OUKITEL WP2 е третият смартфон на OUKITEL с голяма издръжливост

...
OUKITEL WP2 е третият смартфон на OUKITEL с голяма издръжливост
Коментари Харесай

Ново видео за OUKITEL WP2, продължават продажбите при цена $219,99

OUKITEL WP2 е третият смарт телефон на OUKITEL с огромна устойчивост и мощна батерия. Официалните продажби на телефона започнаха преди три дни, а тази седмица стартираха доставките. Смартфонът е оборудван с 10 000 mAh батерия, има тройна отбрана от неподходящите външни условия и с тези качества завоюва огромна известност измежду потребителите. За даде опция на всички да научат повече за този телефон, OUKITEL показа нов видеоклип, показващ неговите съставни елементи. Едновременно с това компанията оповестява, че предварителните продажби в Gearbest не престават.



Обвивката на гърба на OUKITEL WP2 е крепко закрепена към рамата, с цел да се обезпечи надеждна отбрана на батерията. Нещо повече, WP2 има спомагателна отбрана от вода във тип на уплътнение отвътре на задния панел. Използвани са водоустойчиви представители и правоприемник, а слотът за SIM карти и USB портът също са доста добре уплътнени.

Корпусът на WP2 е доста здрав и устоя при неподходящи външни условия. Хардуерът не е по-назад. Използва се системата-върху-чипа MediaTek MT6750T с осем Cortex-A53 процесорни ядра с тактова периодичност 1,5 GHz. Поставените 4 GB оперативна памет и операционната система Android 8.0 обезпечават бърза и гладка работа. Телефонът показва 59076 точки в AnTuTu, което е доста повече от всички други смарт телефони с MediaTek MT6750T. Телефонът разполага с 6-инчов FHD+ екран на AUO, с ярки и действителни цветове. Големият екран дава опция добре да се прегледат фотосите, направени благодарение на двойната 16 МР камера.

Със своята 10 000 mAh батерия и тройна отбрана от вода, прахуляк и рухване, OUKITEL WP2 се приближава до условията на военните стандарти. Можете още в този момент да вземете смарт телефона OUKITEL WP2 от уеб страницата на Gearbest при привлекателна цена от $219,99 .

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР