в по-заключителната част на халфа, като това се повтори и във втората половина, след което изборът на MOUZ отиде в ръцете на някогашния Virtus.Pro.

Карта №2 Overpass още веднъж бе стартирана по-силно от MOUZ. Геймърите прибраха първите два рунда и съумяха да натрупат солидна преднина от три точки на полувремето, която те съумяха да затвърдят и надлежно да създадат резултата 1:1, изпращайки дуела до заключителен мап.

Така се стигна и до решаващия Inferno. Ранната част от играта за следващ път бе в немски надзор, само че този факт не устоя дълго. Руските състезатели започнаха да обръщат резултата, а лидер на тази контраофанзива бе Евгений " FL1T " Лебедев. Преднината на Outsiders разстеше и не след дълго геймърите се оказаха финалисти в Рио. За клиничното показване на тима провинен още веднъж бе водачът и снайперист на съветския отбор - Jame.

Снимка: ESL
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР